nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μια ετήσια είχα.Όταν πρωτοάλλαξε το σύστημα μου δώσαν καμιά 7000άρα rapids.Με το προηγούμενο σύστημα που τραβούσε 99rapids και έδινε 30gb το μήνα και ότι δεν χρησιμοποιούσες το πρόσθετε στον επόμενο μήνα,ο λογαριασμός μου από 11 μήνες που είχα θα κρατούσε 70 μήνες!Δεν ξέρω γιατί γκρινιάζατε οι περισσότεροι αλλά εμένα μου φαινόταν εξωπραγματικά τέλειο.Τόσο εξωπραγματικά που το αλλάξανε τελείως φυσιολογικά για εμένα.Και πάλι από πρίν καλύτερα είναι γιατί ο λογαριασμός θα κρατήσει αντί για 11 μήνες που είχα 4 μήνες που τον έχω ήδη και άλλους 14 και με τα 150gb/μήνα πλέον δεν υπάρχει και λόγος να κάθεσαι να σκέφτεσαι happy hours κτλ(κάτι που αφού τα προσθέτανε και με το προηγούμενο σύστημα είχα σταματήσει να κοιτάω αλλά το μυαλό μου το είχα αν ήθελα να κατεβάσω πολύ πράγμα)..! Τελείως αναμενόμενη αλλαγή για εμένα καθώς το προηγούμενο σύστημα που είχαν βάλει παραήταν τέλειο για να είναι αληθινό για εμάς και άσχημο για αυτούς...Σκεφτείτε πόσος κόσμος με 12άμηνες θα κρατούσε το λογαριασμό του 6 χρόνια δηλαδή!
kgian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Mε το καινούριο σύστημα έχω μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Τι να κάνω τώρα; Επίσης με το flashget δεν μου κατεβάζει πλεόν, για την ώρα χρησιμοποιώ το rapidshare download manager 2.
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...] Σκεφτείτε πόσος κόσμος με 12άμηνες θα κρατούσε το λογαριασμό του 6 χρόνια δηλαδή! Το πιθανότερο θα ήταν απλά να τον κρατούσε και να μην τον χρησιμοποιούσε μιας και δε θα χε τι να κατεβάσει. Το βασικό πρόβλημα του rapidshare είναι η έλλειψη κινήτρων στους uploaders. Και να μου δινε ισόβια premium συνδρομή, τι να το κάνω αν δεν υπάρχει το υλικό που υπήρχε πριν 6 μήνες. Πραγματικά μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να φάνε τα rapids τους όσοι έχουν ακόμα απόθεμα και μετά να κατεβάσουν ρολά στο μαγαζί. Κι επειδή με το παλιό σύστημα θα μας έπιανε το 2015, είπαν να το λήξουν μια ώρα νωρίτερα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και δεν αφήναν το αρχικό τότε να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα; Εντάξει 50gb χώρο δίνει για upload.Οι περισσότεροι από αυτούς που ανεβάζανε τρελά πράγματα χαλούσαν και χαλάνε τρελά λεφτά για servers,λογαρισμούς rapid κτλ κτλ..Αυτοί δεν θα σταματήσουνε ποτέ.Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι μια χαρά είναι με τα 50gb.
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Εντάξει 50gb χώρο δίνει για upload.Οι περισσότεροι από αυτούς που ανεβάζανε τρελά πράγματα χαλούσαν και χαλάνε τρελά λεφτά για servers,λογαρισμούς rapid κτλ κτλ..Αυτοί δεν θα σταματήσουνε ποτέ.Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι μια χαρά είναι με τα 50gb. Εννοώ ότι δε δίνει τα κίνητρα να κερδίσει κάτι ένας uploader (έστω τη δωρεάν ανανέωση της συνδρομής του μέσω points). Αν δεν κάνω λάθος, storage 50GB/month μπορούσε να χει και με το προηγούμενο σύστημα και με λιγότερα από 500rapids. Με το προηγούμενο σύστημα (99rapids/month) πιθανότατα θ ανανέωνα τον λογαριασμό μου, για να κατεβάζω ψιλοπράγματα που δε βρίσκω αλλού, και παράλληλα θα παιρνα μια συνδρομή πχ hotfile. Τώρα απλά δε με συμφέρει κάτι τέτοιο και θ αρκεστώ στο hotfile. Τέλος πάντων, είμαι περίεργος αν θα ξαναλλάξουν τίποτα σε καμιά βδομάδα.
phadomas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια το πραγμα ειναι απλο.Αυτο το συστημα δεν συμφερει ουτε τους downloaders αλλα κυριως ουτε τους uploaders.Τι θελω να πω..Πριν ειχαμε 30gb με 99rapids και 10gb upload.Οταν λοιπον καποιος ηθελε να κατεβασει παραπανω απλως χαλαγε καποια παραπανω rapids.Αλλα τα πραγματα στους uploaders ηταν διαφορετικα.Καθως οταν καποιος ηθελε να εχει και 300gb upload στον λογαριασμο του απλως χρεωνοταν συνολικα 699 rapids/μηνα.δλδ 2100 ραπιντς το 3μηνο.Αρα ηταν περιπου στα λεφτα που εδινε πριν με την προυποθεση φυσικα οτι δεν θα ξεπερναγε τα 30gb στο download.Τωρα με αυτο το συστημα και δεν συμφερει τους μεσαιους χρηστες καθως τους υποχρεωνει να πληρωνουν 6 ευρω το μηνα για 150gb download,κατεβαζουν δεν κατεβαζουν καθως επισης τα 50gb που δινουν για upload ειναι για γελια για τα 6ευρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια με free download manager κατεβαζω αλλα με cryptoload αρχεια ccf δεν μπορω.....Καποια ρυθμιση μηπως ??? Ευχαριστω.
pigeon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 @nikos21aek : Καλα τα λες αλλα δεν παυει να ειναι αρπαχτή, τον ενα μήνα ειναι φτηνό και τον αλλο πανάκριβο. Το θεμα τωρα ειναι: Τι και απο πού να βρεις να κατεβάσεις 150gb το μήνα; Ποιος κανει σοβαρο upload στο rapid πλεον; Κανεις! Αν δεν κάνω λάθος, storage 50GB/month μπορούσε να χει και με το προηγούμενο σύστημα και με λιγότερα από 500rapids. 30gb storage ηταν αλλα τι να το κάνεις αφου ολα τα νεα uploads ψάχνονται με το μικροσκόπιο. Αν τυχον μπουν και links σε ανοικτο forum , μεχρι το βράδυ εχουν διαγραφει τα αρχεία! Αφου θελουν να το κλείσουν το μαγαζι.. Με το προηγούμενο σύστημα (99rapids/month) πιθανότατα θ ανανέωνα τον λογαριασμό μου, για να κατεβάζω ψιλοπράγματα που δε βρίσκω αλλού, και παράλληλα θα παιρνα μια συνδρομή πχ hotfile. Τώρα απλά δε με συμφέρει κάτι τέτοιο και θ αρκεστώ στο hotfile. Ακριβως! Ειτε μας διώχνουν με συνοπτικές διαδικασίες, ειτε οι managers του rapidshare (αν υπάρχουν) πρεπει να τελειωσαν το kato-raxoula-college κι αυτο με βίσμα. (...) Τωρα με αυτο το συστημα και δεν συμφερει τους μεσαιους χρηστες καθως τους υποχρεωνει να πληρωνουν 6 ευρω το μηνα για 150gb download,κατεβαζουν δεν κατεβαζουν καθως επισης τα 50gb που δινουν για upload ειναι για γελια για τα 6ευρω. Και να σκεφτείς οτι παλιότερα δίναμε 55ε για 12 μήνες δηλαδη 4,60ε το μήνα. Δηλαδη ξεκινήσαμε απο 4,60e και φτάσαμε στα 6e για ποιο ακριβως λόγο; Πρεπει να υπάρχει πονηρος Ελληνας παλιας κοπης (οικονομομάγειρας) στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, δεν εξηγείται αλλιως :p
phadomas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 pigeon το θεμα ειναι αλλο.οτι πριν παρολο τις αλλαγες εβλεπα οτι υπηρχαν λινκς ακομα.τωρα με τις νεες αλλαγες δεν βλεπω φως εκτος αν το παρουν χαμπαρι γρηγορα και το αλλαξουν.ποιος θα κατσει να δινει ενα καρο λεφτα μονο κ μονο για να ανεβαζει?πριν ειπαμε ανεβαζε 300γιγα με ενα 20αρικο το 3μηνο.τωρα θελει πολλα παραπανω.οποτε αν δεν αλλαξει κατι γρηγορα προβλεπω rip για την rs
wert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια με free download manager κατεβαζω αλλα με cryptoload αρχεια ccf δεν μπορω.....Καποια ρυθμιση μηπως ??? Ευχαριστω. Direct downloads With this option activated, requested files can be downloaded without having to go via RapidShare. Βάλτο στο ΟΝ και θα είσαι εντάξει.
theofanis20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τουλάχιστον μας έδιναν ν την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς πόσα GB θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.... Δηλ. τι να τα κάνω εγώ τα 150GB το μήνα αφού δεν πρόκειται να κατεβάσω πάνω από 50;; Ωστόσο θα μου φάνε 500 rapids
phadomas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τουλάχιστον μας έδιναν ν την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς πόσα GB θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.... Δηλ. τι να τα κάνω εγώ τα 150GB το μήνα αφού δεν πρόκειται να κατεβάσω πάνω από 50;; Ωστόσο θα μου φάνε 500 rapids εκει ειναι ολη η δουλεια.και εγω αυτο ηθελα.να επιλεγω ή εστω να το αφηναν 30.αλλα τωρα που το πηγαν 150..τι να πω...Εμεις με αυτα τα 30gb που ειχαμε πληρωναμε πολυ λιγοτερο σε σχεση με πριν.και ενταξει,εμεις απλως θα πληρωνουμε οπως παλια.με 20 ευρω θα εχουμε 4μηνες.αλλα στους uploaders τους αλλαξε τα φωτα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια με free download manager κατεβαζω αλλα με cryptoload αρχεια ccf δεν μπορω.....Καποια ρυθμιση μηπως ??? Ευχαριστω. Direct downloadsWith this option activated, requested files can be downloaded without having to go via RapidShare. Βάλτο στο ΟΝ και θα είσαι εντάξει. Ετσι το ειχα και παρεμεινε σε μενα αλλα κατεβασε το ενα αρχειο και στο αλλο σταματαει στο 50%. Ευχαριστω Δ.
evo481 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες εχω ακομα 3363 ραπιντς..το υπολοιπο μου ειναι 3363/495=6,5 μηνες περιπου? εχω χασει τη μπαλα πλεον με τις αλλαγες τους...
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες εχω ακομα 3363 ραπιντς..το υπολοιπο μου ειναι 3363/495=6,5 μηνες περιπου? εχω χασει τη μπαλα πλεον με τις αλλαγες τους... ναι 10 χαρακτηρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.