Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς και για λιγότερο.

Αν ξετικάρεις την αυτόματη ανανέωση (Settings --> Automatic RapidPro Extension)

Μόλις τελειώσει ο μήνας που πλήρωσες δεν χρεώνεσαι άλλο, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει, έπειτα κάνεις ανανέωση όταν γυρίσεις από τις διακοπές σου και έτσι γλυτώνεις ανάλογα ποσό...

Ευχαριστω.Βεβαια το προβλημα ειναι οτι δεν θα παω διακοπες αλλα αυτο ειναι αλουνου παππα ευαγελιο.

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω.Βεβαια το προβλημα ειναι οτι δεν θα παω διακοπες αλλα αυτο ειναι αλουνου παππα ευαγελιο.

Ναι σαμπως κι αν πηγαιναμε διακοπες, το 1,5 ευρω για ενα μηνα θα μας πειραζε; ;)

Δημοσ.
Ναι σαμπως κι αν πηγαιναμε διακοπες, το 1,5 ευρω για ενα μηνα θα μας πειραζε; ;)

Σωστά, εγώ σκέφτομαι να το βγάλω καθώς υπάρχουν φορές που δεν κατεβάζω τίποτα για μια ολόκληρη βδομάδα.

Βδομάδα με βδομάδα κερδίζεις κάτι μήνες traffic ;)

Δημοσ.

Γιάννης Platano thanks dude..

Απλα κατεβαζω με 1.6 ΜΒs και το cryptload δεν αλλαζει και αρχιζει το dL στις 2

Οποτε τα χρεωνομαι ολα κανονικα!!!

Εσεις τι χρησιμοποιειτε guys?

Δημοσ.
Γιάννης Platano thanks dude..

Απλα κατεβαζω με 1.6 ΜΒs και το cryptload δεν αλλαζει και αρχιζει το dL στις 2

Οποτε τα χρεωνομαι ολα κανονικα!!!

Εσεις τι χρησιμοποιειτε guys?

Εγω χρησιμοποιω τον Free download manager και δεν ειδα να εχει ρυθμιση για να ξεκιναει. Λογω ηλικιας ομως ολο και θα ξυπνησω την νυχτα οποτε απλα ανοιγω το pc και αρχιζει να κατεβαζει τα φορτωμενα links!!!!

Η τεχνολογια στο μεγαλειο της.

Δημοσ.
Μισό. Είχα 1300 rapids και πάτησα το κουμπί charge και πήγαν 1100. Χρεώθηκα κάτι????!!

Το επαναφέρω. Χρεώθηκα κάτι??

Δημοσ.

Προφανώς μετά το charge πάτησες και 75-80 GB οπότε μπορείς να κατεβάσεις 75-80 GB παραπάνω σε αντίτιμο των πόντων που έχασες.

Δημοσ.

παιδια έχω διαβάσει αυτά τα νέα μέτρα αλλα δεν καταλαβαίνω χριστό!!! μάλλον χάζεψα, ας βοηθήσει κάποιος. τελείωσαν τα GB μου, παλία περίμενα μία μέρα να ανανεωθεί το "25αρι", τώρα 2 μέρες ακόμα δε μπορώ να κατεβάσω. πρέπει να αγοράσω πλέον δηλαδή??

Δημοσ.
Το jdownloader, μολις προσθεσε νεο update οσον αφορα το rapid και εβαλε ειδικη επιλογη ωστε να ξεκινα και να κλεινει αυτοματα ο premium λογαριασμος μονο στο happy hour.

Την υπολοιπη μερα λειτουργουμε ως free users :-)

Πως ακριβώς το ενεργοποιώ; έχεις κάποιο link?

Sorry για το off topic.........

Δημοσ.

Αρχίζω να έχω δυσκολία να βρίσκω αυτά που θέλω σε RS.Μάλον οι uploaders μαζεύουν τα μπογαλάκια τους σιγα σιγά με τα καμώματα της RS.Σε λίγο καιρό θα είναι άχρηστα τα RS points μιας και δεν θα βρίσκουμε τίποτα για κατέβασμα

Δημοσ.
Πως ακριβώς το ενεργοποιώ; έχεις κάποιο link?

Sorry για το off topic.........

Στο μενου premium αφου εχεις το rapidshare λογικα θα το εχει ξεχωριστα απο πανω απο τους "παροχους". Εκει λοιπον, πας στο rapidshare και σου εχει μια νεα επιλογη πλεον, "only use premium while happy hour".

Αυτο που πρεπει να δουμε ειναι αν και εδω εχει προβλημα με την αλλαγη ωρας (αν δηλαδη ξεκιναει απο τις 2 και οχι απο τις 3 το πρωι).

Δημοσ.
Αρχίζω να έχω δυσκολία να βρίσκω αυτά που θέλω σε RS.Μάλον οι uploaders μαζεύουν τα μπογαλάκια τους σιγα σιγά με τα καμώματα της RS.Σε λίγο καιρό θα είναι άχρηστα τα RS points μιας και δεν θα βρίσκουμε τίποτα για κατέβασμα

Αυτο ακριβως..

Δε ξερω ποιο site χρησιμοποιεις εσυ αλλα εγω νομιζω πως στο μεγαλυτερο που ειμαι βλεπω αυτο ακριβως που λες..

Εχεις pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...