Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάνω είναι το πόσο αποθηκευτικό χώρο έχεις και με κόκκινο πόσο το έχεις υπερβεί σύμφωνα με το πακέτο σου και κάτω πόσο μπορείς να κατεβάσεις.

Με άλλα λόγια για να κρατήσεις όσα έχεις ανεβασμένα πρέπει να πας στο medium ( είχα δει λάθος πριν)

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ----------

Eμένα πάντως ακόμη δεν με βάζει στο account μου

Δημοσ.
Πάνω είναι το πόσο αποθηκευτικό χώρο έχεις και με κόκκινο πόσο το έχεις υπερβεί σύμφωνα με το πακέτο σου και κάτω πόσο μπορείς να κατεβάσεις.

Με άλλα λόγια για να κρατήσεις όσα έχεις ανεβασμένα πρέπει να πας στο medium ( είχα δει λάθος πριν)

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ----------

Eμένα πάντως ακόμη δεν με βάζει στο account μου

Ευχαριστω αλλα αναθεμα αν καταλαβαινω πως αλλαζω πακετο και τι θα σημαινει για το download.

Δημοσ.

Πηγαίνοντας στο settings έχει επιλογή για το πακέτο σου. Το small δίνει 10 GB storage και 1GB για download . To medium 50 GB storage 5GB download και πάει λέγοντας

Δημοσ.
Πηγαίνοντας στο settings έχει επιλογή για το πακέτο σου. Το small δίνει 10 GB storage και 1GB για download . To medium 50 GB storage 5GB download και πάει λέγοντας

Ευχαριστω.Τα 5 GB download ειναι ανα ημερα χωρις δικαιωμα μεταφορας ?

Δημοσ.
Δυστυχώς ναι. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος λόγος τις αντίδρασης μου στο όλο θέμα. 5gb τη μέρα 20 rapids

Ευχαριστω.Μου ηρθε και σχετικο email

και ποσο στοιχιζουν αυτα στο medium πακετο ?

Dear User ................

Since you have exceeded either your storage volume of 10 GB or your daily traffic volume of 1 GB you have been automatically upgraded from your RapidSmall to a RapidMedium account. Your total storage space is now 50 GB and you dispose of a daily traffic volume of 5 GB. Furthermore, you will now be able to access our additional feature ?Folder Management? which gives you the opportunity to create your own folders and subfolders. In case of a downgrade your folders will not be deleted. The RapidMedium account costs 20 Rapids per day.

Thank you for using RapidShare. We hope you are happy with our service.

Best regards

Your RapidShare team

Δημοσ.
Ευχαριστω.Μου ηρθε και σχετικο email

και ποσο στοιχιζουν αυτα στο medium πακετο ?

Dear User ................

Since you have exceeded either your storage volume of 10 GB or your daily traffic volume of 1 GB you have been automatically upgraded from your RapidSmall to a RapidMedium account. Your total storage space is now 50 GB and you dispose of a daily traffic volume of 5 GB. Furthermore, you will now be able to access our additional feature ?Folder Management? which gives you the opportunity to create your own folders and subfolders. In case of a downgrade your folders will not be deleted. The RapidMedium account costs 20 Rapids per day.

Thank you for using RapidShare. We hope you are happy with our service.

Best regards

Your RapidShare team

για να καταλαβω εχω ανεβασει αρχεια περι τα 20 γιγα ανειμαι στο μικρο πακετο κ μια φορα για παραδειγμα τη βδομαδα αλλαζω σε μεσαιο για μια μερα κ μετα παλι σε μικρο κ παει λεγοντας, τα αρχεια μ δεν σβηνονται ποτε ετσι;

Δημοσ.
το πιο πιθανό είναι ότι σε κλειδώνει αν έχεις μεγάλο όγκο δεδομένων και δεν μπορείς να πας σε πιο κάτω πακέτο

Αν κλικαρω να σβηνουν μετα απο 60 ανενεργες μερες κερδιζω κατι ?Δεν βλεπω καπου για save/apply των settings.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Αν κλικαρω να σβηνουν μετα απο 60 ανενεργες μερες κερδιζω κατι ?Δεν βλεπω καπου για save/apply των settings.

Ευχαριστω.

ή εχουν κανει βλακια με το σωσιμο τον ρυθμίσεων η απλα διαλεγεις κ σωζεται μονο του δοκιμασε το

Δημοσ.
ή εχουν κανει βλακια με το σωσιμο τον ρυθμίσεων η απλα διαλεγεις κ σωζεται μονο του δοκιμασε το

Το δεύτερο. Επείσης ο μόνος τρόπος για να μην πάτε στο medium πακέτο είναι να έχετε εώς 10 GB αποθηκευμένα δλδ να διαγράψετε τα υπόλοιπα που έχετε ανεβάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...