Προς το περιεχόμενο

Προσφορές σε netbooks από τα Multirama

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πόσο κρατάει η 6αρα μπαταρία σε αυτα που πηρατε από τα Multirama ?

5+ ώρες. Μια χαρά είναι.

---------- Προσθήκη στις 20:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ----------

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δυνατότητα να συνδεθεί με οθόνη μέσω vga θύρας?

Κανονικότατα. Και σαν clone και σαν extended...

Δημοσ.
5+ ώρες. Μια χαρά είναι.

Εγώ πάλι δεν πρόλαβα ούτε να την φορτίσω ακόμη. Με τι συνθήκες την μέτρησες? Wifi on-σερφάρισμα-φωτεινότητα κτλ.

Επίσης έχεις εγκαταστήσει το bios της MSI ή είσαι ακόμη με το παλιό?

Δημοσ.

Ερώτηση τωρα...: Φαίνεται εύκολα πάνω στην μπαταρία ο αριθμός των cells της?

Γιατι θα δώ καποια κομμάτια απο κοντά

Δημοσ.
Ερώτηση τωρα...: Φαίνεται εύκολα πάνω στην μπαταρία ο αριθμός των cells της?

Γιατι θα δώ καποια κομμάτια απο κοντά

Πρέπει να γράφει: 6cell Battery 5200mah 58Whr.

Αν δεις οτιδήποτε σε 3χχχ ή 4χχχ mah είναι 3άρα...

Δημοσ.
Δεν πείραξα bios (ακόμα...).

Μετρήσεις με φωτεινότητα στο 1/3, Word-Excel και σερφάρισμα (WiFi on) για κανά 2ωρο...

Η μπαταρία λογικά θα σου πάει και παραπάνω αν περάσεις το bios της MSI.

Δημοσ.

Εκανα κι εγώ την αγορά τελικά και πλέον ειμαι κατοχος ενός ακόμα κομματιού με 250gb hdd, synaptics και 6cell battery. Παρήγγειλα με τον κωδικό που εδωσε ο panos παραπάνω και ζήτησα παραλαβή και πληρωμή απο καταστημα για να εχω την ευκαιρία να το ελέγξω απο κοντα πρώτα (είχα αφήσει και σχόλιο στην παραγγελία ότι υπηρχαν διαπιστωμένα κομμάτια με αυτά τα χαρακτηριστικά και θα προχωρούσα σε αγορά μονο έτσι).

Το επανέλαβα και στην τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε :P και έτσι χτες παρέλαβα κανονικά

panos2000gr και JIMBOAthens ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια (ρίχτε και κανα link περι msi και bios update αν ειναι εύκολο να ξεκινήσω την προετοιμασία)

Δημοσ.

Απο Αθήνα. Στο συγκεκριμένο καταστημα που πηγα βεβαια δε το ειχαν καθόλου αλλα τους το εφεραν, δε ξέρω απο που :X

Δημοσ.

panos2000gr και JIMBOAthens ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια (ρίχτε και κανα link περι msi και bios update αν ειναι εύκολο να ξεκινήσω την προετοιμασία)

Αυτό είναι ένα πολύ καλό site που θα σου δώσει απαντήσεις σε χιλιάδες θέματα που αφορούν το μικρό σου. Καλό διάβασμα λοιπόν...;)

http://www.insanelywind.com/msiarchive/

Το τελευταίο επίσημο bios είναι αυτό (το κάτω...αυτό που λέει 1.0G):

http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474

Παρόλο αυτά θα βρείς και άλλα Modded, unofficials bios. Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε καλά τις οδηγίες. Αφού εγκαταστήσεις το bios μπαίνεις μέσα στο bios menu και βάζεις το ποσοστό o/c που θέλεις (προτίμησε το 24%). To o/c ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με το Fn+F10 όταν είσαι στα Windows. Στο ρεύμα κάνει O/C στα 2.0Ghz και στην μπαταρία Underclocking για μεγαλύτερη αυτονομία.

Δημοσ.

Παιδιά το πήρα και εγώ αν και με τον 160ρι δισκο. Για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο osx ποια release είναι η καλύτερη ? ή

snowywindosx ή msiwindosx ?

Αναβάθμιση ram είναι απαραίτητη ή απλα προτείνεται ?

Bios να αφήσω αυτό του xpress ή να κάνω flash ?

Ποια Bios παίρνει ? του U100 ?

Επίσης αν χρειαστεί να πάμε πίσω στο γνήσιο bios του multirama που βρίσκουμε το bios αυτό ?

Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...