Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

b4hlbd.jpg

αντε βγαλε ακρη τωρα . κατεβασα κατι παραπανω απο 1gb , με πηγε αυτοματα στο medium (ελαβα και email) και το ξαναγυρισα στο small .

οποτε υποθετω πως εχω ακομα αυτα τα 3,7gb ακομα να κατεβασω μεχρι τις 2 το βραδυ που αλλαζει ο server τους , και απο αυριο θα ισχυει το 1gb . σωστα ?

το θεμα ειναι αν δεν κατεβασω αυτα τα 3,7gb μαζι με το 1gb το αυριο , θα εχω αυριο traffic 4,7gb η 1gb ?

φιλε antonl το ιδιο εγινε και σε μενα !!!

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ikskarda: Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω αλλά νομίζω πως έχεις 3,7GB για σήμερα και 1GB για αύριο, με τις ρυθμίσεις που χεις αυτή τη στιγμή.

Βέβαια το «σήμερα» και το «αύριο» μου φαίνονται λίγο μούφα, γιατί αν ενεργοποιήσεις ένα μεγάλο πακέτο στις 11 το βράδυ (ώρα rapidshare), έχεις μια ώρα για να το φας; Θα πρέπει και πάλι να κάθεσαι με το κομπιουτεράκι να δεις πόσο προλαβαίνεις να κατεβάσεις σε Χ ώρες για να δεις σε τι πακέτο θα καταλήξεις;

Δημοσ.

και εγω αυτη την λυπητερη νομιζω πως θα χουμε !!! σε ενα αλλο φορουμ δειτε τι διαβασα

1) σχετικα με την "πιστωση" των 5gb στην περιπτωση που ΔΕΝ τα κατεβαζαμε με το παλιο συστημα ΔΕΝ υπαρχει διαφορα... απλως αντι να στα πιστωνει στην επομενη μερα.. στα εχει πιστωσει ηδη ολα.... απο την αρχη...

2) μολις παρατηρησα και εγω οτι αν αλλαξεις πακετο... στο αλλαζει στιγμιαια... ας εχεις security lock ενεργο... επισης ομως.. μολις κανεις downgrade τα rapids δεν πιστώνονται ξανα πισω (λογικο 8α μου πειτε) το χαζο/κλεψια/(προσθεστε οτι θελετε...) ειναι οτι αν ξανα πας απο small σε medium (για 2η φορα) σε χρεωνει ξανα... εστειλα mail στην RS... να μου εξηγησουν λιγο το σκεπτικο αυτο.... και βασικα να διορθωσουν το χαζοbug τους ωστε σε μια μερα να μην σε ξανα χρεωνει για το ιδιο πακετο αν δε το ξεπερασεις τελικα.

μεγαλη χαζομαρα αυτο , αν δες να κατεβασεις κατι μεγαλα πανω απο 5gb και αφου το γυρισεις ξανα στο small και τελικως θες κατι ακομα πανω απο 1gb να κατεβασεις να σε χρεωνει παλι το πακετο το medium εις διπλουν

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

το θεμα ειναι αν δεν κατεβασω αυτα τα 3,7gb μαζι με το 1gb το αυριο , θα εχω αυριο traffic 4,7gb η 1gb ?

[...]

Δυστυχώς, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, δεν υπάρχει προσθήκη του μη χρησιμοποιηθέντος traffic την επόμενη ημέρα. Οπότε αν δεν κατεβάσεις τα 3,7GB σήμερα, αύριο θα έχεις μόνο 1GB.

Δημοσ.

ωραια αυτο το ξεκαθαρισαμε .

τωρα μια αλλη απορια . οπως ανεφερα με πηγε μονο του στο premium καθως κατεβασα πανω απο 1gb και εγω τωρα το ξαναρυθμισα στο small πακετο . οπως φαινεται απο το traffic share λοιπον εχω 3.7gb . αν λοιπον τωρα κατεβασα παραπανω απο τα 3.7gb τι θα παιχτει ?

συμφωνα με την παραθεση που εκανα πιο πανω απο ενα αλλο φορουμ θα διπλοχρεωθω ξανα το πακετο των 5gb ?

Δημοσ.
Πάντως δε συμφέρει τη τσέπη μας, γιατί δίναμε 55 euro για ένα χρόνο και είχαμε 5 giga τη μέρα.

Μετά την αλλαγή για να έχουμε 5 giga θα χρειαζόμαστε 20 rapids τη μέρα δηλαδή

360χ20=7200 rapids το χρόνο που κοστίζουν

5000 rapids =47,75 euro + 2000rapids=19,90 + 200rapids=2,5euro = (7200rapids=70,15 euro)

Αν λάβουμε υπόψην το traffic share που έδινε και τη μεταφορά τον giga μεχρι να μαζευτούνε 25 giga, τότε δε συμφέρει.

Έφυγα για hotfile

να σαι καλά για την αναλυση, γιατι δεν ειχα παρακολουθησει τι παιζει, και εχασα τη μπαλα με αυτα τα ραπιντς!

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραια αυτο το ξεκαθαρισαμε .

τωρα μια αλλη απορια . οπως ανεφερα με πηγε μονο του στο premium καθως κατεβασα πανω απο 1gb και εγω τωρα το ξαναρυθμισα στο small πακετο . οπως φαινεται απο το traffic share λοιπον εχω 3.7gb . αν λοιπον τωρα κατεβασα παραπανω απο τα 3.7gb τι θα παιχτει ?

συμφωνα με την παραθεση που εκανα πιο πανω απο ενα αλλο φορουμ θα διπλοχρεωθω ξανα το πακετο των 5gb ?

Αυτή τη στιγμή έχεις κατεβάσει 1,3 GB από το πακέτο των 5GB που σε έχει μεταφέρει αυτόματα το σύστημα και σου μένουν 3,7GB.

Αν, αυτή τη στιγμή, κατεβάσεις 5GB αντί για τα 3,7GB που δικαιούσαι βάσει του πακέτου σου, φοβάμαι ότι θα σε μεταφέρει στο αμέσως επόμενο πακέτο...

Δημοσ.

οποτε δε παιζει ρολο που το ξαναγυρισα στο 1gb . αυτο αφορα την αυριανη μερα . οποτε τα 3.7gb που βλεπει σαν αποθεμα ειναι τα υπολοιπομενα απο τα 5gb . συνεπως πρεπει να χεις δικιο , πως αν ξεπερασω τα 3.7gb , συμπληρωνω τα 5gb και με μεταφερει στο πακετο των 20gb

και εδω χω μια ακομα απορια . χρεωθηκα τα 20rapids για τα 5gb αν μεταβω στα 20gb θα με χρεωσει αλλα 78 και συνολικα 98 rapids για σημερα ? η μονο 78 συνολικα για την ημερα (δηλαδη θα μου αφαιρεσει μονο αλλα 58) ?

Δημοσ.
οποτε δε παιζει ρολο που το ξαναγυρισα στο 1gb . αυτο αφορα την αυριανη μερα . οποτε τα 3.7gb που βλεπει σαν αποθεμα ειναι τα υπολοιπομενα απο τα 5gb . συνεπως πρεπει να χεις δικιο , πως αν ξεπερασω τα 3.7gb , συμπληρωνω τα 5gb και με μεταφερει στο πακετο των 20gb

και εδω χω μια ακομα απορια . χρεωθηκα τα 20rapids για τα 5gb αν μεταβω στα 20gb θα με χρεωσει αλλα 78 και συνολικα 98 rapids για σημερα ? η μονο 78 συνολικα για την ημερα (δηλαδη θα μου αφαιρεσει μονο αλλα 58) ?

μονο 78(θα σ αφαιρεσει 58)_ αν σε χρεωνε 98 ρα επρεπε να σ δωσει 25 γιγα

Δημοσ.

οποτε μεταβαινοντας απο ενα πακετο σε ενα αλλο σε χρεωνει ειτε 4 , ειτε 20 , ειτε 78 κτλ συνολικα στο τελος και οχι 4+20+78+...

θεωρω μεγαλη βλακεια που το επομενο πακετο μετα τα 5gb ειναι τα 20gb . επρεπε να υπαρχει ενα ενδιαμεσο ας πουμε 12gb που να σε χρεωνει 50rapids ας πουμε . ετσι αν θες να κατεβασεις 8gb να μην χρεωθεις τα 78rapids και τα 20gb , αλλα τα 50rapids και τα 12gb

Δημοσ.

Καλά, αυτή η νέα πολιτική καθημερινής χρέωσης κατεβάσεις-δεν κατεβάσεις είναι απλώς απαράδεκτη. Κανονικό νταβατζιλίκι, πληρώνεις για το "προνόμιο" να είσαι μέλος του Rapidshare.

Και παλιά σε χρέωνε μια μέρα για κάθε μέρα που περνούσε κατεβάσεις δεν κατεβάσεις.Με τη λογική αυτή νταβατζιλίκι ήταν πάντα.Απλά τώρα αντί να φεύγουν μέρες και από 100 μέρες να σου μένουν 99 98 97 96....1...και να θέλεις ανανέωση θα φεύγουν rapids και θα πηγαίνεις από τα 2000 στα 1980...1960 1940....20...και μετά θα θέλεις ανανέωση.Και σου δίνει απλά και τη δυνατότητα αν κρίνεις ότι για κάποια περίοδο δεν θα κατεβάζεις παραπάνω από 1gb να σε χρεώνουν με το 1/5 της...πρώην μέρας.

Αν ας πούμε κάνεις αυτό που λες για τα 2000 rapid σου να σε χρεώνει 4rapids τη μέρα γκουχου γκούχου 10gb δηλαδή στα happy hours θα σου κρατήσει η συνδρομή για 500 μέρες!!!!Με το προηγούμενο σύστημα που δεν ήταν νταβατζιλίκι πόσο θα σου κρατούσε;

Δημοσ.

τωρα που το σκεφτομαι ξερεις τι πρεπει να παιζει ? αν σε μεταφερει απο το ενα πακετο στο αλλο , θα σου χρεωνει επιπλεον rapids (αθροιστικα δηλαδη 4+20+78+....)αφου θα σου δινει επιπλεον gb .

ενω αν το εχεις σταθερα σε ενα πακετο θα σου αφαιρει μονο τα αντιστοιχα rapids , ειτε 4 , ειτε 20 , ειτε 78 , ειτε ...

Δημοσ.

Μηπως είχες 4000mb διαθέσιμα;Αφού δεν σε πήγε στο επόμενο πακέτο να χρεωθείς +78 rapids καλά είσαι.:P

Εγώ πάντως ήμουν στα 1000 πήγα από small σε medium μου τα έκανε 5000 μετά ξαναπήγα small τα άφησε 5000 και μετά κατέβασα κάτι 70mb πήγα 4930 και ξανάπήγα από small σε medium και μου τα έκανε 8930 τώρα στις 1 θα μου τα ξαναπάει 5000 ή θα μου τα πάει 12930;Άντε να δούμε..Γενικά πρέπει να χάλασα κανένα 60άρι rapids σε δοκιμές σήμερα.

Δημοσ.

Μπα μόλις ξύπνησε. Λέει ότι κατέβασα 60MB πάνω απ τα 5GB και χρεώθηκα τα 78 Points. Καλή φάση.

Επίσης για κάποιον λόγο πιστεύουν ότι ξέρω να διαβάζω γερμανικά (email).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...