Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όραια όλα αυτα το κακό ειναι οτι θα τα δούμε στην ελλάδα σε καμιά 10αρια χρόνια και δεν ξέρω μήπως λέω και λίγα.Πραγματικά πρέπει να γίνει κάτι σε αυτον τον τομέα και η ελλάδα να μην είναι ο φτωχός συγγενής της ευρώπης,οχι οτι σε όλες τις χώρες τα πράγματα ειναι ρώδινα αλλα η ελλάδα πάντα θα ειναι απο τις τελευταίες.

Δεν στα έχουν πει καλά. Η τεχνολογία που έχει εγκαταστήσει ο ΟΤΕ σε αυτά τα πράγματα είναι κορυφή στην Ευρώπη. Είναι από τους πρώτους που έβαλε dwdm wss, είναι από τους πρώτους που έβαλε 100Gbps ready dwdm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αφορά το πότε θα δούμε τέτοιες ταχύτητες σε σπίτι...

Ποτέ γιατί δε χρειάζετε... θα κάνει κάποιος streaming 15.000 τενίες HD;;;

Είναι μια είδιση καθαρά για την εφαρμόσιμη εξέλιξη σε δύκτια κορμού.

Και δεν είμαστε τοσο πίσο!!!

Το να παραπονιέτε κάποιος επιδή δεν πιάνει ADSL στην περιοχή του είναι λογικό, το να παραπονιέτε γιατι το HD streaming λαγκάρει οταν κατεβάζεις ταυτόχρονα torrent δεν είναι.

Επεξ/σία από xbyte1024
Δημοσ.
Καλά κάτσε πρώτα να δούμε συμμετρικο Ίντερνετ το 2011-2012 και μετά μιλάμε και γιαυτο!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

κάτσε να έχουμε ίντερνετ το '11 - '12

Δημοσ.

το ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνεται για τον λόγο του ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν σε σχέση με τον ΟΤΕ.

με λίγα λόγια δεν αφήνει ο ΕΕΤΤ να φέρει στα καφαο οπτική ίνα.

• Super Moderators
Δημοσ.
το ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνεται για τον λόγο του ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν σε σχέση με τον ΟΤΕ.

ορίστε? care to elaborate?

από ότι ξέρω είναι ακόμα σε πιλοτικό στάδιο και γίνονται εργασίες πιο αργά και από το θάνατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άλλο και πάλι τουτο. Δηλαδή οι μικροί έχουν ευεργέτη τον ΕΕΤΤ για να μην υπάρξει ανταγωνισμός ε;

το ότι σε μία 2μεγάμπιτη ο οτέ ρίχνει 30 χρονοθυρίδες ενώ οι "άλλοι" ρίχνουν 300 με χρήση ip, σε αυτό ο ΕΕΤΤ τι κάνει;

Επεξ/σία από alexioualexios
Δημοσ.
άλλο και πάλι τουτο. Δηλαδή οι μικροί έχουν ευεργέτη τον ΕΕΤΤ για να μην υπάρξει ανταγωνισμός ε;

το ότι σε μία 2μεγάμπιτη ο οτέ ρίχνει 30 χρονοθυρίδες ενώ οι "άλλοι" ρίχνουν 300 με χρήση ip, σε αυτό ο ΕΕΤΤ τι κάνει;

αν αφήσεις τον οτε να βάλει 70mbit δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός μετά..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
αν αφήσεις τον οτε να βάλει 70mbit δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός μετά..

μια χαρά θα τον αφήσει να βάλει 50mbit και σιγά σιγά θα βάλουν και οι εναλλακτικοί...

αμα μου φερουν σπιτι μου τετοιο δικτυο , και μονος μου φτιαχνω 12πυρηνο σκληρο !!!!!

μήπως να διάβαζες την είδηση? :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...