freesurfjo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλημέρα. Προσπαθώ να συνδέσω με vga (λόγω περιορισμού από το laptop) το laptop με μια lg42pj350. Παρόλο που μέχρι πρότινος με την παλιά τηλεόραση crt και σύνδεση s-video σε ταινίες μου έδινε εικόνα 16:9 τώρα μόνο σε 4:3 παίρνω σωστή εικόνα, ενώ στο 16:9 μου την παραμορφώνει. Καμιά ιδέα ?
gorillaz_gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλημέρα. Προσπαθώ να συνδέσω με vga (λόγω περιορισμού από το laptop) το laptop με μια lg42pj350. Παρόλο που μέχρι πρότινος με την παλιά τηλεόραση crt και σύνδεση s-video σε ταινίες μου έδινε εικόνα 16:9 τώρα μόνο σε 4:3 παίρνω σωστή εικόνα, ενώ στο 16:9 μου την παραμορφώνει. Καμιά ιδέα ? καταρχάς σίγουρα έλεγχος ρυθμίσεων (κυρίως για την ανάλυση) από την κάρτα γραφικών στο λαπτοπ σου.Το οτι κανουμε 16:9 από το χειρηστήριο της τηλεόρασης δε σημαίνει ότι έχει κ σωστή αναλογία η εικόνα/καρτα γραφικών.
freesurfjo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς? Έχω την geforce go 7600. Η τηλεόραση λειτουργεί ως κλώνος και έχω βάλει την ίδια επιτρεπτή ανάλυση και στα 2.
zizou_13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τι εννοείς? Έχω την geforce go 7600. Η τηλεόραση λειτουργεί ως κλώνος και έχω βάλει την ίδια επιτρεπτή ανάλυση και στα 2. ααα πες οτι εχεις εν-βιντια... τελος παντων. η οθονη του υπολογιστη κ η 2η οθονη δεν νομιζω να εχουν τις ιδιες αναλυσεις, πρεπει να το κοιταξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.