makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Πού τα βρησκεις? (oops απαγορευμενη ερωτηση! ) Εγω παντως δεν εβρησκα τπτ, αλλα και παλι... το θεωρω κοροϊδια να κανεις ενα συμβολαιο, να συμφωνεις με καποιους ορους για παροχη υπηρεσιων συγκεκριμενης χρονικης διαρκειας και να σου το γυριζει ξαφνικα σε ραπιντς. Στη πρωτη αλλαγη ειπα να το καταπιω (με συνεφερε κιολας ομολογω), αλλα τωρα ομως οχι.
gastez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια τι εχει παιξει με το ραπιντ?προσπαθησε κανεις να κατεβασει τπτ?βγαζει μια νεα σελιδα τωρα και λεει κατι για νεο account και @@.....
pigeon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μακη καλα λες αυτο χρειάζεται, αλλα εγω προσωπικά εχω περισσευμα ~1500 rapids , τιποτε σοβαρο , μολις τελειώσουν την εκανα. Εχω σταμπάρει καποιες ταινίες ΠΟΛΥ παλιες (πριν το '40) που τις θέλω και δεν εχω κάτσει να τις μαζέψω, ανεβασμένες μονο σε rapid. Για καινουργιες σειρες κτλ δεν το συζηταω, δεν υπαρχει link ουτε με το τουφέκι και , απορω πως ο chill βρίσκει τα πάντα. Τα season premieres της προηγούμενης εβδομάδας τα πήρα απο newsgroups, στο rapid εμφανίστηκαν 7 ημέρες μετα...
makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ουτε κι εγω δεν βλεπω τιποτα απο τα καινουργια στο ραπιντ. Ειδικα τωρα που ξεκινησαν οι σειρες και παρακολουθω διαφορες, δεν εχω δει ουτε ενα λινκ απο εκει που τις κατεβαζω. Πλακα εχει ο pigeon να μιλαει για τουφεκια!
tarantules Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Για πείτε μια σειρά που δεν βρίσκετε σε RS...
makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λογω των αλλαγων και του γεγονοτος οτι εκοψα τη συνδρομη, δεν εχω ψαξει κατι συγκεκριμενο, αλλα σε ενα log που δημοσιευουν releases δεν εχω δει στα σχολια ουτε ενα λινκ για το rapidshare τελευταια, ισως να υπαρχει καπου κατι θαμμενο, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τη συχνοτητα που τα εβρησκες παλια. πχ The Office
chill Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 @pigeon, σε rapid βρίσκεις τα πάντα από την πρώτη μέρα. Μάλλον δεν ψάχνεις καλά. Εκεί που τα έβρισκα μερικά χρόνια πριν εξακολουθώ να τα βρίσκω και τώρα...... @makischa, δες τα p.m. σου και ρίξε και μια προώθηση στον περιστέρι
ahristos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λογω των αλλαγων και του γεγονοτος οτι εκοψα τη συνδρομη, δεν εχω ψαξει κατι συγκεκριμενο, αλλα σε ενα log που δημοσιευουν releases δεν εχω δει στα σχολια ουτε ενα λινκ για το rapidshare τελευταια, ισως να υπαρχει καπου κατι θαμμενο, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τη συχνοτητα που τα εβρησκες παλια. πχ The Office Σιγά Έκανα 7 δευτερόλεπτα να βρω 5 links για το The Office που μεταδόθηκε χθες και άλλα τόσα για 2 links σε HD. Εντάξει δεν βρίσκεις εύκολα 70 διαφορετικά links για το ίδιο επεισόδιο όπως παλιά, αλλά δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα βρει τα πιο πολλά. Α και ούτε ξέρω τι είναι αυτό το The Office.
makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Α και ούτε ξέρω τι είναι αυτό το The Office. Μια απο τις καλυτερες κωμικες σειρες! Απιστευτο γελιο! Αντιγραφη του αγγλικου Office, το οποιο κατα τη γνωμη μου χωλαινει σε σχεση με το αμερικανικο...
pigeon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ελαβον pm και ευχαριστω Στα ιδια λημέρια γυρίζουμε, μη φοβου
pc_admin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ο λογος για τον οποιο το rapid ειχε τοσο κοσμο επαψε να υπαρχει...μεχρι τωρα οτι ηθελες με rapid σιγουρα υπηρχε.Ολα τα καινουρια εχουν αρχισει και βρισκονται πιο ευλολα σε hotfile.επισης το rapid εχει κανει παπαριες με τα points που εκανες convert se GB. ετσι ενω εχω 170 rapid points και ο λογαριασμος ληγει το 2011 δεν εχω GB και επιπλεον δεν μπορω να μετατρεψω αυτα τα points γιατι χρειαζομαι τουλαχιστον 200 points. Εφυγα οριστικα απο rapid και παω σε hotfile
ahristos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ο λογος για τον οποιο το rapid ειχε τοσο κοσμο επαψε να υπαρχει...μεχρι τωρα οτι ηθελες με rapid σιγουρα υπηρχε.Ολα τα καινουρια εχουν αρχισει και βρισκονται πιο ευλολα σε hotfile.επισης το rapid εχει κανει παπαριες με τα points που εκανες convert se GB.ετσι ενω εχω 170 rapid points και ο λογαριασμος ληγει το 2011 δεν εχω GB και επιπλεον δεν μπορω να μετατρεψω αυτα τα points γιατι χρειαζομαι τουλαχιστον 200 points. Εφυγα οριστικα απο rapid και παω σε hotfile Δώσε μου το Public ID σου να σου στείλω 30 πόντους (ή όσους ακριβώς χρειάζεσαι). Έχω λιγότερους από 100 και δεν μπορώ να τους κάνω τίποτα, οπότε ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον 280 θέλει μάλλον ε; Μπορώ να σου στείλω τους 96 που έχω. Α, τα παιδικά μας χρόνια με μπίλιες κάρτες και κουπόνια...
george1994 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλο νεο: Ισχυει ακομα το happy hours , δεν βλεπω βεβαια να το γράφει κάπου αλλα μολις κατέβασα 1,7gb και χρεώθηκα 170mb Είχα διαβάσει κάποτε ότι ήταν 3π.μ-11 π.μ, αυτές είναι οι ώρες (για σαββατοκύριακα τι παίζει).
ahristos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Είχα διαβάσει κάποτε ότι ήταν 3π.μ-11 π.μ, αυτές είναι οι ώρες (για σαββατοκύριακα τι παίζει). Εντάξει αυτό είναι. 3 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι 11 το πρωί. Δεν έχει διαφορά για το Σαββατοκύριακο. Αλλά με αυτούς δεν ξέρεις Όταν είναι να ξεκινήσω κάτι μεγάλο αυτές τις ώρες κατεβάζω δοκιμαστικά 100MB να δω πόσα έγραψε πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.