NOMIKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αυτη τη στιγμη στο rapidshare δεν ανοιγει ουτε η κεντρικη σελιδα... Πράγματι είναι τελείως νεκρό.
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ή άρχισαν τις εργασίες ή έχουν φάει τρελό attack από pissed-off χρήστες P.S. ελπίζω το δεύτερο
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Επανηλθε και με νεα μορη ο λογαριασμος.οποιος μπορει ας εξηγησει το παρακατω.
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πάνω είναι το πόσο αποθηκευτικό χώρο έχεις και με κόκκινο πόσο το έχεις υπερβεί σύμφωνα με το πακέτο σου και κάτω πόσο μπορείς να κατεβάσεις. Με άλλα λόγια για να κρατήσεις όσα έχεις ανεβασμένα πρέπει να πας στο medium ( είχα δει λάθος πριν) ---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ---------- Eμένα πάντως ακόμη δεν με βάζει στο account μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πάνω είναι το πόσο αποθηκευτικό χώρο έχεις και με κόκκινο πόσο το έχεις υπερβεί σύμφωνα με το πακέτο σου και κάτω πόσο μπορείς να κατεβάσεις.Με άλλα λόγια για να κρατήσεις όσα έχεις ανεβασμένα πρέπει να πας στο medium ( είχα δει λάθος πριν) ---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ---------- Eμένα πάντως ακόμη δεν με βάζει στο account μου Ευχαριστω αλλα αναθεμα αν καταλαβαινω πως αλλαζω πακετο και τι θα σημαινει για το download.
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πηγαίνοντας στο settings έχει επιλογή για το πακέτο σου. Το small δίνει 10 GB storage και 1GB για download . To medium 50 GB storage 5GB download και πάει λέγοντας
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πηγαίνοντας στο settings έχει επιλογή για το πακέτο σου. Το small δίνει 10 GB storage και 1GB για download . To medium 50 GB storage 5GB download και πάει λέγοντας Ευχαριστω.Τα 5 GB download ειναι ανα ημερα χωρις δικαιωμα μεταφορας ?
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς ναι. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος λόγος τις αντίδρασης μου στο όλο θέμα. 5gb τη μέρα 20 rapids
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς ναι. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος λόγος τις αντίδρασης μου στο όλο θέμα. 5gb τη μέρα 20 rapids Ευχαριστω.Μου ηρθε και σχετικο email και ποσο στοιχιζουν αυτα στο medium πακετο ? Dear User ................ Since you have exceeded either your storage volume of 10 GB or your daily traffic volume of 1 GB you have been automatically upgraded from your RapidSmall to a RapidMedium account. Your total storage space is now 50 GB and you dispose of a daily traffic volume of 5 GB. Furthermore, you will now be able to access our additional feature ?Folder Management? which gives you the opportunity to create your own folders and subfolders. In case of a downgrade your folders will not be deleted. The RapidMedium account costs 20 Rapids per day. Thank you for using RapidShare. We hope you are happy with our service. Best regards Your RapidShare team
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω.Μου ηρθε και σχετικο emailκαι ποσο στοιχιζουν αυτα στο medium πακετο ? Dear User ................ Since you have exceeded either your storage volume of 10 GB or your daily traffic volume of 1 GB you have been automatically upgraded from your RapidSmall to a RapidMedium account. Your total storage space is now 50 GB and you dispose of a daily traffic volume of 5 GB. Furthermore, you will now be able to access our additional feature ?Folder Management? which gives you the opportunity to create your own folders and subfolders. In case of a downgrade your folders will not be deleted. The RapidMedium account costs 20 Rapids per day. Thank you for using RapidShare. We hope you are happy with our service. Best regards Your RapidShare team για να καταλαβω εχω ανεβασει αρχεια περι τα 20 γιγα ανειμαι στο μικρο πακετο κ μια φορα για παραδειγμα τη βδομαδα αλλαζω σε μεσαιο για μια μερα κ μετα παλι σε μικρο κ παει λεγοντας, τα αρχεια μ δεν σβηνονται ποτε ετσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εμενα μονοι τους με πηγαν στο medium πακετο.Στα settings που κανουμε save ?
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το πιο πιθανό είναι ότι σε κλειδώνει αν έχεις μεγάλο όγκο δεδομένων και δεν μπορείς να πας σε πιο κάτω πακέτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το πιο πιθανό είναι ότι σε κλειδώνει αν έχεις μεγάλο όγκο δεδομένων και δεν μπορείς να πας σε πιο κάτω πακέτο Αν κλικαρω να σβηνουν μετα απο 60 ανενεργες μερες κερδιζω κατι ?Δεν βλεπω καπου για save/apply των settings. Ευχαριστω.
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αν κλικαρω να σβηνουν μετα απο 60 ανενεργες μερες κερδιζω κατι ?Δεν βλεπω καπου για save/apply των settings. Ευχαριστω. ή εχουν κανει βλακια με το σωσιμο τον ρυθμίσεων η απλα διαλεγεις κ σωζεται μονο του δοκιμασε το
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ή εχουν κανει βλακια με το σωσιμο τον ρυθμίσεων η απλα διαλεγεις κ σωζεται μονο του δοκιμασε το Το δεύτερο. Επείσης ο μόνος τρόπος για να μην πάτε στο medium πακέτο είναι να έχετε εώς 10 GB αποθηκευμένα δλδ να διαγράψετε τα υπόλοιπα που έχετε ανεβάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.