xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και γω μέχρι 23/12/2010 έχω premium ..τί παίζει τώρα;Το jdownloader μου γράφει πώς είναι ακόμα valid για άλλες δυο βδομάδες.Τί να κάνω;Το είχα δει και γω το email ..αλλά δεν κατάλαβα τί παίχτηκε.
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 για αυτους που... ψαχνουν το μελλον, ιδου μια δημοσκοπηση:
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 το θεμα ειναι αλλο: αυτοι δεν το ξεραν οτι θα χαθουν; δεν τους νοιαζει; τα κονομησαν κ ετοιμαζονται για μπαχαμες; ή μηπως απειληθηκαν γερα απο την βιομηχανια του θεαματος; (κ κερδισαν την δικη ως σταχτη στα ματια; ) ποιος ξερει...
islas canarias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 μάλλον αγχώθηκαν. δεν είναι και παίξε-γέλασε να σε κυνηγάει μια βιομηχανία! τέσπα, μάλλον πάμε για μεγκα-απλοαντ.
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 το θεμα ειναι οτι δεν θα πας μονο εσυ μεγκα-απλοντ, θα ακολουθησουν και οι... κυνηγοι, ουτως ή αλλως, οποτε... μυλος :lol:
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ωραία τί θα κάνουμε τους λογαριασμούς μας;Αυτοί που έχουμε ακόμα;;; RapidPro paid until:15 day(s) 4 hours 53 minutes Extend RapidPro
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αυτο ακριβως..Δε ξερω ποιο site χρησιμοποιεις εσυ αλλα εγω νομιζω πως στο μεγαλυτερο που ειμαι βλεπω αυτο ακριβως που λες.. Εχεις pm κι εγω τα ιδια ρε παιδια.. απο καπου που εβρισκα πολλα και η πολιτικη τους ηταν: rapidshare + 2 αλλα mirrors σε αλλους hosters, τωρα εγινε προαιρετικο το rs και δεν βρισκω ουτε τα μισα!
Krokodilos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αυτο ακριβως..Δε ξερω ποιο site χρησιμοποιεις εσυ αλλα εγω νομιζω πως στο μεγαλυτερο που ειμαι βλεπω αυτο ακριβως που λες.. Σε ποιο σαιτ αναφερεσαι? Σε ΠΜ προφανως.
evo481 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 2 ερωτησεις... με πηγαν στο πακετο των 5 gb, στα settings δε βλεπω επιλογη ομως να κατεβω στο πακετο του ενος.. σημειωση σημερα κατεβασα πανω απο 1, αυριο θα εχω την επιλογη στο μενου? επισης αυτο το rapidpro extension τι σημαινει? εχω ακομα 8 μερες... με πιασανε στον υπνο λογω διακοπων
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μόλις κατανάλωσα 99rapids για να κάνω extent για άλλες 30μέρες..Απότι κατάλαβα,είναι μέχρι να φάω τους πόντους που κερδίζω άμα μου κατεβάζουν αρχεία.
ahristos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 2 ερωτησεις... με πηγαν στο πακετο των 5 gb, στα settings δε βλεπω επιλογη ομως να κατεβω στο πακετο του ενος.. σημειωση σημερα κατεβασα πανω απο 1, αυριο θα εχω την επιλογη στο μενου? επισης αυτο το rapidpro extension τι σημαινει? εχω ακομα 8 μερες... με πιασανε στον υπνο λογω διακοπων Δεν υπάρχουν πακέτα. Με 99 πόντους αγοράζεις 1 μήνα και 30GB. Τα 30GB τα κατεβάζεις όποτε θέλεις. Αν δεν τα κατεβάσεις όλα σε αυτό το μήνα, το υπόλοιπο θα μεταφερθεί με την επόμενη ανανέωση στον επόμενο μήνα. Το κουμπί Extend RapidPro κάνει την ανανέωση για άλλον 1 μήνα και 30GB χειροκίνητα, ενώ στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή να γίνεται αυτόματα μόλις τελειώσει ο χρόνος. Από την άλλη, αν δε φτάσουν τα 30GB για αυτόν τον μήνα, πατάμε το κουμπί Charge Traffic για να ανταλλάξουμε πόντους με GB. Μόλις κατανάλωσα 99rapids για να κάνω extent για άλλες 30μέρες..Απότι κατάλαβα,είναι μέχρι να φάω τους πόντους που κερδίζω άμα μου κατεβάζουν αρχεία. Άμα είχες τέτοιους πόντους ναι. Από δω και πέρα όμως δεν κερδίζονται πόντοι. Πρέπει να αγοραστούν.
islas canarias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν π.χ. κατεβάσω όλα τα 30gb σε μία μέρα (λέμε τώρα), πρέπει να αγοράσω άλλα 30GB??
graziella Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Hotfile και παλι Hotfile ξεχαστε το rapidshare
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν π.χ. κατεβάσω όλα τα 30gb σε μία μέρα (λέμε τώρα), πρέπει να αγοράσω άλλα 30GB?? Μπορεις να κανεις charge trafic απο τους ποντους που εχεις.
pigeon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Hotfile και παλι Hotfileξεχαστε το rapidshare :lol: μου θυμισε το παλιο: "....... και κσερό ψομί!" (οπου .... εβαζε ο καθένας το σκάλωμα που ειχε εκεινη την εποχή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.