Προς το περιεχόμενο

Προσφορές σε netbooks από τα Multirama

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

το ροζ δεν πουλάει γιατί οι έλληνες άντρες έχουν τσακωθεί με τα χρώματα όχι ότι δικαιολογεί τα 100€ διαφορά..

το HP πόσα χρόνια έχει εγγύηση;

του Multi Που έχει 3 καλό είναι ή είναι σαν το tublo x; Τι support έχει το multi;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ροζ δεν πουλάει γιατί οι έλληνες άντρες έχουν τσακωθεί με τα χρώματα όχι ότι δικαιολογεί τα 100€ διαφορά..

το HP πόσα χρόνια έχει εγγύηση;

του Multi Που έχει 3 καλό είναι ή είναι σαν το tublo x; Τι support έχει το multi;

Το multirama είναι κλώνος του msi wind u100, ενός από τα καλύτερα νετμπουκ της κατηγορίας του. Έχει φοβερή υποστήριξη σε forums στο Internet, τρέχει τα πάντα άνετα, διαθέτει εργοστασιακό overclocking στα 2.1Ghz και τρέχει με μεγάλη ευκολία και εξίσου καλά windows 7, ubuntu και Snow Leopard 10.6.3.!!!

Το multirama είναι κλώνος του msi wind u100, ενός από τα καλύτερα νετμπουκ της κατηγορίας του. Έχει φοβερή υποστήριξη σε forums στο Internet, τρέχει τα πάντα άνετα, διαθέτει εργοστασιακό overclocking στα 2.1Ghz και τρέχει με μεγάλη ευκολία και εξίσου καλά windows 7, ubuntu και Snow Leopard 10.6.3.!!!

Στα 2,1GHz; Αλήθεια; Το έχεις δοκιμάσει; Φαντάζομαι θα πηγαίνει πολύ σφαίρα σε σχέση με τα υπόλοια που κυκλοφορούν!

Στα 2,1GHz; Αλήθεια; Το έχεις δοκιμάσει; Φαντάζομαι θα πηγαίνει πολύ σφαίρα σε σχέση με τα υπόλοια που κυκλοφορούν!

Φυσικά και η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή!!! Περίπου 25% πιο γρήγορο. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πολύ απλά πατώντας FN+F10.

Συγνωμη αλλα εισαι απολουτα σιγουρος οτι παει μεχρι 2.1 ?

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ανεβαινει μεχρι 24% επιπελον, δηλαδη μεχρι 1984Mhz

Εχεις την καλοσυνη να βγαλεις ενα screenshot ?

Συγνωμη αλλα εισαι απολουτα σιγουρος οτι παει μεχρι 2.1 ?

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ανεβαινει μεχρι 24% επιπελον, δηλαδη μεχρι 1984Mhz

Εχεις την καλοσυνη να βγαλεις ενα screenshot ?

Έχεις δίκιο για το εργοστασιακό o/c...είναι μέχρι 24% οπότε μιλάμε για 2.0Ghz με ελάχιστη στρογγυλοποίηση.

Πάντως υπάρχει "πειραγμένο" bios το οποίο πάει ακόμη ψηλότερα...το είχα βάλει στο παλιό μου advent 4211 και δεν είχε κρασάρει ποτέ. Θα ψάξω να το βρώ και θα σου στείλω το link αν θελεις να το δοκιμάσεις.

Όπως και να έχει όμως μην περιμένεις να δεις και την τρελή διαφορά από το 2.0 στα 2.1 . Αν θες μπορείς να κρατήσεις και το εργοστασιακό bios και να το ανεβάσεις λιγάκι με software. Εγώ ψάχνω τώρα κάποιο bios που να το έχει σταθερά στα 2.0ghz ακόμη και στα Snow leopard.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...