Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους χρησιμοποιούν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο rapidshare:

Είχα το ίδιο πρόβλημα, με πέταξε σε μεγάλο πακέτο (χρεώνοντας με 229 rapids) επειδή είχα πάνω από 200gb αρχεία και όχι λόγο bandwith.

Μέτα από επικοινωνία μαζί τους, για να μην γίνετε αυτό, πρέπει να ενεργοποιηθεί η επιλογή "Automatically delete inactive files" και θα ισχύει αυτό με τις 60 μέρες, όπου τα αρχεία διαγράφονται αν δεν κατεβούν.

Επιβεβαιωμένα αφού το επέλεξα δεν με ξαναπέταξε σε μεγάλο πακέτο. Ζήτησα βέβαια να μου επιστρέψουν τα rapids αλλά ούτε καν αναφορά δεν έγινε. Απάντησα ξανά πίσω επιμένοντας, για να δούμε.

Επίσης όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, τώρα δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις από πιο μέχρι πιο πακέτο να σε αλλάζει αυτόματα, για να μην υπάρχουν απρόοπτες χρεώσεις.

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν χρησιμοποίησα uber maths skills και έχω τα εξής αποτελέσματα:

small πακέτο 900mb σε κανονικές ώρες/9gb σε happy hours

medium πακέτο 4,5gb σε κανονικές ώρες/45gb σε happy hours.

big πακέτο 18gb σε κανονικές ώρες/183gb σε happy hours.

Μπράβο Νικο, ευχαριστούμε! Καλα λες, καλυτερα να πάμε μια-δυο μέρες σε happy hours κι ας μεινει ανοικτο το μηχάνημα.. ;)

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι που θα παμε εμεις, αλλα που θα πανε οι uploaders ;)

για την ωρα προτεινω ψυχραιμια και παραπονη στο rapid,

εξαλλου ποντακια πανω κατω ολοι εχουμε,

τι θα γινει στο μελλον, κανεις δεν ξερει,

το rapid παντως μεχρι και σημερα ηταν και ειναι νο1

Δημοσ.

Το netload έχει καλύτερα $$ για τους uploaders,το megaupload έχει λιγότερα $$ αλλά απεριόριστο χώρο για να ανεβάζουν οι uploaders και βολεύει αφάνταστα ακόμη και τους free users στο download.25sec μεταξύ του κάθε rar και bite me δηλαδή άμα είναι να κατεβαίνει με 10mbps και απεριόριστα χωρίς να πληρώνεις cent.+ ότι έχει το 200€ lifetime για όσους πληρώνουν μεγάλες συνδρομές.To hotfile είναι κάτι ενδιάμεσο.

Δημοσ.

ναι δεν ειναι τοσο τραγικα γιατι ανεβαζαμε σε rapid

σε λιγο καιρο που δε θα βρισκετε λινκς θα φύγετε

Δημοσ.

χθες αργα το βραδυ (01:30) με αφησε να διαγραψω αρκετα αρχεια που ειχα κανει upload αλλα σημερα το πρωι παλι νεκρο....

Δημοσ.

O lofou εχει ενα δικιο

αλλα αποκλειεται να φυγουν ολοι..

ακομα κοιταζοντας τωρα το megaupload βλεπω οτι ναι ειναι καλο και με καλες ταχυτητες

Δημοσ.

απο την αλλη δεν νομιζω οι του rs να ναι τοσο χαζοι να αφησουν να τους φυγει ο κοσμος, ουσιαστικα μονοπωλιο ειναι αλλωστε,

αν δουν οτι κατι δεν παει καλα, πιστευω πως θα δωσουν νεα κινητρα στους uploaders,

κι ευτυχως δλδ που ειναι μονοπωλιο, στο συγκεκριμενο μας συμφερει απολυτα,

γιατι διαφορετικα θα χαναμε την μπαλα,

μην ξεχνατε οτι ειναι ποσα και ποσα φορουμς που βασιζονται σχεδον αποκλειστικα για να μην πω αποκλειστικα σε rs

Δημοσ.

ετσι ακριβως και οταν εισαι πρωτος και με διαφορα

κανεις και παιχνιδι και αντιδρας και σωστοτερα.

εκτος αν πιεζονται απο studio,εταιρειες κλπ.

και προσπαθουν να περιορισουν τα "νομιμα" προγ/τα

που διακινουνται.

αλλα αν θυμαμαι καλα κερδισαν τωρα τελευταια μια

δικη για αναλογη υποθεση

Δημοσ.

Βλακείες του rs σιγά μη κάθομαι να προγραμματίζω τη ζωή μου γύρω από το downloading.

Ξέρω για τα happy hours και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια jd με scheduler αλλά δεν είναι λύση.

Λύση είναι όταν θες κάτι να μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο από μαθηματικές πράξεις.

Ποιος σας είπε ότι είναι μονοπώλιο το rs ; Μόνο σε ελληνικά φόρουμ μπαίνετε;

Αν δείτε στο alexa έχει σταθερή πτώση την τελευταία διετία και το megaupload έχει σταθερή άνοδο ενώ το hotfile έχει μια έκρηξη από τις αρχές του 2010.

Εντός των ημερών μαζεύω τα upload μου και βουρ για remote στο megaupload.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτά περί mb που στην πραγματικότητα είναι 940 και στο rapid χρεώνει 1000mb ισχύουν από πάντα.Και μάλιστα με το προηγούμενο σύστημα αν βιαζόμουν κάτι και μου τελειώναν τα mb περίμενα να πάει 1 το βράδυ.Με αυτό απλά με βάζει σε άλλο πακέτο και το κατεβάζω επιτόπου εκείνη τη στιγμή με κάποια rapids χρέωση παραπάνω που στάνταρ θα τα συμψηφίσω ένα Σαβατοκύριακο που δεν θα κατεβάσω τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...