Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 yeap και όταν τελειώσουν αυτά απλά αγοράζεις GB μην αγοράσεις μηνα πριν σου λήξει ο μηνας γιατί αν αγοράσεις μηνα με 99 rapids παίρνεις 30 μέρες και 30gb ενώ 30gb σκέτα είναι 84 rapids επίσης ότι σου περισσεύει τον ένα μηνα περνάει στον επόμενο
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ακριβως, αν δεν ξαναλλαξει παλι ... καλα θα ναι, κι αν δεν την κανουν και τα ... upload-o-παιδα, ακομα καλυτερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 yeap και όταν τελειώσουν αυτά απλά αγοράζεις GBμην αγοράσεις μηνα πριν σου λήξει ο μηνας γιατί αν αγοράσεις μηνα με 99 rapids παίρνεις 30 μέρες και 30gb ενώ 30gb σκέτα είναι 84 rapids επίσης ότι σου περισσεύει τον ένα μηνα περνάει στον επόμενο Φαινεται οτι εβαλαν μυαλο...Με τα upload τι γινεται ??? Εγω εσβησα μερικα γιατι ξεπερναγα τα 50GB.
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ααα, γιαννακο θα σε μαλωσω, γιατι δεν διαβαζεις τις προηγ σελιδες παιδι μου και λεμε τα ιδια και τα ιδια; anyway, μεχρι 10 gb το μηνα σου δινει ως εχει (με τα 99 rapids το μηνα), απο κει και περα για καθε επιπλεον GB χρεωνεσαι με 2 Rapids το μηνα
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 γιάννη το νέο είναι πολύ απλόκάθε μηνα σου παίρνει αυτόματα 99 rapids και σου δίνει 30gb αν χρειάζεσαι παραπάνω μετά αγοράζεις GB επίσης τα GB αυτά δεν τα χάνεις ποτε μέχρι να τα κατεβάσεις ααα, γιαννακο θα σε μαλωσω,γιατι δεν διαβαζεις τις προηγ σελιδες παιδι μου και λεμε τα ιδια και τα ιδια; anyway, μεχρι 10 gb το μηνα σου δινει ως εχει (με τα 99 rapids το μηνα), απο κει και περα για καθε επιπλεον GB χρεωνεσαι με 2 Rapids το μηνα Γειτονα εχω μπερδευτει αρκουντως που λενε....Τελικα τι απο τα παραπανω ισχυει ?Ουτε για τα upload καταλαβα...
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 βρε, τα 30 ειναι για download, τα 10 ειναι για δικα σου ανεβασμενα αρχεια, οκ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 βρε, τα 30 ειναι για download, τα 10 ειναι για δικα σου ανεβασμενα αρχεια, οκ; Ειδες που εχω μπερδευτει ο φουκαρας ?? Και αν εχω πανω απο 10 ανεβασμενα συνολικα ?:mad:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 σου έχει απαντήσει ο patrickdrd anyway, μεχρι 10 gb το μηνα σου δινει ως εχει (με τα 99 rapids το μηνα), απο κει και περα για καθε επιπλεον GB χρεωνεσαι με 2 Rapids το μηνα που σημαίνει ότι πέρα από τα 10 gb upload, που πήρες δωρεάν με τα 30GB download που αγόρασες έναντι 99 rapids, θα χρεώνεσαι 2 rapids/month για κάθε επιπλέον GB.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 σου έχει απαντήσει ο patrickdrd που σημαίνει ότι πέρα από τα 10 gb upload, που πήρες δωρεάν με τα 30GB download που αγόρασες έναντι 99 rapids, θα χρεώνεσαι 2 rapids/month για κάθε επιπλέον GB. Μαλιστα...Δηλαδη αν εχω ανεβασμενα 50 γιγα για τα 40 θα πληρωσω εκτος τα 99 αλλα 80 rapids τον μηνα για οσο τα εχω ανεβασμενα. Αν καταλαβα καλα... ---------- Προσθήκη στις 14:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ---------- Παιδια καταλαβαινω οτι ειναι σπαστικο να ρωτιουντε συνεχεια τα ιδια πραγματα αλλα δεν εχουν ξεκαθαρισει ακομα με τις συχνες αλλαγες και τα αγγλικα ολων δεν ειναι τοσο καλα να παρακολουθουμε τις επισημες ανακοινωσεις.
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 οκ ρε γιαννακο, δεν σε παρεξηγουμε ετσι οπως τα λες ειναι
Special J Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 @ Γιάννης Platano... Έτσι όπως τα λες είναι (τα 99 σου δίνουν και 30 γίγα για κατέβασμα, τα 80 είναι γ...άτικα) ή μεταφρασμένα σε έουρος, πρέπει να δίνεις 1 ευρώπουλο το μήνα για να διατηρείς αυτά τα 40 γίγα ανεβασμένα. Δεν είναι κι άσχημα για τέτοιες ποσότητες. Μόνο για τέτοιες όμως. Μεγάλη απορία έχω με το κουμπάκι extend RapidPro. Ποια η χρησιμότητά του αφού μπορεί να γίνει αυτόματα η επέκταση; Κι αν λάβουμε υπόψη ότι με την επέκταση χάνεις ανά 30 γίγα 15 πόντους, ποιος ο λόγος να πατήσει κάποιος το διαολοκούμπι εκτός από παραδρομή ή ελλειπή κατανόηση των νέων κανόνων (χιλιάδες δεν τους κατάλαβαν με την πρώτη); Σου δίνει κάτι γι' αυτό ή είναι άλλο ένα κολπάκι για μια αρπαχτή στα γρήγορα (αρχικά τουλάχιστον); Αφού ο λογαριασμός δε χάνεται, αφού τα μη κατεβασμένα γίγα δε χάνονται, προς τι το κομβίον; Εκτός κι αν δεν κατάλαβα (ή καταλάβαμε) κάτι...
antonl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι το κουμπάκι που λες είναι χρήσιμο για κάποιον που δεν έχει επιλέξει την «αυτόματη επέκταση».
pigeon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αφού ο λογαριασμός δε χάνεται, αφού τα μη κατεβασμένα γίγα δε χάνονται, προς τι το κομβίον; Εκτός κι αν δεν κατάλαβα (ή καταλάβαμε) κάτι... Μαλλον ο λογαριασμός θα "παρκάρει" χωρις χρέωση, με την προυπόθεση οτι δεν εχει επιλέξει κανεις την αυτόματη επέκταση. Μαλλον ομως...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Να δουμε λοιπον τι θα βρον να κατεβαζουν οταν παμε και σβησουμε ο καθενας οτι εχει ανεβασμενο για να μην χρεωνομαστε διπλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.