jpan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Έχω 22010 Free RapidPoints μπορώ να τους κάνω κάτι; Μέχρι στιγμής δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να τους μετατρέψω σε Rapids!!!
tarantules Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Για πιο λόγο όταν δεν καταναλώσεις το ημερήσιο σου όριο σε download το υπόλοιπο δεν προστίθεται στην επόμενη μέρα; Δεν έχουν το θεό τους μου φαίνεται. Θα φάνε γερό Χ σε λίγο καιρό που δεν θα ανεβάζουν και υλικό οι uploaders
pigeon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εχω ευχαριστα νεα: Εκανα ενα download μέσω firefox με το DTA plugin (DownThemAll) με 4 parts ταυτόχρονα, και δεν μου χρέωσε επιπλεον MB, αντιθετα με τα flashget classic, idm και DAP που δοκίμασα χθες. Συγκεκριμένα το flashget απο το 2ο part χρεώνει 6mb επιπλέον ανα 100mb αρχειο, προσοχή λοιπον..
talisman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Premium Happy Hours are from 2 a.m. to 10 a.m. CET. Δηλαδή από 3 το πρωί έως 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Καλά, αυτή η νέα πολιτική καθημερινής χρέωσης κατεβάσεις-δεν κατεβάσεις είναι απλώς απαράδεκτη. Κανονικό νταβατζιλίκι, πληρώνεις για το "προνόμιο" να είσαι μέλος του Rapidshare. Κρίμα που δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα να κόψω τη συνδρομή μου (ίσχυε μέχρι Σεπτέμβριο 2010). Τώρα, όπως ειπώθηκε σοφά παραπάνω, θα κρατήσω την συνδρομή μου για όσο διαρκέσει (έχω 2002 Rapids + 12.000 RapidPoints), θα προσπαθώ να παραμείνω στο 1GB ημερησίως και... εμπρός καλό μου Hotfile. Αυτό που δεν έχω ακόμη καταλάβει είναι τι μπορώ να κάνω με τα RapidPoints που έχω μαζέψει. Γίνονται redeem για Rapids; Γιατί, προς το παρόν, η μόνη επιλογή που βλέπω είναι να τα κάνω redeem για... χρονική επέκταση του λογαριασμού μου, ο οποίος όμως δεν χρειάζεται χρονική επέκταση αφού δεν λήγει ποτέ (παρά μόνο όταν τελειώσουν τα Rapids). ΑΚΥΡΟ, το βρήκα: Any accumulated Free- and Premium-RapidPoints can also be converted into Rapids until July 6, 2010. Altogether, 5,000 Free-RapidPoints and 5,000 Premium-RapidPoints equate to 600 Rapids; 50,000 Free-RapidPoints and 50,000 Premium-RapidPoints will give 6,000 Rapids.. Με λίγα λόγια, τα RapidPoints θα μετατραπούν σε Rapids. Για να μετατραπουν τα RapidPoints σε Rapids πρεπει μαλλον να εχεις και Free και Premium.Εγω που εχω μονο Free δοκιμασα και δεν μετατρεπονται.Κανω κατι λαθος μηπως ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Για να μετατραπουν τα RapidPoints σε Rapids πρεπει μαλλον να εχεις και Free και Premium.Εγω που εχω μονο Free δοκιμασα και δεν μετατρεπονται.Κανω κατι λαθος μηπως ? Απο που το κανουμε αυτο ? Δεν το καταλαβα.Ευχαριστω.
talisman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Απο που το κανουμε αυτο ? Δεν το καταλαβα.Ευχαριστω. Οταν θα μπεις στη σελιδα του λογαριασμου σου θα δεις μια επιλογη που λεει convert RapidPoints
tarantules Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Τι σημαίνει το Next billing in : 2 hours 05min στα settings; Είχα επιλέξει από χτες downgrade πακέτο και έχω υπόλοιπο 3,5 GB. Εαν δεν τα κατεβάσω τα χάνω σε 2 ώρες;
NOMIKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ερώτηση θέλω να κάνω ανέβασμα στο rapid κάποιες φώτο , τις έχω κάνει rar με μέγεθος μόλις 5ΜΒ και ενώ προσπαθεί να κάνει Upload το File παγώνει και δεν σηκώνει τελικά τίποτα,μένει μονίμος στο 0% (0 KB/s) 0 KB of 0 KB 0:00 ξέρει κάποιος κάτι? Είμαι Premium χρήστης.
Special J Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ας καταθέσω κι εγώ τις πρώτες (ελεεινές να τις πω?) εμπειρίες μου... Δεν μπήκα στη σελίδα του rs καμιά βδομάδα και μέχρι να πάρω γραμμή τι έπαιζε, το σύστημα μού κατάπινε... 229 ποντάκια τη μέρα (επειδή έλειπα 5 μέρες, νόμιζα ότι είχα μαζέψει 25 γίγα κι έκανα κάτι καλά κατεβάσματα hd). Τεσπα, χθες μου έβγαζε traffic share left: κάπου 55 γίγα και στα πακέτα 183 πόντους available. Σε 10 μέρες έληγε κι ο λογαριασμός, είχα μείνει και με 75 γίγα traffic αγορασμένα από πριν, πόντους είχα απ' ό,τι φαινόταν-αν ήταν όλοι όσοι αντιστοιχούσαν στα παραπάνω δεν ήξερα και πού να το ξέρω κιόλας. Δε βαριέσαι, λέω, και κάνω downgrade και βάζω στις ρυθμίσεις να μη με τινάξει πάλι πάνω απ' τα 5 γίγα και περιμένω κατά τις 1 τα χαράματα να γίνει η αλλαγή. Μέχρι τότε, λέω, ας κατεβάσω ό,τι είχα σε αναμονή (κάτι ντοκιμαντέρ σε hd) για να μη χάσω ό,τι απέμενε. Άντε να πρόλαβα να κατεβάσω καμιά 20αριά γίγα. Δε βαριέσαι, λέω πάλι. H αλλαγή έγινε κανονικά, τα υπόλοιπα download σταμάτησαν, ωραία λέω, μόνο που η 2η μπάρα ήταν μπλε μέχρι τα 20 γίγα (183 rapids available να γράφει ακόμα). Δε βαριέσαι, ξαναματαλέω, και αγοράζω για να υπάρχουν 1000 πόντους (μάλλον είναι το συμφερότερο πακέτο αφού είναι το μόνο που έχει έκπτωση σε σχέση με το προηγούμενο-στα μεγαλύτερα δε γίνεται έκπτωση ούτε δραχμή). Τα σκάω και βρίσκομαι μπροστά στο εξής θάμα: έχω όχι 1000 πόντους αλλά 817!!! (χμμμ, 1000-183 δε μας κάνουν 817?). Υποτίθεται ότι είχα 183 πόντους AVAILABLE... Πάνω στο μπινελίκι κάνω upgrade να κατεβάσω και το υπόλοιπο ντοκιμαντέρ (αυτό γίνεται αμέσως, σου τσιμπάει τα 78 ποντάκια και περίμενε μετά 24 ώρες να ξαναπέσεις-με όσα διάβασα εδώ έχεις και το άγχος μην ξεπεράσεις κι αυτά τα 20 γίγα). Ειλικρινά συγνώμη για το ότι μάλλον μακρυγόρησα, αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι για μια ακόμη φορά ότι το νέο σύστημα ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ φαίνεται ότι συμφέρει και μάλιστα στις πιο ιδανικές συνθήκες (κάτι σαν τους νόμους, τις αποδείξεις, τις παροχές, τις φοροαπαλλαγές κλπ.κλπ). Τίποτα απ' όλα όσα αναφέρθηκαν κι από τους υπόλοιπους συμφορουμίτες δεν είναι τυχαίο (σχεδόν καμία έκπτωση σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις, κατάργηση parking, αγορασμένου traffic και διατήρησης μη κατεβασμένων bytes για 5 μέρες, εκμετάλλευση πραγματικού υπολογισμού των bytes, διαφοροποίηση upgrade & downgrade κλπ.) και δε θα μπορούσε να είναι μιας και μιλάμε για μια (?) μεγάλη επιχείρηση (κέρδος με κάθε μέσο και όλα μαζί, ακόμα και σε συνεργασία με στούντιο & δισκογραφικές), σου πετάει κι ένα μεγαλόσχημο "Κερδίσαμε μια μεγάάάάάλη δίκη" και κάτσε εσύ με το τεφτέρι και το ρολόι να νομίζεις ότι επωφελείσαι απ' τις διατάξεις που αυτοί ορίζουν κι εσύ...πληρώνεις. Και ν' ακούς 10 μύρια στόματα να παπαγαλίζουν "Είμαστε κλέφτες στην Ελλάδα". Βλέπω και τους...προηγμένους αρχικλεφταράδες. 25 σελίδες αναλύσεων και πλακωμάτων μήπως και ΔΕΝ μας εκμεταλλεύονται ποιοι? Οι κυριλέδες. Ρε άει στη Χαβάη! (και πολύ ασχοληθήκαμε)
spartakoscs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Απο που το κανουμε αυτο ? Δεν το καταλαβα.Ευχαριστω.
zaplin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 τελικα θα γυρισουμε παλι στα τορρεντ να ηρεμησουμε...
spartakoscs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 τελικα θα γυρισουμε παλι στα τορρεντ να ηρεμησουμε... ναι ισος και παει το gamato :cry::cry::cry::cry:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 γιατί μόνο το gamato υπάρχει/υπήρχε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω.Το βρηκα και μετετρεψα σε 600 ποντους δυο φορες.
talisman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ας καταθέσω κι εγώ τις πρώτες (ελεεινές να τις πω?) εμπειρίες μου... Δεν μπήκα στη σελίδα του rs καμιά βδομάδα και μέχρι να πάρω γραμμή τι έπαιζε, το σύστημα μού κατάπινε... 229 ποντάκια τη μέρα (επειδή έλειπα 5 μέρες, νόμιζα ότι είχα μαζέψει 25 γίγα κι έκανα κάτι καλά κατεβάσματα hd). Τεσπα, χθες μου έβγαζε traffic share left: κάπου 55 γίγα και στα πακέτα 183 πόντους available. Σε 10 μέρες έληγε κι ο λογαριασμός, είχα μείνει και με 75 γίγα traffic αγορασμένα από πριν, πόντους είχα απ' ό,τι φαινόταν-αν ήταν όλοι όσοι αντιστοιχούσαν στα παραπάνω δεν ήξερα και πού να το ξέρω κιόλας. Δε βαριέσαι, λέω, και κάνω downgrade και βάζω στις ρυθμίσεις να μη με τινάξει πάλι πάνω απ' τα 5 γίγα και περιμένω κατά τις 1 τα χαράματα να γίνει η αλλαγή. Μέχρι τότε, λέω, ας κατεβάσω ό,τι είχα σε αναμονή (κάτι ντοκιμαντέρ σε hd) για να μη χάσω ό,τι απέμενε. Άντε να πρόλαβα να κατεβάσω καμιά 20αριά γίγα. Δε βαριέσαι, λέω πάλι. H αλλαγή έγινε κανονικά, τα υπόλοιπα download σταμάτησαν, ωραία λέω, μόνο που η 2η μπάρα ήταν μπλε μέχρι τα 20 γίγα (183 rapids available να γράφει ακόμα). Δε βαριέσαι, ξαναματαλέω, και αγοράζω για να υπάρχουν 1000 πόντους (μάλλον είναι το συμφερότερο πακέτο αφού είναι το μόνο που έχει έκπτωση σε σχέση με το προηγούμενο-στα μεγαλύτερα δε γίνεται έκπτωση ούτε δραχμή). Τα σκάω και βρίσκομαι μπροστά στο εξής θάμα: έχω όχι 1000 πόντους αλλά 817!!! (χμμμ, 1000-183 δε μας κάνουν 817?). Υποτίθεται ότι είχα 183 πόντους AVAILABLE... Πάνω στο μπινελίκι κάνω upgrade να κατεβάσω και το υπόλοιπο ντοκιμαντέρ (αυτό γίνεται αμέσως, σου τσιμπάει τα 78 ποντάκια και περίμενε μετά 24 ώρες να ξαναπέσεις-με όσα διάβασα εδώ έχεις και το άγχος μην ξεπεράσεις κι αυτά τα 20 γίγα). Ειλικρινά συγνώμη για το ότι μάλλον μακρυγόρησα, αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι για μια ακόμη φορά ότι το νέο σύστημα ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ φαίνεται ότι συμφέρει και μάλιστα στις πιο ιδανικές συνθήκες (κάτι σαν τους νόμους, τις αποδείξεις, τις παροχές, τις φοροαπαλλαγές κλπ.κλπ). Τίποτα απ' όλα όσα αναφέρθηκαν κι από τους υπόλοιπους συμφορουμίτες δεν είναι τυχαίο (σχεδόν καμία έκπτωση σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις, κατάργηση parking, αγορασμένου traffic και διατήρησης μη κατεβασμένων bytes για 5 μέρες, εκμετάλλευση πραγματικού υπολογισμού των bytes, διαφοροποίηση upgrade & downgrade κλπ.) και δε θα μπορούσε να είναι μιας και μιλάμε για μια (?) μεγάλη επιχείρηση (κέρδος με κάθε μέσο και όλα μαζί, ακόμα και σε συνεργασία με στούντιο & δισκογραφικές), σου πετάει κι ένα μεγαλόσχημο "Κερδίσαμε μια μεγάάάάάλη δίκη" και κάτσε εσύ με το τεφτέρι και το ρολόι να νομίζεις ότι επωφελείσαι απ' τις διατάξεις που αυτοί ορίζουν κι εσύ...πληρώνεις. Και ν' ακούς 10 μύρια στόματα να παπαγαλίζουν "Είμαστε κλέφτες στην Ελλάδα". Βλέπω και τους...προηγμένους αρχικλεφταράδες. 25 σελίδες αναλύσεων και πλακωμάτων μήπως και ΔΕΝ μας εκμεταλλεύονται ποιοι? Οι κυριλέδες. Ρε άει στη Χαβάη! (και πολύ ασχοληθήκαμε) Καταρχην αν ασχολεισε με HD ειναι μεγαλο λαθος το rapid.Δεν βλεπεις οτι υπαρχουν τετοια αρχεια και σε αλλους hosters που ειναι και unlimited. Λες οτι : 25 γίγα κι έκανα κάτι καλά κατεβάσματα hd.Τι εννοεις αυτα δεν φτανουν ουτε για 3 ταινιες.Συν οτι περιμενες καραουλι να αλλαξει η μερα,συν οτι πληρωνες και επιπλεον για να αγορασεις traffic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.