patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ουτε κι εμενα δεν μου απαντησαν απ'οτι ειδα, αλλα οπως κ να χει, εγω δεν αλλαζω, ενα ειναι το rapid κι εχει τα παντα, μπορει να φερνει μαζι του τα κακα του μονοπωλιου, αλλα τι να κανουμε; μονο και μονο οτι βρισκω τα παντα, χωρις να κουνησω το μικρο μου δαχτυλακι, μου αρκει προσωπικα
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Απάντηση κανένας στο ερώτημά μου; tarantules , έκανες καθόλου την προσπάθεια να διαβάσεις , αν όχι τα προηγούμενα post που τα έχω πει 10 φορές , την σελίδα με τα νέα του rapidshare? Όχι ότι έχω κάτι εναντίον σου , απλά αν σε 1 thread τα μισά post λένε το ίδιο πράγμα καταντάει κουραστικό. Τέσπα για άλλη μία φορά , τα rapidpoints που έχεις θα χαθούν γιατί θέλει να έχεις και free και premium (ίσα ποσά). To traffic σου μετατρέπετε
Dark_son20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μόλις μου απάντησαν στο mail για αν το traffic μεταφέρεται Our hosting packages do not allow for accumulated traffic. The traffic for the selected hosting package will be applied daily. Should you need more traffic or storage, our system will automatically adjust the selected package. After an upgrade our system will inform you about the selection, with an email sent to your registered email address. όχι μονο δεν μεταφέρεται αλλα αν κατεβάσετε παραπάνω από το όριο του πακέτου που έχετε διαλέξει, αλλάζει αυτόματα πακέτο οποτε μην προσέχοντας τον downloader manager σας αλλα και online μπορεί να βρεθείτε στο πακέτο που ρουφάει rapids σαν μαύρη τρύπα. και να το έχετε ανοιχτό για μέρες!
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 να τα μας . συνεπως αν εσυ ηθελες να κατεβασεις κατι που ειναι 6gb και ελεγες θα κατεβασω τα 5gb σημερα και θα χρεωθω τα 20rapids και το 1gb αυριο και θα χρεωθω τα 4rapids , συμφωνα με αυτο το email σου λεει οτι κατεβαζεις οσο θες και αν ξεπερνας τα ορια του καθε πακετου αυτοματα σε παει στο αλλο πακετο "αφαιρεσης" rapids . οποτε εσυ κατεβαζεις αθελα σου τα 6gb απο το flashget ας πουμε και αυτο σε εχει παει στο επομενο πακετο στην κατηγορια των 20gb και εχεις τα υπολοιπα 14 να καθονται , αν δεν εχεις να βαλεις τιποτα αλλο κατα την διαρκεια της ημερας . δε ξερω κατα ποσο θα με συμφερει εμενα , γιατι συνηθως κατεβαζω 1 ταινια καθε μερα , δηλαδη παιζω κοντα στα 1-2gb και το σαββατα και τις κυριακες καταβαζω γυρω στα 5gb ανα ημερα . οποτε θα πρεπει καθημερινες να το βαζω στο μικρο πακετο του 1gb και να προσεχω να μην κατεβασω παραπανω γιατι θα μου χρεωσει το πακετο των 5gb .
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μόλις μου απάντησαν στο mail για αν το traffic μεταφέρεται Our hosting packages do not allow for accumulated traffic. The traffic for the selected hosting package will be applied daily. Should you need more traffic or storage, our system will automatically adjust the selected package. After an upgrade our system will inform you about the selection, with an email sent to your registered email address. όχι μονο δεν μεταφέρεται αλλα αν κατεβάσετε παραπάνω από το όριο του πακέτου που έχετε διαλέξει, αλλάζει αυτόματα πακέτο οποτε μην προσέχοντας τον downloader manager σας αλλα και online μπορεί να βρεθείτε στο πακέτο που ρουφάει rapids σαν μαύρη τρύπα. και να το έχετε ανοιχτό για μέρες! Πολυ ομορφα και κατατοπιστικα. Ας ξεκινησουμε λοιπον με ελαφρα πηδηματακια, να ψαχνουμε ποιο ειναι το αμεσως καλυτερο site ωστε να το το εχουμε υποψιν μας αν χρειαστει, και ας αφησουμε το jdownloader να ασχοληθει με τη free πλεον κατασταση του rapid, μια χαρα θα τα καταφερει, αρκει να μη μας επιστρεψουν τιποτε γατακια και σκυλακια της παλιας εποχης. Κι οπως ειπε κι ενα παιδι πιο πανω, αν ειναι να καθομαστε να λυνουμε εξισωσεις καθε φορα που θα χρειαστει να κανουμε d/l απο το rapid, δεν αξιζει με την καμμια.
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αρκει να μην καταργησουν και το happy hour εγω παντως δεν εχω αφησει ποτε ολη νυχτα να κατεβαζει απο rapidshare γιατι δεν ειμαι heavy user . δυστυχως ανανεωσα πριν 1 μηνα 2 συνδρομες rapidshare , ενα για μενα και ενα για την κοπελα μου και εσκασα 120 ευρω . αν το ηξερα θα περιμενα
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αρκει να μην καταργησουν και αυτο happy hour Χμμ, δε βλεπω παντως να αναφερεται πουθενα στα νεα πακετα...
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μόλις μου απάντησαν στο mail για αν το traffic μεταφέρεται Our hosting packages do not allow for accumulated traffic. The traffic for the selected hosting package will be applied daily. Should you need more traffic or storage, our system will automatically adjust the selected package. After an upgrade our system will inform you about the selection, with an email sent to your registered email address. όχι μονο δεν μεταφέρεται αλλα αν κατεβάσετε παραπάνω από το όριο του πακέτου που έχετε διαλέξει, αλλάζει αυτόματα πακέτο οποτε μην προσέχοντας τον downloader manager σας αλλα και online μπορεί να βρεθείτε στο πακέτο που ρουφάει rapids σαν μαύρη τρύπα. και να το έχετε ανοιχτό για μέρες! Τουλάχιστον σε σένα στείλανε απάντηση. Σε εμένα που εκτός της ερώτησης ,είχα απαιτήσεις.. μου είπαν μάλλον να πάω να γαμ...
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλά παιδιά οι τύποι δεν παίζονται... Άλλα τους ρωτάς σε άλλα σου απαντάνε , να σου επιστρέψουν τα λεφτά σου τους ζητάς , σε ευχαριστουν για την αγορα σου.... τι να πω... Τέλος πάντων , απότι καταλαβατε έλαβα ένα "απαντητικό mail σήμερα που προφανός ήταν για κάποιον άλλο , αλλά τουλαχιστον έχω να αναφέρω ότι το happy hours θα συνεχίσει κανονικά (εώσοτου αποφασίσουν να το κόψουν και αυτό) Παραθέτω απόσπασμα:"Hello, The Happy Hours will continue as usual. We would, however, like to remind you that the Happy Hours can be changed or removed at any time. Newly you will purchase a flexible amount of Rapids which will be credited to your account. Let us assume that first your account runs with the RapidSmall package. Then our system will deduct 4 Rapids every day. If on one day your up- or download needs change, you can easily switch to a different package. If you switch for example to RapidBig, then our system will deduct the difference between the tow Packages, with other words further 74 Rapids. After the upgrade is complete your account is credited with the storage and traffic difference of the two packages. In this example further 199GB storage and 19GB traffic. If your needs only require a single day of the bigger package, you can easily switch back to a smaller package. Kindly note that the smaller package comes the next day in affect (24:00 CET). Since RapidShare Premium account now never expire, only the Hosting-Package features will be unavailable when you run out of Rapids. If you have further question on how to use the new created Hosting-Packeges do not hesitate and let us know." Mου αρέσει που λένε ότι δεν λήγη ποτέ , αλλά δεν έχουν επιλογή να μην επιλέξεις πακέτο, άρα 4 -4-4 σιγά σιγά πάπαλα τα rapids
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ευχαριστουμε φιλε, σιγα σιγα ξεκαθαριζει το τοπιο, οσο για τα 4 -4-4 που γραφεις, ε, ενταξει βρε, κατι δεν πρεπει να πληρωσουμε και για την παραμονη μας στην υπηρεσια; ---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:09 ---------- επισης ειμαστε ηδη στην τριτη 29 του μηνα που γραφουν, αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη ακομα στον λογαριασμο μου, λετε να μετανιωσαν;
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ευχαριστουμε φιλε, σιγα σιγα ξεκαθαριζει το τοπιο,οσο για τα 4 -4-4 που γραφεις, ε, ενταξει βρε, κατι δεν πρεπει να πληρωσουμε και για την παραμονη μας στην υπηρεσια; ---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:09 ---------- επισης ειμαστε ηδη στην τριτη 29 του μηνα που γραφουν, αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη ακομα στον λογαριασμο μου, λετε να μετανιωσαν; Μακάρι να μετάνιωναν αλλά δεν νομίζω. Το πιο πιθανό είναι να έχουν καθυστέρηση στην ενσωμάτωση του καινούριου συστήματος
panostuner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πολυ ομορφα και κατατοπιστικα. Ας ξεκινησουμε λοιπον με ελαφρα πηδηματακια, να ψαχνουμε ποιο ειναι το αμεσως καλυτερο site ωστε να το το εχουμε υποψιν μας αν χρειαστει, και ας αφησουμε το jdownloader να ασχοληθει με τη free πλεον κατασταση του rapid, μια χαρα θα τα καταφερει, αρκει να μη μας επιστρεψουν τιποτε γατακια και σκυλακια της παλιας εποχης. Κι οπως ειπε κι ενα παιδι πιο πανω, αν ειναι να καθομαστε να λυνουμε εξισωσεις καθε φορα που θα χρειαστει να κανουμε d/l απο το rapid, δεν αξιζει με την καμμια. +1 Εμένα για κάτι τέτοιο με βλέπω...Αντε μην ξαναπάρουν μπρος και τα torrent;)
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Usenet κανείς? Αν και τελευταία το είχα ακυρώσει ( εδώ και 6 μήνες ) με βλέπω να το ξαναενεργοποιώ ( τώρα που το ξαναβλέπω πολύ ακριβό είναι για την περίοδο οικονομικής κρίσης)
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αυτη τη στιγμη στο rapidshare δεν ανοιγει ουτε η κεντρικη σελιδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.