Προς το περιεχόμενο

MDK2 HD Remake

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ναι ναι, καλά διαβάζετε. Έρχεται ;)

BioWare's humorous and humiliatingly difficult action game MDK2 is to be released as a WiiWare download, while PC gets a freshly minted MDK2 HD revamp

Both MDK2 WiiWare and MDK2 HD are being handled by Beamdog, a studio founded by BioWare veteran Trent Oster and staffed by "some of the original [MDK2] team."

MDK2 will be downloadable on Wii "during coming Winter," according to Interplay, while "MDK2 HD will follow on the PC through the Beamdog digital distribution platform."

http://www.shacknews.com/onearticle.x/64496

Δημοσ.

Θύμαμαι που διάβαζα για το Murder Death Kill την δεκαετία του 90 σε κάτι pc masters. Τότε δεν υπήρχε και internet για να τσεκάρεις online τα παιχνίδια για φώτος (trailers ούτε κατά διάνια, δεν πρέπει να υπήρχε καν πρότυπο στο www :-D)... άλλες εποχές... 56k πρέπει να είχα τότε που άμα έπιανε 3 ΚΒ/s πηδούσες από τη χαρά σου [/συγκίνηση mode off]

Αν θυμάμαι καλά βγήκε την ίδια εποχή με Tomb Raider, Jedi Knight: Dark Forces, Tribes και άλλα ονόματα του Hall of Fame.

[/forcing συγκίνηση mode off]

Δημοσ.
Θύμαμαι που διάβαζα για το Murder Death Kill την δεκαετία του 90 σε κάτι pc masters. Τότε δεν υπήρχε και internet για να τσεκάρεις online τα παιχνίδια για φώτος (trailers ούτε κατά διάνια, δεν πρέπει να υπήρχε καν πρότυπο στο www :-D)... άλλες εποχές... 56k πρέπει να είχα τότε που άμα έπιανε 3 ΚΒ/s πηδούσες από τη χαρά σου [/συγκίνηση mode off]

Αν θυμάμαι καλά βγήκε την ίδια εποχή με Tomb Raider, Jedi Knight: Dark Forces, Tribes και άλλα ονόματα του Hall of Fame.

[/forcing συγκίνηση mode off]

πω πω αυτά είναι...ακόμη θυμάμαι που έπαιζα το πρώτο στο playstation...απίστευτο παιχνίδι

Έτσι έτσι!

Στον υπολογιστή τα είχε ο θείος μου και τα δύο,και πήγαινα και έπαιζα.

(άσχετο,έχει και ταινία με την σάντρα μπούλοκ; )

• Moderators
Δημοσ.

Έχω παίξει ένα demo από το MDK2 παλιά, τότε που ήταν να κυκλοφορήσει (ή μόλις είχε κυκλοφορήσει). Πλάκα είχε, μου είχε αρέσει πολύ (δεν είχα ιδέα για το πρώτο) η παράνοια που είχε. (αλλά τότε δεν υπήρχε budget για να πάρω το παιχνίδι, συν το ότι είχα κάνει δύο απανωτές αγορές μουφοκαρτών γραφικών που με είχαν ρημάξει).

Οπότε θα κάνουν remake του 2 σε HD. Μια χαρά την κόβω την απόφαση. Υπάρχει λόγος που το 1 το "ξεχνούν";

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ θα προτιμούσα το 1. Το 2 το παίζω και σήμερα, με τα γραφικά που έχει. Δε με χαλάνε.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...