Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω στην αρχη ειχα θεωρησει οτι ειναι βλακεια το καινουργιο συστημα (ακου εκει rapids!) και ελεγα να ζητησω τα λεφτα μου πισω γιατι ειχα ακομη 6 μηνες. Αλλα με τη νεα μετατροπη και τα ραπιντς εχω 38 μηνες! Ετσι αποφασισα οτι με συμφερει και αρκει να κατεβαζω οτι θελω απο τορρεντς ή αλλους χοστερς και το ραπιντσερ να αποτελει την εσχατη λυση. Με τη προϋποθεση βεβαια οτι θα συνεχισει να ανεβαινει περιεχομενο εκει.... :/

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα είχες τέτοιους πόντους ναι. Από δω και πέρα όμως δεν κερδίζονται πόντοι. Πρέπει να αγοραστούν.

Ααα,μάλιστα.Ωραία.Ναι έχω κάπου 3250 ακόμα..άμα είναι έτσι...θα έχω 32++μήνες ακόμα rs..Αν αφαιρέσω να καταναλώνονται μόνοι τους για έξτρα traffic που μου είναι οκ..

Κι εγω στην αρχη ειχα θεωρησει οτι ειναι βλακεια το καινουργιο συστημα (ακου εκει rapids!) και ελεγα να ζητησω τα λεφτα μου πισω γιατι ειχα ακομη 6 μηνες. Αλλα με τη νεα μετατροπη και τα ραπιντς εχω 38 μηνες! Ετσι αποφασισα οτι με συμφερει και αρκει να κατεβαζω οτι θελω απο τορρεντς ή αλλους χοστερς και το ραπιντσερ να αποτελει την εσχατη λυση. Με τη προϋποθεση βεβαια οτι θα συνεχισει να ανεβαινει περιεχομενο εκει.... :/

Μια από τα ίδια..Και σήμερα που ασχολήθηκα λίγο μαζί του,είδα τι παίζει.Μακάρι να συνεχίσουν να ανεβάζουν εκεί.Αλλιώς που θα πάμε;Πρέπει να κοιτάξω τί παίζει με άλλους χόστερς .Torrents δεν ακουμπάω καν.:shifty:

Αν κατεβάζουμε μεις από rs κανονικά,έχουμε πρόβλημα πια; Θα φάμε καμία ποινή;

Δημοσ.

Δλδ για να ανακεφαλαιώσω...

Το πρεμιουμ μου λήγει σε 2 μέρες...οπότε έχω τις εξής επιλογές.

Α) Δεν κάνω τίποτα και εφόσον έχω τσεκαρισμένο το "αυτόματη ανανέωση μήνα" τρώω 99 ραπίντια και δικαιούμαι 30 γίγα για κατέβασμα + ότι υπόλοιπα είχα απο τον προηγούμενο μήνα...

Β) Ξετσεκάρω το "αυτόματη ανανέωση μήνα" και μετά απο 2 μέρες αυτομπλοκάρομαι και δεν μπορώ να κατεβάσω κάτι (μόνο ως free user?) εως ότου εγώ το θελήσω, οπότε μετά θα πρέπει να κάνω 1) είτε ανανέωση μήνα (99ρ +30 γίγα) είτε 2)να προσθέσω τα γίγα χειροκίνητα αλλά με λιγότερα ραπίντια (84)...

Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Τα happy hours ειναι στανταρ καθε ημερα; Απο τις 3 τα ξημερωματα μεχρι τις 11 το πρωι.

Δημοσ.
Δλδ για να ανακεφαλαιώσω...

Το πρεμιουμ μου λήγει σε 2 μέρες...οπότε έχω τις εξής επιλογές.

Α) Δεν κάνω τίποτα και εφόσον έχω τσεκαρισμένο το "αυτόματη ανανέωση μήνα" τρώω 99 ραπίντια και δικαιούμαι 30 γίγα για κατέβασμα + ότι υπόλοιπα είχα απο τον προηγούμενο μήνα...

Β) Ξετσεκάρω το "αυτόματη ανανέωση μήνα" και μετά απο 2 μέρες αυτομπλοκάρομαι και δεν μπορώ να κατεβάσω κάτι (μόνο ως free user?) εως ότου εγώ το θελήσω, οπότε μετά θα πρέπει να κάνω 1) είτε ανανέωση μήνα (99ρ +30 γίγα) είτε 2)να προσθέσω τα γίγα χειροκίνητα αλλά με λιγότερα ραπίντια (84)...

Έτσι δεν είναι?

όχι το 2

γιατί αν βάλεις χειροκίνητα δεν αγοράζεις χρόνο.

με τα 99 rapids αγοράζεις 30gb + 1 μήνα

Δημοσ.

Έχω 311 ραπιντς και ο μήνας μου τελειώνει σε 2 ημέρες. Μια και απο Δευτέρα φεύγω διακοπές έβαλα να ΜΗΝ κανει αυτόματη ανανέωση τον μήνα μιας και δεν θα το χρησιμοποιήσω... Μόνο θα βάλω το βράδυ 3-11 να κατεβάσει καμιά ταινία στο happy hour για να φορτώσω!

Δημοσ.
Πάντως ψήνομαι για το Lifetime 200 euro membership του megaupload :P

συμφέρει αν το καλοσκεφτείς...

...εγώ σκέπτομαι και το άλλο...μήπως πάει γα φούντα και κάνει αρπαχτή?? g026.gif

Δημοσ.
...εγώ σκέπτομαι και το άλλο...μήπως πάει γα φούντα και κάνει αρπαχτή?? g026.gif

Τι αρπαχτή; Αυτη η lifetime "προσφορά" του megaupload πρεπει να υπάρχει 4-5 χρόνια τώρα... :X

Δημοσ.
Τι αρπαχτή; Αυτη η lifetime "προσφορά" του megaupload πρεπει να υπάρχει 4-5 χρόνια τώρα... :X

μπορεί...αλλά τώρα αγρίεψαν τα πράματα, τότε είμασταν ακόμα κουλ!

Και βέβαια , η αρπαχτή που λέω μπορεί να είναι ακραίο σενάριο, πιο φυσιολογικό είναι να συμβεί το σενάριο Β...

Σενάριο Β: Το ραπιντ έχει αρχίσει και σβήνει, οι χρήστες σιγά σιγά το εγκαταλείπουν και γίνονται οι περισσότεροι, χρήστες του μεγκα....σε ένα-δυο χρόνια που το μεγκα θα είναι κυρίαρχο στον τομέα του όπως παλιά το ράπιντ, γίνεται ο επόμενος στόχος από τους θιγόμενους γνωστούς κυνηγούς και έχουμε την ίδια κατάληξη με το ράπιντ....σβησίματα κτλπ

Προσωπικά το φοβάμαι πολύ αυτό από δω και πέρα...και θα γίνεται δυστυχώς συνέχεια... :(

Δημοσ.

Από την άλλη το απολαμβάνω, γιατί φάνηκαν τα κοπρόσκυλα που ανέβαζαν για το κέρδος τους μόνο.... Τους συχαινόμουν. Και εκτός του ότι δεν άφησαν τα παλιά τους στο Keep files forever (λογικό βέβαια) τα διέγραψαν κιόλας. Εγώ ξεσημείωσα το Keep files forever και όσο τα κατεβάζει ο κόσμος δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν. Δεν περνάει μέρα πάντως χωρίς να τα κατεβάσει κάποιος :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...