theoklitos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλημέρα, Έχω ένα πολυμηχάνημα Lexmark X502 n και προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον scaner. Αρχικά κατέβασα τους drivers και έπειτα όταν προσπάθησα να σκανάρω, μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα, Αυτό το υπόδειγμα απαιτεί την εγκατάσταση της γλώσσας οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων ocr ελληνικά. Χρησιμοποιώ windows vista και office 2007. Έψαξα αρκετά στο internet αλλά δεν βρήκα άκρη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια σας. Θεόκλητος
accipio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Θέλεις (α) απλώς να σκανάρεις κάτι και να το αποθηκεύσεις ως φωτογραφία, ή (β) θέλεις να σκανάρεις (κείμενο) και να κάνεις οπτική αναγνώριση χαρακτήρων; Για το (α), αρκεί να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως π.χ. τα (δωρεάν) XnView και IrfanView που χρησιμοποιώ κι εγώ. Για το (β), πρέπει να δεις αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και πώς (π.χ. αν απαιτεί να κατεβάσεις ελληνική υποστήριξη από το site του). Σε κάθε περίπτωση, προϋποτίθεται ότι έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers του σκάνερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.