Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι. Αν δεν έχεις ενεργό RapidPro, έχεις περιορισμούς στο download και δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις download manager. Με το VIP όμως, τι σχέση έχει; :)

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είσαι σίγουρος πως το VIP Status έχει να κάνει και με download managers;

Στο site πάντως αναφέρει:

How do I get VIP status and what are the advantages of it?

When you extend an account you can choose between simply extending your account for 30 days or extending for a period of 12*30 days. If you extend for 12*30 days not only do you receive a 7% discount; you also gain RapidShare VIP status with exclusive access to our Beta sections! Since traffic added to an account no longer expires, we can only recommend that you take advantage of this offer!

για να ανακεφαλαιωσουμε:

VIP =

1) ετησια συνδρομη με 7% εκπτωση

2) προσβαση στα beta sections

3) κατεβαζεις οτι κι οσο θελεις; (αυτο δεν σημαινει το "traffic added to an account no longer expires"; :confused:)

rapidpro δεν ειμαστε ΟΛΟΙ οι premium (αυτοι που εχουμε συνδρομη δηλαδη);

Δημοσ.
[...]

rapidpro δεν ειμαστε ΟΛΟΙ οι premium (αυτοι που εχουμε συνδρομη δηλαδη);

Ναι. Νέοι χρήστες RapidPro = παλιοί Premium.

Το "traffic added to an account no longer expires" σημαίνει πως δεν χάνεις το traffic που σου απομένει μετά το τέλος των 30 ημερών. Θα ναι πάντα εκεί (οκ μέχρι να το μετανιώσουν και να ξαναλλάξουν πολιτική) αλλά για να χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να ανανεώσεις/ενεργοποιήσεις τη συνδρομή σου. Αυτό ισχύει για όλους κι όχι μόνο για τους VIP.

Δημοσ.

Πρακτικά αυτη τη στιγμή η VIP συνδρομή σημαίνει το τέραστιο ποσο των 4,89 ευρω ως εκπτωση στην ετήσια συνδρομή. :P

(5499 rapids / 12 μηνες = 55ευρω το χρόνο αντι των 499χ12=5988 rapids ή 60ε που χρειάζονται οι ανανεώσεις με το μήνα).

Space Invaders παιξατε;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι?

Αν βάλω 10 ευρώ έχω 2 μήνες να τα ξοδέψω.Αν βάλω 20 ευρώ έχω 4 μήνες?

Γενικά, που τα βλέπω αυτά?

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι?

Αν βάλω 10 ευρώ έχω 2 μήνες να τα ξοδέψω.Αν βάλω 20 ευρώ έχω 4 μήνες?

Γενικά, που τα βλέπω αυτά?

Εδώ το κόστος των rapids.

Στο learn more στ αριστερά το κόστος χρήσης, γενικά 495 rapids/30 μέρες. Τα 30ήμερα δεν είναι ανάγκη να ναι συνεχόμενα, μπορεί να ναι 3 μήνες τώρα και ένας μήνας μετά από 2 χρόνια (αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε).

Δημοσ.

Μια μικρή απορία που μπορεί να έχει υποθεί.

Πόσα Gb μπορούμε να κατεβάσουμε την ημέρα σαν premium χρήστες στο rapidshare χωρις να μειώνετε το traffic?(παλιά ήταν 5gb/ημέρα αν θυμάμαι και καλά)

αν αυτό ειναι εφικτό βέβαια

προσπάθησα να το βρώ στο επίσημο site αλλά τίποτα.

Τελικά μονο αν έχεις rapids μπορείς να κατεβάσεις ?

(Έχω λογαριασμό που λέει ότι δεν έχει τελειώσει αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω πάνω από 25 μέρες,την τύχη μου μέσα)

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που έχεις ενεργό rapidpro μπορείς να κατεβάσεις όσα ορίζει το traffic σου (πλην των happy hours που υπολογίζεται το 1/10 του μεγέθους).

Αν δεν έχεις ενεργό rapidpro κατεβάζεις σαν free user.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες έχω πολύ τράφικ, αλλά δεν έχω ράπιντς

"Traffic

You still have 512 509 MB of traffic left."

Προφανώς έχω χάσει επεισόδια με το rapidshare, και στην γλώσσα (την αγγλική) δεν μασάω ...σίδερα!

ενν. ότι τώρα δεν με αφήνει να κατεβάσω και η συνδρομή έχει λήξει περ. πριν απο 3-4 μήνες ... Είναι μονόδρομος να αγοράσω ραπιντ;

Για πέστε μου τι με συμφέρει να κάνω;

Δημοσ.

Παίδες έχω πολύ τράφικ, αλλά δεν έχω ράπιντς

"Traffic

You still have 512 509 MB of traffic left."

Προφανώς έχω χάσει επεισόδια με το rapidshare, και στην γλώσσα (την αγγλική) δεν μασάω ...σίδερα!

ενν. ότι τώρα δεν με αφήνει να κατεβάσω και η συνδρομή έχει λήξει περ. πριν απο 3-4 μήνες ... Είναι μονόδρομος να αγοράσω ραπιντ;

Για πέστε μου τι με συμφέρει να κάνω;

Με απλά λόγια.

Το traffic ειναι το καρότο. Μένει εκει, δεν το χάνεις, αλλα δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς παρά μόνο αν αγοράσεις rapid.

Δημοσ.

Δηλ. πρέπει να πληρώσω ράπιντς έτσι;

Αξίζει τώρα να πληρώσω rapidshare ή να στραφώ κάπου αλλού; Τι μου προτείνετε; Οι uploaders που ανεβάζουν;

hotfile ή filesonic ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Δηλ. πρέπει να πληρώσω ράπιντς έτσι;

Αξίζει τώρα να πληρώσω rapidshare ή να στραφώ κάπου αλλού; Τι μου προτείνετε; Οι uploaders που ανεβάζουν;

hotfile ή filesonic ή κάτι άλλο;

Και αυτή σου η ερώτηση εχει απαντηθεί εκτενώς στο forum. Πήγαινε σε hotfile

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...