Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SCORPIO777 στειλε μου ενα πμ σε παρακαλω οταν εχεισ ελευθερο χρονο με το τι πρεπει να εχω για να κανω μια συνδρομη για megaupload πχ

1) μια προπληρωμενη καρτα εσι?

2) χρειαζομαι καποια προγραμματακια

3) απο που κατεβαζουμε

δεν εχω ιδεα δωσε μου τα φωτα σου ευχαριστω!!

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

@spithas7

εντάξει, μη το σκίζεις το θέμα τώρα...

paypal αμα έχεις είσαι οκ...

Δημοσ.

Πάντως φαίνεται αρκετά παράξενη αυτή τους η πολιτική. Γιατί να θέλουν να μειώσουν τα έσοδά τους; Καλά σίγουρα δεν έχω την γενική εικόνα αλλά δε μου ρχεται και καμιά ιδέα. Εκτός κι αν τους εκβίασαν ξερω γω, τι να πω...

Είμαι περίεργος αν μετά το κύμα φυγής θα την ξαναλλάξουν σε κάτι πιο ελαστικό κι αν το κάνουν εγκαίρως.

Δημοσ.
Παιδιά, άδικα το ψάχνετε το θέμα...

Παίξαμε και χάσαμε, κατεβάστε ό,τι είναι να κατεβάσετε τώρα γιατί το rapidshare με την πολιτική αυτή πραγματοποίησε ουσιαστικά αυτοκτονία...

Το πρόβλημα δεν είναι το όριο που βάζει στον downloader, αλλά οι περιορισμοί στον uploader. Δηλαδή, κάποιος uploader δεν έχει πλέον κίνητρο να το ανεβάσει αφού δεν θα ανταμειφθεί με rapidshare points πόσο μάλλον να κάτσει να τα πληρώσει από την τσέπη του...(αυτό γιατί απαιτούνται rapids ακόμα και αν δεν κάνεις download, μόνο για να κρατήσεις 50gb πάνω στον server)

Ηδη βλέπουμε heavy uploaders να έχουν κατεβάσει εθελοντικά πολλά links...σταδιακά θα γίνεται από το rapidshare λόγω εξάντλησης των rapids με αποτέλεσμα να πεθάνει η σκηνή των rapidlinks...

αν ειναι ετσι, παμε τορρεντς καρφι ολοι,

γιατι προσωπικα τουλαχιστον δεν εμπιστευομαι και δεν πληρωνω κανενα αλλον host

Επισκέπτης
Δημοσ.

υπάρχουν τα megaupload, megashares, netload, mediafire που είναι αξιόπιστα...

εντάξει,το είδαμε και το αξιόπιστο rapidshare...μας έσκισε κανονικά!

πάρε άφοβα...απλά περίμενε να δεις που θα κατασταλάξουν οι περισσότεροι...ήτοι, οι uploaders μιας και κυρίως αυτοί "φτιάχνουν" τους κανόνες...

Δημοσ.

απλά περίμενε να δεις που θα κατασταλάξουν οι περισσότεροι...ήτοι, οι uploaders μιας και κυρίως αυτοί "φτιάχνουν" τους κανόνες...

αυτο εννοω, ως τοτε παμε τορρεντς και βλεπουμε ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

άλλαξαν ξανά την πολιτική χωρίς ουσιαστική διαφορά όμως...

Δημοσ.

Ρίξτε μια ματιά, αλλάξανε πολιτική μετά από τόσο κράξιμο που έφαγαν.

Απείρως καλύτερα τώρα αλλά για να δούμε τι θα πει και ο κόσμος.

Happy hour δε βλέπω και ανησυχώ.

natural_sgf γιατί το λες αυτό; Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, με 5 ευρώ το μήνα κατεβάζεις 130GB, δεδομένου οτι τα έξτρα 5GB χρεώνονται με 14 rapids.

Εντάξει, το απεριόριστο που είχαμε παλαιότερα ήταν σαφώς καλύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

happy hour λογικά εξακολουθεί να ισχύει...γιαυτό δεν το αναφέρουν...

Δημοσ.

Σε άλλου γνωστούς filesharing providers, οι uploaders έχουν κίνητρα για ν ανεβάζουν υλικό;

Ναι θα μπορούσα να το ψάξω και μόνος μου αλλά είπα μπας και γνωρίζει κανείς :P

Δημοσ.

καθε μηνα κανουμε αγορα 30gb για 30 μερες εναντι 99rapids . απο εκει και περα το πως θα αξιοποιησει ο καθε χρηστης τα 30gb του ειναι δικο του θεμα . μπρορει καποιος να τα κατεβασει μεσα σε μια βδομαδα η να κατεβαζει περιστασιακα οποτε χρειαζεται . αυτο πιστευω βολευει πολλους που μερικες φορες δεν ειχαν κατι να κατεβασουν η κατεβαζουν 1gb περιπου την ημερα .

απο εκει και περα αν καποιος τελειωσει τα 30gb νωριτερα αγοραζει extra traffic share πχ 5gb με 14rapids και κανει παλι τα κουμαντα του στο κατεβασμα .

απο την αλλη αναφερουν οτι το traffic share θα μεταφερεται , οποτε αν καποιος δεν κατεβασει ολα τα 30gb , τον επομενο μηνα που θα κανει αγορα 30gb για 1 μηνα παλι , θα του προστεθει και το traffic share του προηγουμενου μηνα.

εγω το βρισκω εξαιρετικο τωρα ετσι οπως το κανανε και ελπιζω να μην το ξαναλλαξουν .

πιστευω οτι ειναι πιο βολικο

δεν αναφερεται ομως τι γινεται αν περασει ο μηνας και δεν αγορασεις . αν πρεπει αναγκαστικα να χρεωθεις 99 rapids η απλα υπαρχει το account σου και ειναι ανεργο , δεν μπορεις να κατεβασεις , μεχρι να χρεωθεις 99 rapids

Δημοσ.

αν δεν χρησιμοποιησουμε τα 30 gb και περασει ο μηνας, χρεωνομαστε με 99 rapids, ετσι;

καλυτερο σιγουρα παντως, μπορουμε και να αγορασουμε gb μεσα στον ιδιο μηνα, πληρωνοντας με ... φασολια, εεε... rapids

---------- Προσθήκη στις 22:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

Σε άλλου γνωστούς filesharing providers, οι uploaders έχουν κίνητρα για ν ανεβάζουν υλικό;

Ναι θα μπορούσα να το ψάξω και μόνος μου αλλά είπα μπας και γνωρίζει κανείς :P

πολυ καλη ερωτηση, ας απαντησουν οι... αυτοι που θελουν να φυγουν τρεχοντας,

προσωπικα το νεο συστημα μου φαινεται πολυ καλο και

πιστευω πως το rs θα κρατησει τον κοσμο, γιατι απλα ... εκτος απο κινητρα για τους uploaders ειναι και το πιο διαδεδομενο...

στην τελικη ρε παιδια, αυτο ειναι το νοημα του νετ, το sharing,

οποιος το κανε για να κερδιζει, ας μην ξανανεβασει, υπαρχουν και ατομα που θα το κανουν, ακομα και χωρις κινητρο, οπως υπαρχουν τοσα χρονια και τα public trackers στα torrents, οπου κανεις δεν κερδιζει τιποτα

Δημοσ.

Όποιος το κανε για να έχει ένα online backup των αρχείων του, τον ήπιε ε;

Προσωπικά ανεβάζω αρκετή από τη μουσική μου και τη βάζω σε trafficshare (για να κατεβαίνει με save as χωρίς premium account) κι έχω σωθεί 2 φορές ως τώρα μετά από κάψιμο σκληρών. Έδιναν 50GB storage μέχρι τώρα, και με την τελευταία αναθεώρηση βλέπω το πήγαν 10(!)GB το..μήνα ( ; ) Αρκετά...ηλίθιο μπορώ να πω! Με την προηγούμενη αλλαγή δεν είχα κάποιο πρόβλημα καθώς με τα ίδια λεφτά παρέμενα στο ίδιο πρόγραμμα (RapidMedium ή κάπως έτσι), αλλά τώρα με γ..ησαν λίγο.

Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι προσέλαβαν καθυστερημένους στο board of directors να κατεβάζουν τέτοιες μαγικές ιδέες, κάθε αλλαγή όλο και πιο ασυνάρτητη. Μπορούμε να βρούμε λογική στο να θέλουν να μειώσουν τους επαγγελματίες uploaders, αλλά μπορούμε να βρούμε και 1002 άλλους τύπους χρηστών που γράφουν στα @@ τους, πράγμα ανεπίτρεπτο για τόσο μεγάλο site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...