Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Νόμιζω ότι το να γυρνάω απο νυχτερινή Σαββατιάτικη έξοδο και να βλέπω ένα νέο σαν και αυτό: http://www.myspace.com/alterground είναι από τα συναισθήματα που λίγες φορές στην ζωή μου θα ζήσω, και είναι απο εκείνα τα συναισθήματα που με κάνουν να θέλω να φωνάξω: ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΝΑΙΙΙΙ!!!!!!! Περιμένω ανάλογες αντιδράσεις απο τους γνωστούς-άγνωστους. Περιμένω αν τελικά η alter δεν μας κάνει το χατίρι για Θεσσαλονίκη, να μαζευτούμε το τουρ που έχω στο μυαλό μου. Πολύ υπερένταση για τόσο βράδυ. GODSPEED ΡΕ 'ΣΕΙΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εντυπωσιακότατο Γιατί δεν ακολουθούν το παράδειγμά τους και οι Sigur Ros ρε γμτ, ν'αρχίσουν να έρχονται κατά 'δω κούτσα κούτσα; :/
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αααα, μα τι όμορφη μέρα που ξεκίνησε... Υπομονή απλά μέχρι τα Χριστούγεννα. Καλά εντάξει, σίγουρα καλοί και οι Sigur αλλά εδώ μιλάμε για τους Godspeed. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης δηλαδή(ς).
Oscar_Mike Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Πραγματικά πολύ ωραία τα νέα που μας έφερες Sellers!!! Αν και η post δεν είναι η no1 μουσική σκηνή που ακούω, πολύ θα ήθελα να τους παρακολουθήσω live! Ευκαιρία λοιπόν για επανάληψη στην post μέχρι τον δεκέμβρη ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΝΑΙΙΙΙ!!!!!!! απλά :lol::lol::lol:
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τέλεια νέα, αλλά τι θα γίνει με το θέμα Θεσσαλονίκη.... έλεος. ...και κάτι άλλο: Έρχονται οι Sigur Ros? Προσέξτε τι θα απαντήσετε
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 30 ευρώ εισιτήριο; Δεν είναι κατάσταση αυτή, είδαν ότι η post άρχισε να μαζεύει αρκετό κόσμο -σχετικό και μη- και γι' αυτό βλέπουμε τέτοιες τιμές. Άντε γεια.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μετά θα ανέβει γύρω στα 40, οπότε όσοι προλάβουμε τώρα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ...και κάτι άλλο: Έρχονται οι Sigur Ros? Προσέξτε τι θα απαντήσετε Όχι. Έχεις μάθει κάτι σχετικό; :/ slipknot, Άνετα τα δίνω τα 30. Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουμε 25 για να ακούσουμε Χατζηγιάννη!
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Όχι, αλλά θέλω. Όσο τίποτα αυτή την περίοδο slipknot, Άνετα τα δίνω τα 30. Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουνε 25 για να ακούσουνε Χατζηγιάννη! Fixed
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μι του. Γιατί λέτε "να δούμε τι θα γίνει με τη Θεσσαλονίκη"; Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί για Θεσσαλονίκη;...
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μι του.Γιατί λέτε "να δούμε τι θα γίνει με τη Θεσσαλονίκη"; Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί για Θεσσαλονίκη;... Για να ακυρωθεί πρέπει πρώτα να προγραμματιστεί. Και σου μιλάω με ντοκουμέντα τώρα ε. ---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- 30 ευρώ εισιτήριο; Δεν είναι κατάσταση αυτή, είδαν ότι η post άρχισε να μαζεύει αρκετό κόσμο -σχετικό και μη- και γι' αυτό βλέπουμε τέτοιες τιμές. Άντε γεια. Που το είδες αυτό? Βγήκαν τιμές? Νταξ, ρε συ, οι gy!be είναι και ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα. Επιπλέον είναι gy!be. Μαζί με mogwai ξεκίνησαν το πιο ομορφο είδος μουσικής. Ε δεν γίνεται να στο έχουν και 25. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ---------- Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουμε 25 για να ακούσουμε Χατζηγιάννη! Και τώρα θα το ξαναρωτήσω, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥ-Μ-Ε ?
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Και τώρα θα το ξαναρωτήσω, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥ-Μ-Ε ? Εγώ, κάτι χρόνια πριν. Και πολλοί άλλοι. Όχι εσύ. Ντοντ σάουτ.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ο sellers στο Χατζηγιάννη. Να χτυπάει τα δόντια του στο ρυθμό.
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να χτυπάει τα δόντια του στο ρυθμό. Μλκ με έπνιξες. Το θυμάσαι βλέπω.
Emilie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 @Sellers Δεν ειχες παει το 2002(..ή το 2001,δεν θυμαμαι,22 euros το μαλλι) ε?Εχασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.