Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστω.

Firefox εχω

Privacy-->Exceptions στα ελληνικα πως ειναι ?

Υποθέτω.. "Απόρρητο" και "Εξαιρέσεις".

Μηπως βοηθά μια φωτογραφία;

firefox.jpeg

Edit: φωτο με ελληνικα ;)

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πηρα τα 100gb και αφου ο λογαριασμος ισχυει μεχρι 2011 , θα χρησιμοποιω και το happy hour για να κατεβαζω χ10

ευχαριστω πολυ badboy k ahristos για τα rapid points

Δημοσ.

Μια ερώτηση:

Είχα 799 rapids που ίσχυαν μέχρι 5/10 (αύριο δηλαδή) και επειδή δεν πρόσεξα οτι είχα καταναλώσει τα GB που μου αναλογούσαν μου τράβηξε 280 rapids και έχω τώρα 519 rapids και 100GB να κατεβάσω τα οποία δεν προλαβαίνω να τα κατεβάσω μέχρι αύριο.

Θα τα χάσω αύριο αν δεν τα κατεβάσω ή όχι;

Επίσης για ποιό λόγο μου αφαίρεσε 280 rapids και όχι τα rapids που χρεώνει ανα μήνα;

Aν μου απαντήσετε αύριο θα είναι αργά.....:lol:

Δημοσ.

Δεν τα χάνεις, απλα πέρασες το οριο και σου πηρε 280 rapids για να σου δώσει 100gb traffic. Αυριο ομως θα σου πάρει αλλα 495 και θα εχεις συνολο 250gb για ενα μήνα ακόμα.

Κανε οτι εχεις να κάνεις αυτο το μήνα γιατι μετα απο ενα μηνα πρεπει να κανεις κατάθεση, δεν την γλιτώνεις...

Δημοσ.

Γενικα ημουν ευχαριστημενος με το Rapid αλλα απο τοτε που αλλαξαν τους κανονες τους εχει γινει ισοπεδωτικος πολεμος και τα links τους ειναι σπανιοτατα.Μαλλον θα αλλαξω σε καποιον απο τους δημοφιλεστερους.Δεν αξιζει πια να εχει κανεις Rapid.

Δημοσ.

Και το ηξερα οτι ηταν πολυ καλο για να μεινει καιρο,δεν προνοησα ομως να κανω extend και ληγει σημερα ετσι αντι για 95 ραπιντς θα δωσω 495 για ενα μηνα και 150 γιγα που ετσι κι αλλιως θα μαζευτει στο τραφικ γιατι ουτε τα 30 κατεβαζα πριν,παντως αν το συγκρινουμε με πιο παλια παλι κερδισμενοι ειμαστε με 20 ευρω μπορεις να εχει μεχρι και τεσσερις μηνες ενω πριν εβαζες τρεις συν το οτι εχεις αμεσως το τραφικ του μηνα και οχι τα 5 της ημερας τα οποια στα 25 βαρουσαν κοφτη αν δεν κατεβαζες,αλλα κακα τα ψεματα το τελευταιο με βολευε τρελα με 10 ευρω μπορουσα να εχω premium για 10 μηνες... Πιστευ ομως οτι θα το αλλαξουν παλι μετα απο διαμαρτυριες,οπως εγινε και πριν εκτος και αμα πραγματι υπαρχει περιπτωση για φουντο και προσπαθουν να ξοδεψουν τα ραπιντς

Δημοσ.

Εμενα παιδια ειχα 130 ραπιντς κ νομιζα οτι μου τελειωσε χτες το βραδυ αλλα σημερα που μπηκα ειδα οτι μ εφαγε 130 ραπιντς κ μου εκανε extend τον λογαριασμο για 9 μερες ακομη και μου εδωσε και 40γιγα επιπλεον για να κατεβασω

Δημοσ.

Τι μαλακία η νέα αλλαγή πάλι. Εγώ που χρησιμοποιούσα σχεδόν τα 35 γίγα κάθε μήνα μια χαρά ήμουν με τα 99 ραπιντς/μήνα. Μου έφαγε τώρα 495 για το τίποτα...

Εγώ αγόρασα το 12άμηνο 500rapids φθηνότερα και τα βάζει όλα αθροιστικά!!!

rapidshareagchamswitzer.jpg

:-D:-D:-D

Αυτό τώρα εσύ πως το έκανες;

Πρόλαβες πριν την αλλαγή;

Δημοσ.

Τι έχει γίνει με το rapidshare; 'εχω χάσει επεισόδια..

όταν άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης κτλ, δεν κάθισα να δω πάλι τα rapids ktl..

είχα 300-400 rapids απ'ότι θυμάμαι για να ανανεώσω ακόμη για μερικούς μήνες, και τώρα έχω μόνο 34!

για να ανανεώσω τώρα κάθε μήνα πρέπει να αγοράζω rapids; Ή αυτά είναι μόνο για να κάνεις το λογαριασμό σου pro;

Δε βλέπω πουθενά καμιά επιλογή extend account, μόνο extend rapidpro. εγώ απλό λογαριασμό θέλω, όχι pro. σε τέτοια περίπτωση πόσο κοστίζει ο μήνας; δεν έχω καταλάβει!

όταν αγοράζεις 500 rapids με 6 ευρώ, για πόσο διάστημα ανανεώνεται ο λογαριασμός σου;

Δημοσ.

Πλεον αγοραζεις πακετα με rapidpoints.

96 rapidpoints ( sorry δε θυμαμαι ακριβως τον αριθμο ) αγοραζεις 1 μηνα και αυτον τον 1 μηνα μπορεις να κατεβασεις 30GB

Αν το ξεπερασεις σου τρωει rapidpoints γι αυτο και τα δικα σου τελειωσαν τσακ μπαμ..

Περιεργη περιοδος αυτη!

Πιστευω πως το φαινομενο rapidshare πεθαινει..κει ερχεται η σειρα του megaupload ή του hofile..

αλλα μεχρι να δουμε ποιο απο τα 2 θα παρει τη θεση του rapidshare μπορουμε να βολευτουμε με torrents!

( προσωπικη αποψη παντα )

Α!Οι νεοι κανονες δε βολευουν τους uploaders&γενικα κανεναν παραμονο εκεινους που κατεβαζαν ελαχιστα&σπανια..

Δημοσ.
[...]

96 rapidpoints ( sorry δε θυμαμαι ακριβως τον αριθμο ) αγοραζεις 1 μηνα και αυτον τον 1 μηνα μπορεις να κατεβασεις 30GB

[...]

@koulouri: Last year.

500rapids/month & 150GB/month.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...