Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αγγλικά forum που συζητούσαν κάτι ανάλογο λένε το rapidshare με αυτή την πολιτική θα χάσει το 90% των πελατών του !

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να καταλάβω και εγώ, γιατί κάπου το ψιλοέχασα...Εγώ έχω premium για ένα χρόνο!Δεν κάνω upload και το χρησιμοποιώ μόνο για κατέβασμα!Οι αλλαγές αυτές αφορούν μόνο όσους χρησιμοποιούν τα rapid points??Η και χρήστες σαν εμένα που δεν πολυασχολούνται με αυτά?Το traffic μου θα σταματήσει να μεταφέρεται απο μέρα σε μέρα??

Δημοσ.
Για να καταλάβω και εγώ, γιατί κάπου το ψιλοέχασα...Εγώ έχω premium για ένα χρόνο!Δεν κάνω upload και το χρησιμοποιώ μόνο για κατέβασμα!Οι αλλαγές αυτές αφορούν μόνο όσους χρησιμοποιούν τα rapid points??Η και χρήστες σαν εμένα που δεν πολυασχολούνται με αυτά?Το traffic μου θα σταματήσει να μεταφέρεται απο μέρα σε μέρα??

Τoυς πάντες αφορά φίλε μου . Και ναι το traffic μας λέει bye-bye. Και γω όπως εσύ downloader είμαι. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον premium αλλά 4 πακέτα με διαφορετική χρέωση "πόντων" ανα ημέρα. Και εσύ αγοράζεις πόντους πλέον. Για όσους έχουν ήδη , κάθε υπολοιπόμενη μέρα μετατρέπεται σε 20 πόντους και κάθε αγορασμενο GB trafficshare σε 5 πόντους

Δημοσ.
Τoυς πάντες αφορά φίλε μου . Και ναι το traffic μας λέει bye-bye. Και γω όπως εσύ downloader είμαι

Ok για το traffic :mad:!Πες το τρώμε αυτό και κατεβάζουμε 5gb την ημέρα...Εγώ που δεν χρησιμοποιώ τα rapid points επιρεάζομαι?Δηλαδή τι αλλάζει σε εμένα που έχω πληρώσει τον χρόνο και κατεβάζω 5gb την μέρα?

Δημοσ.
Σε αγγλικά forum που συζητούσαν κάτι ανάλογο λένε το rapidshare με αυτή την πολιτική θα χάσει το 90% των πελατών του !

Kπολύ δίκιο έχουν. Εγώ σκοπεύω νααγοράσω MU για τα "συνηθισμένα" μου downloads και το rapidshare να το αφήσω στο small πακέτο μόνο για τα μικρά αρχεία

---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:13 ----------

Ok για το traffic :mad:!Πες το τρώμε αυτό και κατεβάζουμε 5gb την ημέρα...Εγώ που δεν χρησιμοποιώ τα rapid points επιρεάζομαι?Δηλαδή τι αλλάζει σε εμένα που έχω πληρώσει τον χρόνο και κατεβάζω 5gb την μέρα?

Διάβασε καλύτερα τι έγραψα.. Πλέον ΔΕΝ υπάρχει συνδρομή χρόνου αλλά αγορά πόντων ΜΟΝΟ. Και όσες μέρες σου υπολοίπονται από τον 1 χρόνο που αγόρασες , κά8ε μία από αυτές μετατρέπεται σε 20 πόντους.Μετά εσύ επιλέγεις ένα απο τα 4 "πακέτα - προγράματα" που το καθένα έχει διαφορετική ημερήσια χρέωση σε πόντους , και βεβαίος και διαφορετικο μέγιστο download

Δημοσ.

Το ψιλοξεφτίλισαν το θέμα. Δεν έχω κάτσει να υπολογίσω αλλά ίσως με συμφέρει το νέο σύστημα καθώς συχνά περνάνε βδομάδες χωρίς να χει χρειαστεί να κατεβάσω >1GB/day. Αλλά αν είναι να κάθομαι να μετράω τα bytes και να χω το νου μου για ν αλλάξω πακέτο, ε, βρασ τα. Πολύ ταλαιπωρία για ένα download (τουλάχιστον σε σχέση με το τρέχον σύστημα).

Δημοσ.
Το ψιλοξεφτίλισαν το θέμα. Δεν έχω κάτσει να υπολογίσω αλλά ίσως με συμφέρει το νέο σύστημα καθώς συχνά περνάνε βδομάδες χωρίς να χει χρειαστεί να κατεβάσω >1GB/day. Αλλά αν είναι να κάθομαι να μετράω τα bytes και να χω το νου μου για ν αλλάξω πακέτο, ε, βρασ τα. Πολύ ταλαιπωρία για ένα download (τουλάχιστον σε σχέση με το τρέχον σύστημα).

Tο ζητούμενο είναι πόσα και κάθε πότε κατεβάζεις. Αν κατεβάζεις κάτω από 1 GB σε συμφέρει . Αν κατεβάζεις πάνω από 5GB όμως , έστω και αραιά , τότε σου αλλάζουν τα φώτα

Δημοσ.

Ετσι πιστεύω και γω...Μέχρι στιγμής ήταν κάτι σταθερό που ήξερες τι σου γινόταν!!Τώρα το κάνουν κάπως πιο πολύπλοκο το θέμα!!Εγώ τον χρόνο τον πήρα για να μην ασχολόυμε και να το χρησιμοποιώ όποτε θέλω!!Γίνεται ταλειπωρία έτσι...Συμφωνώ απόλυτα!!

Δημοσ.

Αηδίες. Μία εταιρία που έβγαλε εκατομύρια από τα παράνομα download (κακά τα ψέματα, γι'αυτό το αγοράσαμε όλοι) προσπαθεί με αυτά τα μέτρα ήτε να βγάλει ακόμη περισόττερα ή να μας διώξει όλους. Και όλα αυτά μετά την "μεγάλη" νίκη τους στα δικαστήρια με την RIAA και την δημιουργεία του Rapidtainment

Εdit

Άλλαξα την κεφαλίδα για να ταιριάζει καλύτερα με το θέμα

Δημοσ.

θα σου πω τωρα εγω και τις αλλες συνεπιες,εκτος των downloaders που καιγονται,ειναι και οι uploaders και αυτο γιατι κοβονται τα ραπιντ ποιντς που σου δινονται οταν καποιος κατεβαζει τα αρχεια σου,αρα δεν υπαρχει κινητρο για τους yploaders να ανεβαζουν αρχεια (τζαμπα δεν το κανει κανεις) στο rapidshare και αν γινει αυτο που λεω τοτε το rapidshare θα πεθανει και μαζι του και εμεις οι downloaders που συνεχιζαμε να εχουμε premium,οι λιγοστοι που θα μεινουν θα σταματισουν και αυτοι

Δημοσ.

Eυτυχώς που δεν υπάρχει μόνο το rapidshare!Εμένα αν δε με βολέψει το νέο σύστημα (που δε θα με βολέψει πιστεύω) θα τελείωσω με το rapidshare και θα κοιτάξω για κάτι άλλο!!Το θέμα είναι οτι στην Ελλάδα τα πιο πολλά uploads είναι στο rapidshare ...

Δημοσ.

Γ@μησε τα. Μου φένεται ότι σε αυτό αποσκοπούν . Πάνε να το γυρίσουν σε διαδικτυακή πλατφόρμα αγοράς ταινιών εφαρμογών κτλ και να ενισχύσουν το rapidtainment.

Το θέμα είναι , ότι δεν μπορώ να καταλάβω , αφού την κέρδισαν την δίκη περι΄πνευματικών δικαιωμάτων , τι τις θέλουν και κάνουν τοοοοοσες μ@λ@κίες μαζί?

Δημοσ.

Ναι δεν λεω υπαρχουν εναλλακτικοι παροχοι υπηρεσιων,δεκαδες και βαλε αλλα την ποικιλια του rapidshare δεν την εχει κανεις ακομα και ουτε την πλησιαζει,οτι θες στο rapidshare ανεβασμενο θα το βρεις κατι που δεν γινεται με τους αλλους παροχους(δεν μιλαω μονο για τα νεα αρχεια,αυτα τα εχουν ολα),τι θα κανεις? θα κανεις λογαριασμο σε περισσοτερες απο μια υπηρεσιες?δεν αξιζει....

Δημοσ.

To G@mis@n το θέμα.

Αμα είναι να ξέρω να λύνω εξισώσεις για να κάνω ένα download άστα να πάνε.

Premium και εγώ αλλά για ανανέωση ούτε λόγος.

Ισως είναι ευκαιρία κάποια άλλη εταιρεία να πάρει τη θέση του παλιού καλού rapidshare. Γιατί πολύ το μάγκα μας κάνουνε αυτού στη rapid με ξένο κώλο!

Δημοσ.

Πάντως δε συμφέρει τη τσέπη μας, γιατί δίναμε 55 euro για ένα χρόνο και είχαμε 5 giga τη μέρα.

Μετά την αλλαγή για να έχουμε 5 giga θα χρειαζόμαστε 20 rapids τη μέρα δηλαδή

360χ20=7200 rapids το χρόνο που κοστίζουν

5000 rapids =47,75 euro + 2000rapids=19,90 + 200rapids=2,5euro = (7200rapids=70,15 euro)

Αν λάβουμε υπόψην το traffic share που έδινε και τη μεταφορά τον giga μεχρι να μαζευτούνε 25 giga, τότε δε συμφέρει.

Έφυγα για hotfile

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...