klx652 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ακομα δινετε 300αρες για 10" ? 199 και πολλα ειναι.. σε κανα μηνα θα τα πανε 150 και δε θα τα περνουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 200 είχαν και μετά την περίοδο των γιορτών, αλλά άντεξαν κι όλα δείχνουν ότι επειδή είναι ένα προϊόν που έπιασε, θα κρατηθούν πάνω από τα 200, τουλάχιστο όσα έχουν σκληρό δίσκο αρκετής χωρητικότητας, γιατί παλιά το you.gr είχε βγάλει το Acer 110L με δώρο Navigon GPS στα 220... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ακομα δινετε 300αρες για 10" ? 199 και πολλα ειναι.. σε κανα μηνα θα τα πανε 150 και δε θα τα περνουνε Και εγώ αυτό έλεγα, αλλά από τα Χριστούγεννα που είχε βγάλει την προσφορά το You με 199 το MSI Wind, έκανε καιρό να ξανα εμφανιστεί τέτοια προσφορά. Έτσι και εγώ κατέληξα με ένα Toshiba 10'' στα 249. Δυστυχώς δε πολυπέφτουν οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Και εγώ αυτό έλεγα, αλλά από τα Χριστούγεννα που είχε βγάλει την προσφορά το You με 199 το MSI Wind, έκανε καιρό να ξανα εμφανιστεί τέτοια προσφορά. Έτσι και εγώ κατέληξα με ένα Toshiba 10'' στα 249. Δυστυχώς δε πολυπέφτουν οι τιμές. Από τα MediaMarkt, ε; Κι εγώ αυτό έχω. Όταν το πήρα, κι είδα τι υπήρχε από τον ανταγωνισμό, δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μόλις άνοιξα ένα Multirama των 199 ευρώ. Δεν ξέρω αν έπεσα σε καινούργια παρτίδα αλλά έχουμε και λέμε: -έχει 250αρι/5400rpm (όχι 160GB όπως γράφει στο site) -έχει synaptics touchpad (ευτυχώς όχι sentelic) - ralink N (ευτυχώς οχι inteel όπως γράφει στο site) - 6cell battery 5200mah 58Whr (δεν γραφει καθόλου στο site) - Windows 7 (καθόλου άσχημα να το έχουμε και γνήσιο) - 3 χρόνια εγγύηση (1 ανταλλακτικά-εργατικά και τα υπόλοιπα 2 μόνο ανταλλακτικά) Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικο value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μόλις άνοιξα ένα Multirama των 199 ευρώ. Δεν ξέρω αν έπεσα σε καινούργια παρτίδα αλλά έχουμε και λέμε: -έχει 250αρι/5400rpm (όχι 160GB όπως γράφει στο site) -έχει synaptics touchpad (ευτυχώς όχι sentelic) - ralink N (ευτυχώς οχι inteel όπως γράφει στο site) - 6cell battery 5200mah 58Whr (δεν γραφει καθόλου στο site) - Windows 7 (καθόλου άσχημα να το έχουμε και γνήσιο) - 3 χρόνια εγγύηση (1 ανταλλακτικά-εργατικά και τα υπόλοιπα 2 μόνο ανταλλακτικά) Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικο value for money. Μιλάμε για αυτό ; http://multirama.gr/products/product?pid=0428483&catid=010700 το παρήγγειλες από το site ή πήγες σε κατάστημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μιλάμε για αυτό ;http://multirama.gr/products/product?pid=0428483&catid=010700 το παρήγγειλες από το site ή πήγες σε κατάστημα ; Ακριβώς γι'αυτο...απο το κατάστημα. Μόλις τα είχαν φέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ακριβώς γι'αυτο...απο το κατάστημα. Μόλις τα είχαν φέρει. Είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για άλλο μηχάνημα-μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για άλλο μηχάνημα-μοντέλο? Πιο σίγουρος....ΔΕΝ γίνεται! Είναι το τέταρτο MSI WIND U100+κλώνοι που πέρνω μέχρι τώρα και το ξέρω το μηχάνημα από έξω και ανακατοτά. Γι'αυτό και δίνω τόσες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως τους χρήστες που έχουν και Snow Leopard ανησυχίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πάντως αυτό που περιγράφεις έχω την εντύπωση ότι είναι αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0436495&catid=010700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πάντως αυτό που περιγράφεις έχω την εντύπωση ότι είναι αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0436495&catid=010700 Όχι φίλε μου...για τελευταία φορά θα πώ ότι το Netbook που αγόρασα έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που περιγράφω. Αυτό που λές εσυ είναι με 2gb ram αν και κατα τα λοιπά έχει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά (η intel wifi δεν ισχύει ούτε σε αυτό το μοντέλο). Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι το πήρα 199 ευρώ και πλήρωσα με μετρητά. Είναι καλή ευκαιρία νομίζω, παρόμοια με αυτή που είχε βγάλει το YOU πριν κάποιους μήνες με το MSI WIND U100+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ...και πλέον διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ...και πλέον διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας... Μην μασάς...έτσι έλεγε και σε μένα σημερα το μεσημέρι, αλλά οταν πηγα στο κατάστημα είχε καμιά δεκαριά κομμάτια σε ντάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eltoro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μασάς αναγκαστικά πλέον.. πήγα από 3 Multi σήμερα, όλοι είχαν τη σύνθεση με τα 160gb και τα 3 cells μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μασάς αναγκαστικά πλέον.. πήγα από 3 Multi σήμερα, όλοι είχαν τη σύνθεση με τα 160gb και τα 3 cells μόνο Το ίδιο κι εγώ Με 229,00 είχε το νετ με την 6cell... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.