Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι που ρωτησα και εγω 2 φορες παραπανω . αν κραταει το περισσευμα τοτε ολα καλα , αν οχι , τοτε θα πρεπει να προσεχουμε τι κατεβαζουμε και να μην αφηνουμε ουτε kb αχρησιμοποιητο

8930+5000=13930 :-)

Μπα μόλις ξύπνησε. Λέει ότι κατέβασα 60MB πάνω απ τα 5GB και χρεώθηκα τα 78 Points. Καλή φάση.

Επίσης για κάποιον λόγο πιστεύουν ότι ξέρω να διαβάζω γερμανικά (email).

χρεωθηκες επιπλεον 78 rapids η συνολικα ?

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, δεν τα μέτρησα αλλά δε βλέπω λόγο να χρεώθηκα extra points. Λογικά 78 σύνολο ξόδεψα. Δεν πείραξα κάτι απ τα settings, στην αρχή ήταν 4rapids/day.

edit: Κατέβαζα με jdownloader και πιθανόν γι αυτό μου «φαγε» καμιά 300αρα MB. Ίσως να «σπασε» κάποιο segment/αρχείο και να κανε reconnect. Δε βλέπω πώς αλλιώς κατέβασα πάνω από 5000MB.

Δημοσ.
8930+5000=13930 :-)

Ναι αλλά +4000 μου έδωσε εμένα από τα 4930 με πήγε 8930 με το που ξαναέβαλα medium.Τέλος πάντων σε μια ώρα θα δούμε.Μακάρι να αθροίζονται.

---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ----------

Μπα μόλις ξύπνησε. Λέει ότι κατέβασα 60MB πάνω απ τα 5GB και χρεώθηκα τα 78 Points. Καλή φάση.

Επίσης για κάποιον λόγο πιστεύουν ότι ξέρω να διαβάζω γερμανικά (email).

Κάτσε κατέβασε τώρα άλλα 15 μέχρι τις 1 που αλλάζει η μέρα τους :P

---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ----------

Με λίγα λόγια αν έχεις βάλει στο rapid να κατεβαίνουν τα άπαντα και ξεχαστείς από εκεί που σταματούσε να κατεβάζει μπορεί και να βρεθείς τώρα χωρίς account άμα αναβαθμίζει τα πακέτα έτσι αυτόματα :D

Δημοσ.
[...]

Κάτσε κατέβασε τώρα άλλα 15 μέχρι τις 1 που αλλάζει η μέρα τους :P

Εννοείται :P

Καλά, βαριέμαι να ψάχνω. Απλά θα κατεβάσω μερικά ακόμα που χα προγραμματίσει γι αύριο.

Δημοσ.
Κοίτα, δεν τα μέτρησα αλλά δε βλέπω λόγο να χρεώθηκα extra points. Λογικά 78 σύνολο ξόδεψα. Δεν πείραξα κάτι απ τα settings, στην αρχή ήταν 4rapids/day.

edit: Κατέβαζα με jdownloader και πιθανόν γι αυτό μου «φαγε» καμιά 300αρα MB. Ίσως να «σπασε» κάποιο segment/αρχείο και να κανε reconnect. Δε βλέπω πώς αλλιώς κατέβασα πάνω από 5000MB.

μωρε και εμενα απο την αρχη ηταν στο 4 και επειδη κατεβασα 1.3gb με πηγε στο medium πακετο και αφου τελειωσα σχεδον τα 5gb (εμειναν 700mb) το ξαναγυρισα ξανα στο 4rapids/day .

αλλα δεν σημειωσα ποσα ειχα στην αρχη , για να δω ποσα τελικα αφαιρεσε , αν ηταν δηλαδη 4+20 , η μονο 20 και επιπλεον αν αφαιρεσε και αλλα 4 επειδη το ξαναγυρισα στο small

δε ξερω τι εχω χρεωθει τωρα .

20 (απο τη μεταβαση στα 5gb) , ελπιζω να ειναι ετσι :-(

20+4(τα 20 των 5gb και τα 4 του αρχικου 1gb) ?

20+4(τα 20 των 5gb και τα 4 απο την ξαναεπαναφορα στο 1gb) ?

20+4+4(τα 20 των 5gb , τα 4 του αρχικου 1gb , τα 4 απο την ξαναεπαναφορα στο 1gb) ?

Δημοσ.

@Dark_son20:

Καλά κι εσύ δεν έγραφες απ την αρχή ότι είναι στο #48 κι έφαγα όλο το thread; :P

Ναι το χα δει αλλά τι εννοείς «δεν αθροίζονται»;

πχ μέχρι τα 5000MB ήμουν στο 20rapids/day, μετά τα 5000MB πήγα στο 78άρι.

Έχω κατεβάσει 6000MB αυτή τη στιγμή οπότε έχω άλλα 14000MB κι όλα αυτά μου στοίχισαν 78 points. Το ίδιο δε λέμε;

Δημοσ.
@Dark_son20:

Καλά κι εσύ δεν έγραφες απ την αρχή ότι είναι στο #48 κι έφαγα όλο το thread; :P

Έχω κατεβάσει 6000MB αυτή τη στιγμή οπότε έχω άλλα 14000MB κι όλα αυτά μου στοίχισαν 78 points. Το ίδιο δε λέμε;

αρα λοιπον για να μην γραφω συνεχως τα ιδια και σας τσαντιζω:P χρεωνεσαι ειτε 4 , ειτε 20 , ειτε 78 απο το ενα πακετο στο αλλο και οχι αθροιστικα τα επημερους rapids.

παει και αυτο το λυσαμε με τα rapids . οποτε τα αυριανα μας rapids θα τα αφαιρεσει αναλογα με το πιο επιλογη εχουμε στις 1 η ωρα . Αν Χ ο αριθμος των rapids μας και αν εχουμε λοιπον το 1gb θα μας αφαιρεσει στις 1 το βραδυ 4rapids δηλαδη θα χουμε Χ-4 και αν εμεις μετα κατα την διαρκεια της ημερας κατεβασουμε μεχρι 5gb θα μας αφαιρεσει αλλα 16 ωστε να ειμαστε Χ-20 ? σωστα ?

Δημοσ.
@Dark_son20:

σε μια ώρα αυτά τα 14 χάνονται και γυρνάς στο όριο του πακέτου που έχεις διαλεγμένο

Δημοσ.

Nα ρωτήσω και γω κάτι ψιλοάσχετο.

Είδα στο account μου πως έχω Free RapidPoints:15 046 και μόνο 1 Premium RapidPoint.

Μπορώ να τα μετατρέψω αυτά σε rapids? Χλωμό ως κατακίτρινο το βλέπω:P

Από ότι είδα μόνο οι premium μετατρέπονται.

Δημοσ.

Eγω να καθομαι με το μπακαλοτεφτερο να υπολογιζω mb, time zones, rapids και rapists ΔΕΝ προκειται.

Ελπιζω σε plugin στους δημοφιλεις download managers (IDM, Jdownloader κλπ) που θα κανει ενα σχετικο υπολογισμο και προγραμματισμο.

Δημοσ.
Τι ακριβώς να σου προγραμματίσει;Και τι να σου υπολογίσει;

Nα ξερεις πχ οτι μπορεις να κατεβασεις μεχρι αυτο το αρχειο γιατι μετα περνας σε αλλο πακετο και να μοιραζει το download χρονικα ετσι ωστε να μη περνας το οριο και να χρεωνεσαι τσαμπα και βερεσε. Τετοια πραγματα, τιποτα τραγικο. Νομιζω ειναι εφικτο. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...