CENTAURUS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εγω χρειαζομαι μονο 24 rapids για να φτασω στα 495 και να χω ενα εξτρα μηνα..πως μπορω να τα εχω? νομίζω πως μπορείς να πάρεις μέρες για τα 471 που έχεις...περα απο αυτό, μπορει καποιος που έχει υπολοιπα ραπιντσ και δεν τα θέλει να στειλει σε όποιον τα έχει αναγκη!
niknak Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το rapidshare πεθανε !!!! ζητω το hotfile. πηρα το πακετο προσφορας για 15 μηνες μονο 42 ευρω !!! το ιντερνετ ειναι γεματο με hotfile link ενω το στο rapidshare δεν ανεβαζει κανεις πλεον.
alexx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 το rapidshare πεθανε !!!! ζητω το hotfile. πηρα το πακετο προσφορας για 15 μηνες μονο 42 ευρω !!! το ιντερνετ ειναι γεματο με hotfile link ενω το στο rapidshare δεν ανεβαζει κανεις πλεον. Για δωσε λινκ για την προσφορα. Μ ενδιαφερει κ μενα
niknak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για δωσε λινκ για την προσφορα. Μ ενδιαφερει κ μενα αυτό είναι το κακό !!! . η προσφορά ήταν σχεδόν μέχρι τέλος γεναρη ( χριστουγεννιάτικη )και από ότι είδα ήταν το ποιο φτηνό. παρόλα αυτά αξίζει να περάσεις στο hotfile.
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για δωσε λινκ για την προσφορα. Μ ενδιαφερει κ μενα Ήταν χριστουγεννιάτικη προσφορά. Οι τιμές που ισχύουν τώρα ειναι http://www.hotfile.com/premium.html
sam sam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για δωσε λινκ για την προσφορα. Μ ενδιαφερει κ μενα 15 μηνες ειναι πολλοι... εδω δεν ξερεις τι πολιτικη θα εχει το επομενο μηνα... αλλα και 3 μηνες να κρατησει οπως ειναι το site μια χαρα ειναι...
pigeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πρέπει να ισχύει τέτοια προσφορά πάντως... Αν υπάρχει link ας δώσει κάποιος.
talisman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πρέπει να ισχύει τέτοια προσφορά πάντως... Αν υπάρχει link ας δώσει κάποιος. Γιατι τωρα ο 1 χρονος ειναι ακριβος ? Απο οτι βλεπω ειναι λιγο παραπανω απο 40 ευρω.Μπες στην σελιδα του να δεις.
oxirefousti Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εχει αλλαξει η πολιτικη στο rapidshare πλεον? Unlimited download? (sorry παιδιά αλλά έχω χάσει επεισόδια)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όντως, το rapidshare άλλαξε και έχει απεριόριστο download. Προσωπικά, το θεωρώ ακόμη το γρηγορότερο filehosting service, τερματίζει τη γραμμή μου για πλάκα και κρατά σταθερή ταχύτητα - σε αντίθεση με το fileserve που μου κάνει κάτι σκαμπανευάσματα...
oxirefousti Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 κατι rapids και λοιπες λαμακίες τι κάνουν οπότε? Ειλικρινά, από την εποχή του .de και μετά δεν κατάλαβα τι έκανε η rapidshare. Ουτε τα rapid points, ουτε τι μπορώ να κατεβάσω, ούτε τίποτα. Τέλος πάντων. Πάλι καλά που το γύρισαν το θέμα τα rapidsharόνια γιατί μας το παίζανε και ηθικοί κιόλας.... //Βγάλανε χρήμα και χρήμα με το ανέβασε-κατέβασε και σε βάλανε και περιορισμό. paredwse, είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορο από τα άλλα, αλλά μου την είχανε βιδώσει για μεγάλο διάστημα.
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ξαναεβαλα rapidshare για ενα μηνα. Ειναι η ιδεα μου ή εγινε πανακριβο; 9.99 ειναι πολλα. Παλαιοτερα νομιζω ηταν 6 ευρω ο μηνας! Παντως οντως ειναι ο γρηγοροτερος file hosting. Και εμενα παντα τερματιζει την γραμμη μου. Οποιος ξερει και κανενα καλο ελληνικο site με rapidshare, ΠΜ me!
Sorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Όντως αλλάξανε τις χρεώσεις τους. Πριν αγόραζες πόντους και όχι χρόνο. Τον χρόνο τους αγόραζες με τους πόντους. Τώρα αγοράζεις ταυτόχρονα και τα δύο, οπότε δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι πόντοι. Συν ότι όπως σωστά αναφέρθηκε ο μήνας πήγε στα 10€ απο 5€ που ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.