Προς το περιεχόμενο

Godspeed You! Black Emperor - Αθήνα 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζω ότι το να γυρνάω απο νυχτερινή Σαββατιάτικη έξοδο και να βλέπω ένα νέο σαν και αυτό:

http://www.myspace.com/alterground

είναι από τα συναισθήματα που λίγες φορές στην ζωή μου θα ζήσω, και είναι απο εκείνα τα συναισθήματα που με κάνουν να θέλω να φωνάξω:

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΝΑΙΙΙΙ!!!!!!!

Περιμένω ανάλογες αντιδράσεις απο τους γνωστούς-άγνωστους. Περιμένω αν τελικά η alter δεν μας κάνει το χατίρι για Θεσσαλονίκη, να μαζευτούμε το τουρ που έχω στο μυαλό μου. Πολύ υπερένταση για τόσο βράδυ.

GODSPEED ΡΕ 'ΣΕΙΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Δημοσ.

Εντυπωσιακότατο :)

Γιατί δεν ακολουθούν το παράδειγμά τους και οι Sigur Ros ρε γμτ, ν'αρχίσουν να έρχονται κατά 'δω κούτσα κούτσα; :/

Δημοσ.

Αααα, μα τι όμορφη μέρα που ξεκίνησε... Υπομονή απλά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Καλά εντάξει, σίγουρα καλοί και οι Sigur αλλά εδώ μιλάμε για τους Godspeed. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης δηλαδή(ς).

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ ωραία τα νέα που μας έφερες Sellers!!!

Αν και η post δεν είναι η no1 μουσική σκηνή που ακούω, πολύ θα ήθελα να τους παρακολουθήσω live!

Ευκαιρία λοιπόν για επανάληψη στην post μέχρι τον δεκέμβρη ;)

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΝΑΙΙΙΙ!!!!!!!

απλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τέλεια νέα, αλλά τι θα γίνει με το θέμα Θεσσαλονίκη.... έλεος.

...και κάτι άλλο: Έρχονται οι Sigur Ros?

Προσέξτε τι θα απαντήσετε

Δημοσ.

30 ευρώ εισιτήριο; Δεν είναι κατάσταση αυτή, είδαν ότι η post άρχισε να μαζεύει αρκετό κόσμο -σχετικό και μη- και γι' αυτό βλέπουμε τέτοιες τιμές. Άντε γεια.

Δημοσ.

...και κάτι άλλο: Έρχονται οι Sigur Ros?

Προσέξτε τι θα απαντήσετε

Όχι. Έχεις μάθει κάτι σχετικό; :/

slipknot, Άνετα τα δίνω τα 30. Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουμε 25 για να ακούσουμε Χατζηγιάννη! :)

Δημοσ.

Όχι, αλλά θέλω.

Όσο τίποτα αυτή την περίοδο

slipknot, Άνετα τα δίνω τα 30. Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουνε 25 για να ακούσουνε Χατζηγιάννη! :)

Fixed

Δημοσ.
Μι του.

Γιατί λέτε "να δούμε τι θα γίνει με τη Θεσσαλονίκη"; Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί για Θεσσαλονίκη;...

Για να ακυρωθεί πρέπει πρώτα να προγραμματιστεί. Και σου μιλάω με ντοκουμέντα τώρα ε.

---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

30 ευρώ εισιτήριο; Δεν είναι κατάσταση αυτή, είδαν ότι η post άρχισε να μαζεύει αρκετό κόσμο -σχετικό και μη- και γι' αυτό βλέπουμε τέτοιες τιμές. Άντε γεια.

Που το είδες αυτό? Βγήκαν τιμές? Νταξ, ρε συ, οι gy!be είναι και ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα. Επιπλέον είναι gy!be. Μαζί με mogwai ξεκίνησαν το πιο ομορφο είδος μουσικής. Ε δεν γίνεται να στο έχουν και 25.

---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ----------

Και θα το ξανα-ματα-πώ. Εδώ δίνουμε 25 για να ακούσουμε Χατζηγιάννη! :)

Και τώρα θα το ξαναρωτήσω, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥ-Μ-Ε ?

Δημοσ.

Και τώρα θα το ξαναρωτήσω, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥ-Μ-Ε ?

Εγώ, κάτι χρόνια πριν. Και πολλοί άλλοι. Όχι εσύ. Ντοντ σάουτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...