Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα 80Gb που εχουν περισεψει δεν χανονται ποτε;

Δηλαδη εαν ληξει και μεινουν τα 80GB και δεν θελω να ανανεωσω αμεσα αλλα σε 3 μηνες, τα 80GB θα ειναι εκει να με περιμενουν; Η μετα απο 3 μηνες θα εχω τα 150 μονο;

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντα θα μένει κάποιο υπόλοιπο το οποίο για να το εκμεταλευτείς σε αναγκάζει να αγοράσεις νέο πακέτο rapids και ουτω καθ 'εξής.Κοινώς είνα ένας πούστικος τρόπος για να σε έχει δεμένο.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση τους τα χαρίζεις και πας σε άλλον host.

Έτσι κι αλλιώς οι uploaders την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.Αρκετά ασχοληθήκαμε με τη RS δεν νομίζετε; Όχι οτι και οι άλλοι είναι καλύτεροι μιας και όταν αρχίσουν να μπουκώνουν από τον πολύ κόσμο θα αρχίσουν και αυτοί με τη σειρά τους να κάνουν τα δικά τους τρελά....

Δημοσ.

Πάντα θα μένει κάποιο υπόλοιπο το οποίο για να το εκμεταλευτείς σε αναγκάζει να αγοράσεις νέο πακέτο rapids και ουτω καθ 'εξής.Κοινώς είνα ένας πούστικος τρόπος για να σε έχει δεμένο.

Έτσι κι αλλιώς οι uploaders την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.Αρκετά ασχοληθήκαμε με τη RS δεν νομίζετε; Όχι οτι και οι άλλοι είναι καλύτεροι μιας και όταν αρχίσουν να μπουκώνουν από τον πολύ κόσμο θα αρχίσουν και αυτοί με τη σειρά τους να κάνουν τα δικά τους τρελά....

Δημοσ.
Θα πάρεις 500rapids μέσω των οποίων μπορείς ν αγοράσεις ένα μήνα & 150GB traffic + τα 88GB σου.

500 rapids ----> 1 μήνας + 150GB??

Γίνεται να βάλω περισσότερο χρόνο, πχ 2 μήνες θυσιάζοντας GB??

Γενικά πού μπορώ να δω τι αντιστοιχεί σε ποια rapids;; Στο rapidshare.com μόνο τιμές για rapids γράφει.

Γενικά ούτε και μένα μέφτιαξε αυτή η τακτική. Το σκέφτομαι για ενδεχόμενη αλλαγή :fear:

Δημοσ.
Θα πάρεις 500rapids μέσω των οποίων μπορείς ν αγοράσεις ένα μήνα & 150GB traffic + τα 88GB σου.

500 rapids ----> 1 μήνας + 150GB??

Γίνεται να βάλω περισσότερο χρόνο, πχ 2 μήνες θυσιάζοντας GB??

Γενικά πού μπορώ να δω τι αντιστοιχεί σε ποια rapids;; Στο rapidshare.com μόνο τιμές για rapids γράφει.

Γενικά ούτε και μένα μέφτιαξε αυτή η τακτική. Το σκέφτομαι για ενδεχόμενη αλλαγή :fear:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αισθάνομαι τελείως ηλίθια.

Έχω 1528 rapids left

Rapidpro active έως 3 Νοεμβρη

Traffic left 153 458 MB

Τι θα μου συμβεί στις 3 Νοέμβρη; Θα μου ρουφήξει 500 rapids για 1 μήνα; Και κάθε μήνα θα μου ρουφάει 500 rapids;

{Αυτή τη στιγμή τα rapids δεν μειώνονται καθόλου, όσο και να κατεβάζω.}

Και επίσης, να κάνω extend το rapidpro? Τι κερδίζω;;

(Σημειωτέον πως το ξεκατινιάζουμε καθημερινά)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αισθάνομαι τελείως ηλίθια.

Έχω 1528 rapids left

Rapidpro active έως 3 Νοεμβρη

Traffic left 153 458 MB

Τι θα μου συμβεί στις 3 Νοέμβρη; Θα μου ρουφήξει 500 rapids για 1 μήνα; Και κάθε μήνα θα μου ρουφάει 500 rapids;

Δημοσ.

Αν θες να συνεχίσεις να κατεβάζεις μετά τις 3/11, θα πρέπει να δώσεις 500rapids για 30 μέρες + 150GB traffic + το υπόλοιπο των 153.458MB που θα χεις. Αν δεν δώσεις τα 500rapids (δηλ. δεν κάνεις extend το RSpro) θα κατεβάζεις σαν free user (απ ό,τι θυμάμαι). Το υπόλοιπο των 153.458MB δεν το χάνεις αλλά για να το χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να κάνεις extend το RSpro.

Δημοσ.

Αν θες να συνεχίσεις να κατεβάζεις μετά τις 3/11, θα πρέπει να δώσεις 500rapids για 30 μέρες + 150GB traffic + το υπόλοιπο των 153.458MB που θα χεις. Αν δεν δώσεις τα 500rapids (δηλ. δεν κάνεις extend το RSpro) θα κατεβάζεις σαν free user (απ ό,τι θυμάμαι). Το υπόλοιπο των 153.458MB δεν το χάνεις αλλά για να το χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να κάνεις extend το RSpro.

Δημοσ.

IOAZON αν αφιέρωνες πέντε λεπτα να κοιτάξεις 1-2 σελίδες του θέματος θα έβλεπες τις απαντήσεις

Κάθε μήνα θα σου παίρνει 500 πόντους και θα σου δίνει 150GB download traffic. Αν μέσα στο μήνα ΔΕΝ κατεβάσεις τα 150GB, θα σου μεταφερει το υπόλοιπο στον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

IOAZON αν αφιέρωνες πέντε λεπτα να κοιτάξεις 1-2 σελίδες του θέματος θα έβλεπες τις απαντήσεις

Κάθε μήνα θα σου παίρνει 500 πόντους και θα σου δίνει 150GB download traffic. Αν μέσα στο μήνα ΔΕΝ κατεβάσεις τα 150GB, θα σου μεταφερει το υπόλοιπο στον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

ακριβως, οποτε μ'αυτα που εχεις, την βγαζεις κανα τριμηνο ακομα

μειωνονται μονο στο τελος καθε μηνα, σε καθημερινη βαση μειωνονται μονο τα gb που εχεις για να κατεβασεις (150 το μηνα)

δεν χρειαζεται γιατι λογικα θα το χεις στο auto-extend (δες τα options σου),

οποτε θα κανει μονο του extend

Δημοσ.

ακριβως, οποτε μ'αυτα που εχεις, την βγαζεις κανα τριμηνο ακομα

μειωνονται μονο στο τελος καθε μηνα, σε καθημερινη βαση μειωνονται μονο τα gb που εχεις για να κατεβασεις (150 το μηνα)

δεν χρειαζεται γιατι λογικα θα το χεις στο auto-extend (δες τα options σου),

οποτε θα κανει μονο του extend

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...