Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε άλλου γνωστούς filesharing providers, οι uploaders έχουν κίνητρα για ν ανεβάζουν υλικό;

Ναι θα μπορούσα να το ψάξω και μόνος μου αλλά είπα μπας και γνωρίζει κανείς :P

Όλοι σχεδόν πληρώνουν πραγματικά χρήματα για κάθε 1000 κατεβάσματα του αρχείου που ανέβασες.

Την μόδα αυτή την ξεκίνησε νομίζω το hotfile και το μίσησα γιαυτό. Μόλις βγήκε άρχισαν όλοι να ανεβάζουν εκεί. Τουλάχιστο είχε καλή ταχύτητα και για τους ελεύθερους χρήστες, όχι σαν άλλους που δεν ξεπερνάν ποτέ τα 100-500 Kbps.

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εγω εχω 652 rapids αυτη τη στιγμη

τι σημαινει η ενδειξη rapidpro paid until ? (τωρα μου δειχνει 2 ωρες και κατι)

και τι το traffic left 1000 mb ? που ειναι τα 30gb που αναφερετε πριν?

τελικα ποσα μου αφαιρουνται την ημερα τωρα? και ποσο μπορω να κατεβαζω?

και αν τελειωσω τα rapids μου τι μπορω να αγορασω?

και απο τα settings κατω τι ειναι καλο να εχουμε ενεργοποιημενο?

sorry παιδες αλλα τωρα πραγματικα μπερδευτηκα τελειως

Δημοσ.

Πες τα ρε tip8y!

ΥΓ : 'Αλλο ένα μαγικό, αυτή τη φορά από το insomnia, είναι ότι μου μειώθηκε (υπερβολικά) ο αριθμός των μηνυμάτων μου; Έγινε καμιά γερή σκούπα όσο καιρό έλειπα στο στρατό;!

Δημοσ.

Μήπως δεν υπολόγισαν κάτι σωστά; Εκεί που είχα 2 μήνες υπόλοιπο, πάτησα το ExtendRapidPro κι έδωσα τους μισούς πόντους μου. Τώρα έχω 6 μήνες ή 182GB. Αν είναι έτσι με βολεύει μια χαρά.

Δημοσ.

ετσι ειναι, 30 gb / το μηνα,

απλα αν δεις απο κατω εχει επιλογη να κανει απο μονο του auto-extend στο τελος του καθε μηνα,

απλα εσυ του τα δωσες ολα απο τωρα :-)

Δημοσ.

εμενα τωρα πηγε RapidPro paid until: n/a

και δεν αφηνει να κατεβασω !!! χαρακτηριστικα γραφει

This Account has expired. Extend your Account now and continue to profit of the Premium membership advantages

ο λογαριασμος φαινεται σαν αν εχει ληξει μετα το περας του 1 μηνα και δεν σε αφηνει να κατεβασεις !!!

στην ουσια ειναι σαν να κανουμε mini αγορες λογαριασμου για 1 μηνα χρεωνοντας μας 99 rapids για 30gb , και απο εκει και περα επιπλεον rapids αν θελουμε παραπανω traffic share

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν αναφερεται ομως τι γινεται αν περασει ο μηνας και δεν αγορασεις . αν πρεπει αναγκαστικα να χρεωθεις 99 rapids η απλα υπαρχει το account σου και ειναι ανεργο , δεν μπορεις να κατεβασεις , μεχρι να χρεωθεις 99 rapids

Λογικα εαν ΔΕΝ εχεις αυτο ενεργοποιημενο:

Automatic RapidPro Extension

If you have activated this feature, your RapidPro-Package will automatically extend for another month at the last day before expiration.

θα παρκαρεις το λογαριασμο σου..:rolleyes:

το θεμα ειναι οτι δεν μπορw να το απενεργοποιησw γιατι λεει Blocked by RSAntiHack :X

το κανει και σε αλλους η μονο σε μενα??

Επισκέπτης
Δημοσ.
ελα ρε συ , ξεκλειδωσε το λογαριασμο !!! και σε εμενα το εκανε , τον ξεκλειδωσα και ολα ΟΚ !!!

στο ποστ 300 --> http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3463944&postcount=300 ανεφερα τελικα τι παιζει και βρηκα μονος μου την απαντηση στο ερωτημα μου !!! :-)

εχεις δικιο. :rolleyes:

το lock ηταν τελικα, δεν το σκεφτηκα, ευχαριστw ;)

Δημοσ.

απο την αλλη αναφερουν οτι το traffic share θα μεταφερεται , οποτε αν καποιος δεν κατεβασει ολα τα 30gb , τον επομενο μηνα που θα κανει αγορα 30gb για 1 μηνα παλι , θα του προστεθει και το traffic share του προηγουμενου μηνα.

Unused traffic volume does not expire.

Ελπίζω αυτό να εννοούν οι ποιητές.

Πολύ καλές οι καινούριες αλλαγές , για τους downloaders δηλαδή. Να κάνουν και κάτι για τους uploaders και όλα θα είναι τέλεια

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια εγω ειχα λογαριασμο μεχρι τον Οκτωβρη του 2011 ενω τωρα εχω μονο για 1 μηνα!!! που πηγαν οι υπολιποι μηνες??? τι εγινε??? σιγουρα δεν εγιναν rapids γιατι εχω ακριβως τα ιδια με προχτες

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε ποιο πρόγραμμα είσαι; σε αυτό με τα 5gb? σε αυτό με τα 20;

Δημοσ.
ρε παιδια εγω ειχα λογαριασμο μεχρι τον Οκτωβρη του 2011 ενω τωρα εχω μονο για 1 μηνα!!! που πηγαν οι υπολιποι μηνες??? τι εγινε??? σιγουρα δεν εγιναν rapids γιατι εχω ακριβως τα ιδια με προχτες

Έγιναν rapids. Απλά τώρα σε χρεώνει 99 rapids για 1 μήνα. Και μετά άλλα 99 για άλλο 1 μήνα. Γιαυτό σου λέει μόνο 1 μήνα ότι έχεις

---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ----------

σε ποιο πρόγραμμα είσαι; σε αυτό με τα 5gb? σε αυτό με τα 20;

Άκυρος φίλε ... τέλος τα πακέτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ, chill φίλος...λάθος μου...κ μπορεί το παλικάρι να ηταν σε μαγάλο πακέτο χωρίς να το ξέρει και να έχασε έτσι πολλά rapidpoints

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...