kifinas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Όραια όλα αυτα το κακό ειναι οτι θα τα δούμε στην ελλάδα σε καμιά 10αρια χρόνια και δεν ξέρω μήπως λέω και λίγα.Πραγματικά πρέπει να γίνει κάτι σε αυτον τον τομέα και η ελλάδα να μην είναι ο φτωχός συγγενής της ευρώπης,οχι οτι σε όλες τις χώρες τα πράγματα ειναι ρώδινα αλλα η ελλάδα πάντα θα ειναι απο τις τελευταίες. Δεν στα έχουν πει καλά. Η τεχνολογία που έχει εγκαταστήσει ο ΟΤΕ σε αυτά τα πράγματα είναι κορυφή στην Ευρώπη. Είναι από τους πρώτους που έβαλε dwdm wss, είναι από τους πρώτους που έβαλε 100Gbps ready dwdm.
xbyte1024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Οσον αφορά το πότε θα δούμε τέτοιες ταχύτητες σε σπίτι... Ποτέ γιατί δε χρειάζετε... θα κάνει κάποιος streaming 15.000 τενίες HD;;; Είναι μια είδιση καθαρά για την εφαρμόσιμη εξέλιξη σε δύκτια κορμού. Και δεν είμαστε τοσο πίσο!!! Το να παραπονιέτε κάποιος επιδή δεν πιάνει ADSL στην περιοχή του είναι λογικό, το να παραπονιέτε γιατι το HD streaming λαγκάρει οταν κατεβάζεις ταυτόχρονα torrent δεν είναι. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από xbyte1024
mikelamar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλά κάτσε πρώτα να δούμε συμμετρικο Ίντερνετ το 2011-2012 και μετά μιλάμε και γιαυτο!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
alexioualexios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλά κάτσε πρώτα να δούμε συμμετρικο Ίντερνετ το 2011-2012 και μετά μιλάμε και γιαυτο!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app κάτσε να έχουμε ίντερνετ το '11 - '12
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνεται για τον λόγο του ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν σε σχέση με τον ΟΤΕ. με λίγα λόγια δεν αφήνει ο ΕΕΤΤ να φέρει στα καφαο οπτική ίνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνεται για τον λόγο του ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν σε σχέση με τον ΟΤΕ.με λίγα λόγια δεν αφήνει ο ΕΕΤΤ να φέρει στα καφαο οπτική ίνα. ορίστε? care to elaborate? από ότι ξέρω είναι ακόμα σε πιλοτικό στάδιο και γίνονται εργασίες πιο αργά και από το θάνατο
alexioualexios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) το ότι ο ΟΤΕ δεν μπορεί να φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνεται για τον λόγο του ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν σε σχέση με τον ΟΤΕ.με λίγα λόγια δεν αφήνει ο ΕΕΤΤ να φέρει στα καφαο οπτική ίνα. άλλο και πάλι τουτο. Δηλαδή οι μικροί έχουν ευεργέτη τον ΕΕΤΤ για να μην υπάρξει ανταγωνισμός ε; το ότι σε μία 2μεγάμπιτη ο οτέ ρίχνει 30 χρονοθυρίδες ενώ οι "άλλοι" ρίχνουν 300 με χρήση ip, σε αυτό ο ΕΕΤΤ τι κάνει; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από alexioualexios
gang Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 άλλο και πάλι τουτο. Δηλαδή οι μικροί έχουν ευεργέτη τον ΕΕΤΤ για να μην υπάρξει ανταγωνισμός ε; το ότι σε μία 2μεγάμπιτη ο οτέ ρίχνει 30 χρονοθυρίδες ενώ οι "άλλοι" ρίχνουν 300 με χρήση ip, σε αυτό ο ΕΕΤΤ τι κάνει; αν αφήσεις τον οτε να βάλει 70mbit δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός μετά..
Tarzanogatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 αμα μου φερουν σπιτι μου τετοιο δικτυο , και μονος μου φτιαχνω 12πυρηνο σκληρο !!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 αν αφήσεις τον οτε να βάλει 70mbit δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός μετά.. μια χαρά θα τον αφήσει να βάλει 50mbit και σιγά σιγά θα βάλουν και οι εναλλακτικοί... αμα μου φερουν σπιτι μου τετοιο δικτυο , και μονος μου φτιαχνω 12πυρηνο σκληρο !!!!! μήπως να διάβαζες την είδηση?
pournaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μήπως να διάβαζες την είδηση? Γιατι; Κι εμεις μετα τι θα κανουμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Γιατι;Κι εμεις μετα τι θα κανουμε; you 've got a point there...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα