panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σήμερα το πρωί πέρασα απο το Multirama Καλαμαριάς στην Θεσ/νικη για να πάρω ένα dimaki του 1GB και υπήρχαν ακόμη 7-8 κομμάτια. Τσέκαρα και τα υπόλοιπα τεμάχια και όλα είχα την ίδια σύνθεση με αυτή που προανέφερα (είπα μήπως έιχα σταθεί εγώ τόσο τυχερός ). Αναλυτικά λοιπόν: ........ATOM 1.6, 1GB RAM, Seagate 250GB, 6cell Battery 5200mah 58Whr, Ralink RT2700E (wifi N), Realtek LAN, Synaptics touchpad, 3 χρόνια εγγύηση, Windows 7 starter, χρώμα μόνο μαύρο. Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι άλλο ευχαρίστως..... Υ.Γ: Ξέχασα να διευκρινήσω ότι το μηχάνημα δεν έχει Bluetooth (να είναι καλά το ebay....το βρίσκεις σχεδόν τσάμπα) Υ.Γ. (2): Το μηχάνημα απο το πρώι τρέχει και τα 10.6.3 full working. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πάνο μπορείς να μας πεις τον κωδικό του προϊόντος που έχει πάνω το κουτί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πάνο μπορείς να μας πεις τον κωδικό του προϊόντος που έχει πάνω το κουτί? Το κουτί το έχω στο πατρικό μου...θα πάω αύριο πρωί από εκεί οπότε θα στο γράψω. Πάντως βιαστείτε αν θέλετε να προλάβετε γιατί λογικά θα γίνουν καπνός από Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Αθήνα πάντως ήδη δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πάνο μπορείς να μας πεις τον κωδικό του προϊόντος που έχει πάνω το κουτί? Έξω απο το κουτί γράφει 0428483...προφανώς αυτό τον κωδικό θα εννοείς. ---------- Προσθήκη στις 11:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:36 ---------- Αθήνα πάντως ήδη δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα... Γι'αυτο δεν μπορώ να κάνω τίποτα δυστυχώς.... Με τηλεφωνική παραγγελία δεν γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι..αυτό του multirama (και γενικά τα netbooks) παίζει να σηκώνουν matlab και simulink ή ζητάω πολλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έξω απο το κουτί γράφει 0428483...προφανώς αυτό τον κωδικό θα εννοείς. Nαι αυτόν ακριβώς εννοώ και σε ευχαριστώ. Λοιπόν με αυτόν τον κωδικό αγόρασα τελικά με 160άρη HDD, Win7 Starter και 6-cell battery στα €199. To κουτί βέβαια έχει επάνω τιμή €285... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έξω απο το κουτί γράφει 0428483...προφανώς αυτό τον κωδικό θα εννοείς. Nαι αυτόν ακριβώς εννοώ και σε ευχαριστώ. Λοιπόν με αυτόν τον κωδικό αγόρασα τελικά με 160άρη HDD, Win7 Starter και 6-cell battery στα €199. To κουτί βέβαια έχει επάνω τιμή €285... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Nαι αυτόν ακριβώς εννοώ και σε ευχαριστώ. Λοιπόν με αυτόν τον κωδικό αγόρασα τελικά με 160άρη HDD, Win7 Starter και 6-cell battery στα €199. To κουτί βέβαια έχει επάνω τιμή €285... To δικό μου έγραφε 199 ευρώ και στο κουτί.... Πάντως εν τέλει μικρό το κακό...στην ουσία μόνο σκληρό έχεις μικρότερο. Τα βασικότερα ατού στο netbook είναι η 6αρα μπαταρία, το synaptics touchpad, τα γνήσια Windows 7, τα 3 χρόνια εγγύησης και η τιμή φυσικά. Αφού τα έχει αυτά η έκδοση που πήρες όλα καλά. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι εγκαταστημένοι όλοι οι drivers (π.χ στο δικό μου δεν είχε για το touchpad και κατέβασα από τo site synaptics τον τελευταίο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Nαι αυτόν ακριβώς εννοώ και σε ευχαριστώ. Λοιπόν με αυτόν τον κωδικό αγόρασα τελικά με 160άρη HDD, Win7 Starter και 6-cell battery στα €199. To κουτί βέβαια έχει επάνω τιμή €285... To δικό μου έγραφε 199 ευρώ και στο κουτί.... Πάντως εν τέλει μικρό το κακό...στην ουσία μόνο σκληρό έχεις μικρότερο. Τα βασικότερα ατού στο netbook είναι η 6αρα μπαταρία, το synaptics touchpad, τα γνήσια Windows 7, τα 3 χρόνια εγγύησης και η τιμή φυσικά. Αφού τα έχει αυτά η έκδοση που πήρες όλα καλά. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι εγκαταστημένοι όλοι οι drivers (π.χ στο δικό μου δεν είχε για το touchpad και κατέβασα από τo site synaptics τον τελευταίο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πως καταλαβαίνω αν έχει synaptics touchpad? Η δικιά σου 6άρα μπαταρία τι χωρητικότητας είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πως καταλαβαίνω αν έχει synaptics touchpad? Η δικιά σου 6άρα μπαταρία τι χωρητικότητας είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πως καταλαβαίνω αν έχει synaptics touchpad?Η δικιά σου 6άρα μπαταρία τι χωρητικότητας είναι? Εγκατέστησε τους τελευταίους drivers απο εδώ¨ http://www.synaptics.com/support/drivers ...αν έχεις κατακόρυφη κύλιση τότε έχεις synaptics. Για την μπαταρία έχω γράψει 2 φορές τι χωριτικότητα έχει (5200mah) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πως καταλαβαίνω αν έχει synaptics touchpad?Η δικιά σου 6άρα μπαταρία τι χωρητικότητας είναι? Εγκατέστησε τους τελευταίους drivers απο εδώ¨ http://www.synaptics.com/support/drivers ...αν έχεις κατακόρυφη κύλιση τότε έχεις synaptics. Για την μπαταρία έχω γράψει 2 φορές τι χωριτικότητα έχει (5200mah) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Synaptics έχει. Άψογα! Σε ευχαριστώ και πάλι Πάνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.