Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
από μένα τέλος το rapidshare!

μια ματια που εριξα σε φορουμ οι uploaders αρχιζουν να προτιμουν κυριως το megaupload. Θα περιμενω λιγο και οταν κατασταλαξει καπως το πραγμα θα κινηθω προς το Megaupload.

εταιρία που αλλάζει μέσα σε 1 βδομάδα το σύστημα της 2 φορές δείχνει, αν μη τι άλλο, ασέβεια προς τους συνδρομητές της.

ασεβεια δεν νομιζω, ισα ισα το αντιθετο,

φαγαν κραξιμο γερο και εκαναν αυτες τις αλλαγες,

ασεβεια καθαρη ηταν το αρχικο συστημα που επρεπε να μετραμε τα mb καθε μερα, καθε ωρα :S

Δημοσ.
ασεβεια δεν νομιζω, ισα ισα το αντιθετο,

φαγαν κραξιμο γερο και εκαναν αυτες τις αλλαγες,

ασεβεια καθαρη ηταν το αρχικο συστημα που επρεπε να μετραμε τα mb καθε μερα, καθε ωρα :S

υπήρξαν συνδρομητές που είχαν πληρώσει συνδρομη με συγκεκριμένους όρους. Με την αιφνιδιαστική και μονομερή αλλαγή έχασαν χρήμα (πόντους) και χρόνο. αυτό δείχνει ασέβεια.

το γεγονος οτι εφαγαν κραξιμο και άλλαξαν εκ νεου το συστημα, μου δειχνει την προχειροτητα με την οποια εδρασαν και τιποτα παραπανω.

ο καθενας βεβαια σταθμιζει τις επιλογες του. εγώ τις σταθμισα και μετα απο χρονια συνδρομων αποφασισα να φύγω!

Δημοσ.

Μου φαίνεται το νέο σύστημα του rapidshare είναι αντικείμενο διδακτορικής διατριβής.

Περιμένω να δω ο θείος από το america ποιόν hoster θα προτιμήσει για να δω που θα κάνω συνδρομή ξανά.

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτα τα rapids πρεπει μονο να πληρωσεις για να αυξηθουν? Ή οταν ερχεται ο καινουργιος μηνας σου δινει καποια?Επισης που βλεπω ποτε τελειωνει η συνδρομη μου με το Rapidshare?

Δημοσ.

Το jdownloader, μολις προσθεσε νεο update οσον αφορα το rapid και εβαλε ειδικη επιλογη ωστε να ξεκινα και να κλεινει αυτοματα ο premium λογαριασμος μονο στο happy hour.

Την υπολοιπη μερα λειτουργουμε ως free users :-)

Δημοσ.
Ρε παιδια αυτα τα rapids πρεπει μονο να πληρωσεις για να αυξηθουν? Ή οταν ερχεται ο καινουργιος μηνας σου δινει καποια?Επισης που βλεπω ποτε τελειωνει η συνδρομη μου με το Rapidshare?

Α) ΝΑΙ!

Β) ΟΧΙ! (Το... αντίθετο. Σου τσιμπάει 99)

Γ) ΠΟΥΘΕΝΑ! (στο χέρι σου είναι πότε θα τελειώσει: αν κατεβάζεις το πολύ 30 γίγα το μήνα, θα τελειώσει σε τόσους μήνες όσες οι εκατοντάδες των rapids π.χ. έχω 600 rapids-> έχω 6 μήνες ακόμα+1 αυτός που τρέχει. Αν φρικάρω και θέλω να τα μαζεύω, κάνω τους υπόλοιπους πόντους γίγα - στα 600 είναι περίπου 215 γίγα, τα καταβροχθίζω μέχρι να τελειώσει ο μήνας κι άντε γεια. Φυσικά παίζουν κι όλα τα ενδιάμεσα σενάρια-με 14 rapid αγοράζεις όποτε θες 5 γίγα. Σαν τη "Μονόπολη" ένα πράμα, μόνο που εδώ χάνεις πάντα. Ο Μεγάλος Αδελφός σού παρέχει τη δυνατότητα να καταβάζεις από τις 3π.μ. έως 11π.μ. χρεώνοντας μόνο το 10% όσων κατεβάζεις-στα 10 γίγα δηλ. γράφεται μόνο το 1 στα βερεσέδια και βγάζεις ανάλαφρα το μήνα. Είναι οι λεγόμενες "happy hours". Καμιά σχέση μ' αυτές που περνάω τώρα και το'χω ρίξει στη γλωσσοδιάρροια-καληνύχτα σας.)

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά κάθε μήνα θα μου αφαιρούν 99 rapids και θα μπορώ να κατβάζω 30 giga το μήνα (δεν με ενδιαφέρει το upload). εάν εγώ ένα μήνα δεν κατεβάζω 10 giga τα υπόλοιπα θα παν στον επομενο μήνα? Θα παίρνουν αυτόματα τα 99 rapids ή θα πρέπει να κάνω κάτι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απ ό,τι έχω καταλάβει, τα 10GB δε θα χάνονται αλλά θα παίρνουν 99 ακόμα rapids, συνεπώς θα χει\ς 40GB να κατεβάσεις τον άλλον μήνα.

Δημοσ.
Απ ό,τι έχω καταλάβει, τα 10GB δε θα χάνονται αλλά θα παίρνουν 99 ακόμα rapids, συνεπώς θα χει\ς 40GB να κατεβάσεις τον άλλον μήνα.

Και με ενα καλο ελεγχο θα εχεις 400gb ;). Οσο θα υπαρχει το happy hour θα κανουμε μεταμεσονυκτιο παρτυ μεχρι τις πρωτες μεσημεριανες ωρες :-)

Δημοσ.
Α) ΝΑΙ!

Β) ΟΧΙ! (Το... αντίθετο. Σου τσιμπάει 99)

Γ) ΠΟΥΘΕΝΑ! (στο χέρι σου είναι πότε θα τελειώσει: αν κατεβάζεις το πολύ 30 γίγα το μήνα, θα τελειώσει σε τόσους μήνες όσες οι εκατοντάδες των rapids π.χ. έχω 600 rapids-> έχω 6 μήνες ακόμα+1 αυτός που τρέχει. Αν φρικάρω και θέλω να τα μαζεύω, κάνω τους υπόλοιπους πόντους γίγα - στα 600 είναι περίπου 215 γίγα, τα καταβροχθίζω μέχρι να τελειώσει ο μήνας κι άντε γεια. Φυσικά παίζουν κι όλα τα ενδιάμεσα σενάρια-με 14 rapid αγοράζεις όποτε θες 5 γίγα. Σαν τη "Μονόπολη" ένα πράμα, μόνο που εδώ χάνεις πάντα. Ο Μεγάλος Αδελφός σού παρέχει τη δυνατότητα να καταβάζεις από τις 3π.μ. έως 11π.μ. χρεώνοντας μόνο το 10% όσων κατεβάζεις-στα 10 γίγα δηλ. γράφεται μόνο το 1 στα βερεσέδια και βγάζεις ανάλαφρα το μήνα. Είναι οι λεγόμενες "happy hours". Καμιά σχέση μ' αυτές που περνάω τώρα και το'χω ρίξει στη γλωσσοδιάρροια-καληνύχτα σας.)

Μισό. Είχα 1300 rapids και πάτησα το κουμπί charge και πήγαν 1100. Χρεώθηκα κάτι????!!

Δημοσ.

Μόνο εγώ είμαι χαρούμενος; Επιτέλους όχι χαμένα λεφτά με τα παλιά 5 ευρώ ανά μήνα... Τώρα με 1.5 ευρώ τον μήνα έχω 35GB traffic που με υπερκαλύπτουν :) Και αν θέλω να κατεβάσω τπτ παραπάνω μόνο τότε κάνω extend. Τέλος μπορώ να το απενεργοποιήσω τον μήνα που θα πάω διακοπές...

Δημοσ.
Μόνο εγώ είμαι χαρούμενος; Επιτέλους όχι χαμένα λεφτά με τα παλιά 5 ευρώ ανά μήνα... Τώρα με 1.5 ευρώ τον μήνα έχω 35GB traffic που με υπερκαλύπτουν :) Και αν θέλω να κατεβάσω τπτ παραπάνω μόνο τότε κάνω extend. Τέλος μπορώ να το απενεργοποιήσω τον μήνα που θα πάω διακοπές...

Πως γινεται αυτο ? Πρεπει για ενα μηνα ή μπορουμε και για λιγοτερο ?

Δημοσ.
Πως γινεται αυτο ? Πρεπει για ενα μηνα ή μπορουμε και για λιγοτερο ?

Μπορείς και για λιγότερο.

Αν ξετικάρεις την αυτόματη ανανέωση (Settings --> Automatic RapidPro Extension)

Μόλις τελειώσει ο μήνας που πλήρωσες δεν χρεώνεσαι άλλο, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει, έπειτα κάνεις ανανέωση όταν γυρίσεις από τις διακοπές σου και έτσι γλυτώνεις ανάλογα ποσό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...