patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 δεν χρειαζεται ρε παιδια να κανετε extend, κανει μονο του auto-extend
ahristos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έκανα extend όλους τους πόντους μου και ότι γίνει τώρα... 3 χρόνια Δεν κράτησες τίποτα για την περίπτωση που χρειαστείς πάνω από 30GB σε ένα μήνα;
guardianx71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 3 χρόνια Δεν κράτησες τίποτα για την περίπτωση που χρειαστείς πάνω από 30GB σε ένα μήνα; Έχει ήδη πάνω από 30 GB .Πλέον τα gb μεταφέρονται. Άρα έχει 36 μήνες χ 30 GB να κατεβάσει όποτε και όσο θέλει εώς 1095 GB για την ακρίβεια
Dark_son20 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 μα έχει ήδη πάνω από 30gb το μηνα. απλά αν αγόραζε ξεχωριστά τα ανά 30 πες gb που γέμισε θα γλίτωνε 18 rapids
koulouri Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια ή το εχετε χασει ή με εχει χτυπησει η νυστα.. Πριν να γινουν αυτες οι αλλαγες αγοραζαμε 1 μηνα με ~7€ και ειχαμε 5GB καθε μερα να πιστωνονται μεχρι τα ~25GB νομιζω.. 400 points ~ 4x99 points ~ 5€ ~ 4x30GB = 120GB πριν 5GB x 30μερες = 150GB με 6€ περιπου ( δε θυμαμαι ποσο ακριβως ηταν ) αρα -30GB τον μηνα με το νεο συστημα.. Επισης δεν εχει πλεον happy hours ( αν δεν κανω λαθος.. τους εστειλα mail αλλα μου απαντησαν αρες μαρες χαζομαρες! ) Οποτε δεν ειναι μια χαρα, ειναι χειροτερα απο πριν.. Συμφερει μονο τους lite χρηστες!
guardianx71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια ή το εχετε χασει ή με εχει χτυπησει η νυστα..Πριν να γινουν αυτες οι αλλαγες αγοραζαμε 1 μηνα με ~7€ και ειχαμε 5GB καθε μερα να πιστωνονται μεχρι τα ~25GB νομιζω.. 400 points ~ 4x99 points ~ 5€ ~ 4x30GB = 120GB πριν 5GB x 30μερες = 150GB με 6€ περιπου ( δε θυμαμαι ποσο ακριβως ηταν ) αρα -30GB τον μηνα με το νεο συστημα.. Επισης δεν εχει πλεον happy hours ( αν δεν κανω λαθος.. τους εστειλα mail αλλα μου απαντησαν αρες μαρες χαζομαρες! ) Οποτε δεν ειναι μια χαρα, ειναι χειροτερα απο πριν.. Συμφερει μονο τους lite χρηστες! Yπολογίζεις οτι θα τα κατέβαζες πάντοτε όλα τα GB που είχες. Εγώ πάντως πολλες φορές εφτανα τα 25 και δεν κατέβαζα και για άλλες μερες. Τώρα το traffic μεταφέρεται όσο και νάναι. και για οσους δεν κατεβάζουν κάθε μέρα πλέον έρχεται πιο οικονομικο. Πριν η 1 μέρα με τα 5 GB αντιστοιχούσε σε 20 rapids (σχέση πόσα πληρώσαμε και πόσες μέρες αγοράσαμε προς τα rapids που έγιναν μετά) . Τώρα η κάθε μέρα κοστίζει 3,3 rapids . Πάνω από 5 φορές φθηνότερα ΚΑΙ αν θέλεις 5 GB επιπλέον από τα 30 κοστίζουν 14 rapids. Άρα ας πούμε ότι θέλεις κάθε μέρα να κατεβάζεις εσύ 5 gb , θα σου κοστίσει 3,3 + 14 rapids . Αρα ποιο φθηνά από πριν και στο τέλος θα εχεις και τα 30GB του κάθε μήνα. Με 84 rapid δλδ θα έχεις ακριβός τα ίδια GB που" χασαμε" όπως λες αλλά τις υπόοιπες μέρες που δεν τα θέλεις θα πληρώνεις ψίχουλα αντι θέλεις δεν τα θέλεις στα δίνουμε και ας τα χάνεις ---------- Προσθήκη στις 02:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Για τα happy hours αν θέλεις πες τι σου γραψανε μπας και βγάλουμε ακρη μαζι
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 το "Keep files forever" εντωμεταξυ δεν μπορω να το σωσω, κανω refresh την σελιδα και το χανει :S τους εστειλα mail
Pantelwolf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Happy hours έχει ακόμη κανονικά. Αν πάς στο λογαριασμό το γράφει καθαρά.
Tigran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως χαθηκα με το νέο σύστημα... Εμένα λέει: Rapidpro paid until: 14 hours 40 minutes Rapids: 529 Trafficshare left: 11gb περίπου Αυτό σημαίνει ότι σε 14 ώρες λήγει ο "μήνας" μου και άρα θα με χρεώσει 99 rapids για άλλον ενα μήνα. Σωστά; Τον ερχόμενο μήνα, θα έχω διαθέσιμα 30GB. Τα 11GB που μου έχουν μείνει τα χανω δηλαδή; Ή προστίθενται στα 30GB; (Απο οτι κατάλαβα, αν δεν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη για να κραταει τα αρχεια, αυτοματα το υπολειπομενο trafficshare περναει στον επομενο μηνα. Σωστα Κι αν ο ερχόμενος μήνας, πριν ολοκληρωθεί εγώ αποτελειωσω όλο το trafficshare, μετά τι γίνεται; Με χρεώνει κατευθείαν 99 rapids και ξεκινάει νεος μήνας η πρέπει χειροκινειτα να αγοράσω επιπλέον storage με τα rapids; Σορρυ για το τσούρμο ερωτήσεων, αλλα δεν έβγαλα άκρη
katsikoula Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έγιναν rapids. Απλά τώρα σε χρεώνει 99 rapids για 1 μήνα. Και μετά άλλα 99 για άλλο 1 μήνα. Γιαυτό σου λέει μόνο 1 μήνα ότι έχεις ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ---------- Άκυρος φίλε ... τέλος τα πακέτα μα αυτο ειναι το θεμα!!! οτι δεν εγιναν rapids!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχα πληρωμενο αλλο εναμιση χρονο ακομα. πριν ημουν στο rapid medium
koulouri Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 [/color]Για τα happy hours αν θέλεις πες τι σου γραψανε μπας και βγάλουμε ακρη μαζι Dear user / Liebe Kundin, lieber Kunde, As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives you more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler. For more information, please visit our News page : http://www.rapidshare.com/news.html Αυτο μου στειλαν.. ---------- Προσθήκη στις 09:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:18 ---------- Happy hours έχει ακόμη κανονικά. Αν πάς στο λογαριασμό το γράφει καθαρά. Που να κοιταξω γιατι ειμαι και λιγο ντουγανι και δε το βρσικω;;; :Ρ edit: Ενταξει και τυφλος θα το εβλεπε εκει που ειναι βασικα.. μονο εγω παιζει να μην το ειδα :Ρ καλημερα παιδες!
downloader007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά,τί γίνεται,έμπλεξα τα μπούτια μου... Πατάω συνεχώς να "επεκτείνω" τη χρονική διάρκεια του λογαριασμού μου και το δέχεται. Από πού βγαίνουν οι πόντοι και "φορτίζει" συνεχώς; Τί θα γίνει αν του βάλω ό,τι με αφήσει;
t-bag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 όλες αυτές οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν επειτα απο πιεσεις των εταιρειων που ενεπλάκησαν στους δικαστικους αγωνες με το rapidshare. Ουσιαστικα εγινε καποια ατυπη συμφωνια. Συνεπως η επιδιωξη τους ειναι: 1) να σταματησουν τους "επαγγελματιες" uploaders (αφου πλεον δεν τους δινουν καποιο κινητρο) 2) να σταματησουν τους "επαγγελματιες" downloaders που κατεβαζαν 100αδες ταινιες και αλλα αρχεια καθε μερα
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 όλες αυτές οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν επειτα απο πιεσεις των εταιρειων που ενεπλάκησαν στους δικαστικους αγωνες με το rapidshare. Ουσιαστικα εγινε καποια ατυπη συμφωνια.Συνεπως η επιδιωξη τους ειναι: 1) να σταματησουν τους "επαγγελματιες" uploaders (αφου πλεον δεν τους δινουν καποιο κινητρο) 2) να σταματησουν τους "επαγγελματιες" downloaders που κατεβαζαν 100αδες ταινιες και αλλα αρχεια καθε μερα Υπάρχει σχετικό link;
CyberDreamer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Οι συναλλαγές με "αυγά" επτρέπονται - να τους δώσω μια δωδεκάδα - να πάρω 99rapids ? Παιδιά όσο κι' αν θέλω να το καταλάβω το σύστημα τους και που αποσκοπεί - δεν μπορώ να το καταλάβω... χμμ.. αν κάνεις upload - π.χ. εγώ έχω σημαντικά αρχεία για μένα σε 18-19GB - σε χρεώνει κάτι το μήνα ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ...ψιλομπερδεύτικα θα έλεγα... ps: 18-19GB μόνιμα όχι καθε μήνα +18GB... προς Θεού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.