Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πάνε σε πακέτα.[table]Prepaid funds| 400 Rapids |€ 4,99 1.000 Rapids |€ 9,95 2.000 Rapids |€ 19,90 5.000 Rapids |€ 49,75 20.000 Rapids |€ 199,00[/table] Eίναι το πρώτο πινακάκι στα news http://rapidshare.com/news.htmlΜε προλάβανε Ευχαριστω παιδια.Που θα παει...Θα τα μαθουμε.
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ελα λιγες πραξεις και λιγα μαθηματικα ακομη, και μας βλεπω ολους για το ΜΙΤ. Δεν πάμε για πουρναρια καλύτερα?
caveneo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπερδεύτηκα!! Πως μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπερδεύτηκα!! Πως μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου; No can do my friend. Τους πλήρωσες? Την πάτησες όπως όλοι μας
caveneo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Άντε και δεν μπορώ να την ακυρώσω, πότε τελειώνει η συνδρομή μου;
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Άντε και δεν μπορώ να την ακυρώσω, πότε τελειώνει η συνδρομή μου; Aνάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις αφερουνται κάθε μέρα τα αντίστοιχα rapids
pournaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπερδεύτηκα!! Πως μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου; Θα μετρησεις τις μερες της συνδρομης σου. Θα προσθεσεις τις μερες που απομενουν μεχρι να ξαναγινει αναδρομος ο Ερμης. Θα διαιρεσεις με το χρεος της ελλαδας πολλ/ζομενο επι τα χρονια που μας δουλευουνε. Θα φερεις 2 φωτογραφιες και ενα πιστοποιητικο γεννησεως. Και τελος δηλωσεις υπευθυνα και ενωπιων ολων οτι το ραπιντ ειναι και θα ειναι το καλυτερο download site.
caveneo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το έκανα RapidBig και μου λέει ότι έχω 62 rapids και υπόλοιπο 20Gb, τώρα αν δεν κατεβάζω κάθε μέρα πόσα rapid αφαιρεί; Και αν το αφήσω και δεν κατεβάζω θα αφαιρεί μέχρι να τελειώσουν και θα σβηστεί το account μου;
jim22479 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ηθελα να βρω μια ευκαιρια να σταματησω το rapidshare. Και επιτελους την βρηκα...
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το έκανα RapidBig και μου λέει ότι έχω 62 rapids και υπόλοιπο 20Gb, τώρα αν δεν κατεβάζω κάθε μέρα πόσα rapid αφαιρεί; Και αν το αφήσω και δεν κατεβάζω θα αφαιρεί μέχρι να τελειώσουν και θα σβηστεί το account μου; To rapidbig αφαιρεί κάθε μέρα 78 rapids και κατεβασεις δεν κατεβασεις ( αυτό ισχύει σε όλα). τώρα εσύ με τα 62 rapids λογικά αύριο θα στο γυρίσει στο medium. Όταν τελειώσουν τα rapids ή όταν δεν υπάρχουν αρκετά για κάποιο πακέτο, ο λογαριασμος δεν διαγράφεται απευθείας , αλλα μετά από κάποιο διάστημα Παιδιά εγώ το εγκαταλήπω το θέμα. Βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια για άτομα που μόλις πήραν χαμπάρι τι έγινε και δεν κάνουν ουτε τον κόπο να διαβάσουν τα προηγούμενα post ούτε καν το news του rapidshare. Tο αφήνω σε σας τώρα
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Kατεβάζεις δεν κατεβάζεις το small τρώει 4rapids το medium 20rapids το big 78rapids Πως παλιά είχες 30 μέρες λογαριασμό και μόλις περνούσε μια μέρα είχες 29 μέρες υπόλοιπο ακόμη...ε τώρα έχεις 600rapid λογαριασμό και μόλις περάσει μια μέρα σε medium έχεις 580 rapids υπόλοιπο.Αν κάποιες μέρες κρίνεις ότι δεν θα κατεβάζεις και πολύ πέφτεις σε small πακέτο για να σε χρεώνει λιγότερο και να κρατήσει παραπάνω ο λογαριασμός σου. Δηλαδή ένας χρήστης που κατέβαζε 1gb τη μέρα και αγόραζε 1 μήνα rapid μετά από 30 μέρες θα έπρεπε να ανανεώσει.Τώρα θα του τρωει 4 rapids τη μέρα και από τα 600 rapids που έχει θα πάει στα 0 σε 150 μέρες.Δηλαδή ο λογαριασμός του θα πρέπει να ανανεωθεί σε 5 μήνες..
Camel4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει ποιες ώρες είναι το «Happy Hours»? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
nos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει ποιες ώρες είναι το «Happy Hours»? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app 03:00-11:00 (ήταν),γιατί τώρα με τις νέες ιδέες που κατεβάζουν δεν ξέρω τι θα ισχύει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει ποιες ώρες είναι το «Happy Hours»? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Premium Happy Hours are from 2 a.m. to 10 a.m. CET. Δηλαδή από 3 το πρωί έως 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Καλά, αυτή η νέα πολιτική καθημερινής χρέωσης κατεβάσεις-δεν κατεβάσεις είναι απλώς απαράδεκτη. Κανονικό νταβατζιλίκι, πληρώνεις για το "προνόμιο" να είσαι μέλος του Rapidshare. Κρίμα που δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα να κόψω τη συνδρομή μου (ίσχυε μέχρι Σεπτέμβριο 2010). Τώρα, όπως ειπώθηκε σοφά παραπάνω, θα κρατήσω την συνδρομή μου για όσο διαρκέσει (έχω 2002 Rapids + 12.000 RapidPoints), θα προσπαθώ να παραμείνω στο 1GB ημερησίως και... εμπρός καλό μου Hotfile. Αυτό που δεν έχω ακόμη καταλάβει είναι τι μπορώ να κάνω με τα RapidPoints που έχω μαζέψει. Γίνονται redeem για Rapids; Γιατί, προς το παρόν, η μόνη επιλογή που βλέπω είναι να τα κάνω redeem για... χρονική επέκταση του λογαριασμού μου, ο οποίος όμως δεν χρειάζεται χρονική επέκταση αφού δεν λήγει ποτέ (παρά μόνο όταν τελειώσουν τα Rapids). ΑΚΥΡΟ, το βρήκα: Any accumulated Free- and Premium-RapidPoints can also be converted into Rapids until July 6, 2010. Altogether, 5,000 Free-RapidPoints and 5,000 Premium-RapidPoints equate to 600 Rapids; 50,000 Free-RapidPoints and 50,000 Premium-RapidPoints will give 6,000 Rapids.. Με λίγα λόγια, τα RapidPoints θα μετατραπούν σε Rapids.
antonl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 «Απάτη». Είπα να κατεβάσω δοκιμαστικά κάτι περιμένοντας να γίνει μπλε η κάτω μπάρα (όπως λέει και στο legend), ώστε να ξέρω που βρίσκομαι. Μπλε δεν έγινε αλλά ανέβηκα πακέτο. Ελπίζω πως θα το φτιάξουν σύντομα. edit: Εντάξει είμαι γκαβός κι εγώ που δεν είδα το Traffic left από πάνω αλλά και πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.