Προς το περιεχόμενο

2 Router με σε Range 10.X

Patatuis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω στη κατοχή μου1 ρουτερ της CYTA Thomson TG585 v.7 στο υπνοδωμάτιο μου και ένα Belkin Wireless G Plus MIM Router F5D9230-4 στο σαλόνι όπου εκει συνδέονται PS3, Dreambox, και ασύρματα το laptop μου.

To thomson πάει με IP 192.168.10.X ενώ το Belkin με 192,168,2,Χ εγώ τώρα θέλω να τα συνδέσω στο ιδιο Range και να έχω προσβση στο Πάνελ του Belkin..

Προσπάθησα και το έθεσα Access Point αλλα έχανα το Πάνελ και το wifi έμενε ελεύθερο.

άλλαξα την ΙΡ του σε 192,168,10,21 πχ αλλά και πάλι εχανα το πανελ...Θελω να βλεπω Dreambox στο PC Αλλα δεν μπορω οταν ειναι σε 192,168,2,Χ γιατι δεν με αφηνει να περάσω στα Clients ούτε καν στο πανελ.

Τι κάνουμε εδω?

Δημοσ.

Γιατι να εχεις 2 router's στο σπιτι? μαλον ο δευτερος πεζει ρολο switch, οποτε κληστου το DHCP server για να μην δημιουργεί πρόβλημα στο προτο router οταν βρίσκονται στην ίδια κλάση "192.168.10.X". Έτσι έχοντας το belkin 192.168.10.X θα το συνδέσεις με ένα καλώδιο staight για λειτουργεί ομαλά με το υπόλοιπο δίκτυο.

Αν το belkin υποστηρίζει client mode μπορείς να το κάνεις να μπενει στο thomson ασύρματα αντί για καλώδιο lan"rj-45".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...