Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως προειπα λοιπον το rapidshare απο δω και περα αξιζει μονο για οσους κατεβαζουν λιγο,για αυτους κολολεει να εχουν 4 ραπιντ την ημερα,με 10 ευρω εχεις 250 ημερες!! αν φυσικα δεν κατεβαζεις πολυ συχνα και στο τσακιρ κεφι βαζεις και κανα 20 ραπιντ για κανα δυο μερες :-)

Δημοσ.

πως τα βαζεις τα 20 για 2 μερες;

π.χ. εγω που μπορει να θελω να κατεβασω καμια 10αρια γιγα σε μια μερα,

θα υπαρχει η "αποθηκη" (traffic-share) οπως πριν;

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν λάβουμε υπόψην το traffic share που έδινε και τη μεταφορά τον giga μεχρι να μαζευτούνε 25 giga, τότε δε συμφέρει.

Έφυγα για hotfile

Και γω για hotfile με βλέπω...Νομίζω έχει τα περισσότερα αρχεία από τα υπόλοιπα!!

Θα συμφωνησω οτι ειναι τι πιο ακριβο το rapidshare αλλα τουλαχιστον τωρα ειναι μονοδρομος για οσους θελουν να κατεβαζουν ταινιες με ελληνικους υποτιτλους και ελληνικα τραγουδια.

Για προγραμματα κλπ σιγουρα υπαρχουν και αλλου.

Δημοσ.

Ερώτηση : Έχω Free RapidPoints: 12.090 , Premium RapidPoints 10

και Traffic left: 19.788 MB (+61.000 MB)

Επειδή δεν βλέπω να προλαβαίνω να κατεβάζω τόσα GB , θα τα χάσω τα rapidpoints με το νέο σύστημα ή όχι;

(σ.σ Έχω επιλέξει στα Options να χρησιμοποιεί πρώτα τα rapidpoints αλλά καταναλώνει πρώτα τα ημερήσια,δηλ τα 19.788)

Δημοσ.
Θα συμφωνησω οτι ειναι τι πιο ακριβο το rapidshare αλλα τουλαχιστον τωρα ειναι μονοδρομος για οσους θελουν να κατεβαζουν ταινιες με ελληνικους υποτιτλους και ελληνικα τραγουδια.

Για προγραμματα κλπ σιγουρα υπαρχουν και αλλου.

Oι ταινίες δεν είναι πρόβλημα...Υπότιτλοι Ελληνικοί υπάρχουν και σε ξεχωριστά sites!!Η μουσική όμως είναι πρόβλημα!!

Δημοσ.
Oι ταινίες δεν είναι πρόβλημα...Υπότιτλοι Ελληνικοί υπάρχουν και σε ξεχωριστά sites!!Η μουσική όμως είναι πρόβλημα!!

Πόσα πια mp3 κατεβάζει κάποιος και δεν τον φτάνει το free;!

Δημοσ.

Το βλέπω το θέμα να γίνεται " Ο Διάδοχος του (Yuri) Rapidshare".

Αλήθεια τώρα : Hotfile , Megaupload ή κάνας τρίτος όπως fileserve?

By the way , απάντησαν στα mail κανενός αυτοί από το rapid? Γιατί εμένα μην πω που με γράψαν

Δημοσ.
Πόσα πια mp3 κατεβάζει κάποιος και δεν τον φτάνει το free;!

Σωστό αυτό!Αλλά το free είναι κάπως σπαστικό.Και τι γίνεται αν κάποιος θέλει ολόκληρη δισκογραφία?Εκεί είναι το πρόβλημα...Οχι στο ένα mp3!

Δημοσ.
Σωστό αυτό!Αλλά το free είναι κάπως σπαστικό.Και τι γίνεται αν κάποιος θέλει ολόκληρη δισκογραφία?Εκεί είναι το πρόβλημα...Οχι στο ένα mp3!

Ενταξει, δε θες και καθε μερα ολοκληρη δισκογραφια, και αμα ειναι για κατι τετοιο, βαλτα λινκ σε ενα jdownloader και αστα, μετα απο 3-4 ςριτσες θα τα εχεις.

Το δυσκολο ειναι οτι υπαρχει σε dvd kai bluray, εκει ειναι οντως προβλημα τα 6 τα 8 και τα 10 γιγα.

Δημοσ.
Ενταξει, δε θες και καθε μερα ολοκληρη δισκογραφια, και αμα ειναι για κατι τετοιο, βαλτα λινκ σε ενα jdownloader και αστα, μετα απο 3-4 ςριτσες θα τα εχεις.

Το δυσκολο ειναι οτι υπαρχει σε dvd kai bluray, εκει ειναι οντως προβλημα τα 6 τα 8 και τα 10 γιγα.

"Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" λέει η παροιμία... GT

Άσχετα από αυτό πάντως, εννοείτε ότι σε αυτό που λες είναι το πρόβλημα!

Δημοσ.

θα μετατραπουν οτι εχεις απο ποντους κ trafficshare σε rapids --->For each remaining day, the user will be credited with 20 Rapids. For example, if there are 10 days left in a Premium account, the user will receive 200 Rapids. Each GB of traffic share will be converted into 5 Rapids.

Any accumulated Free- and Premium-RapidPoints can also be converted into Rapids until July 6, 2010. Altogether, 5,000 Free-RapidPoints and 5,000 Premium-RapidPoints equate to 600 Rapids; 50,000 Free-RapidPoints and 50,000 Premium-RapidPoints will give 6,000 Rapids.

A maximum of 50,000 Rapids can be obtained by converting existing RapidPoints, traffic share or the remaining time on a Premium account.

Δημοσ.
Το βλέπω το θέμα να γίνεται " Ο Διάδοχος του (Yuri) Rapidshare".

Αλήθεια τώρα : Hotfile , Megaupload ή κάνας τρίτος όπως fileserve?

By the way , απάντησαν στα mail κανενός αυτοί από το rapid? Γιατί εμένα μην πω που με γράψαν

Για μένα Hotfile και δεύτερο έρχεται το Megaupload

Σιγά μην απαντήσουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...