Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ ποια ο λογαριασμος δε ληγει ποτε; Μεχρι ποσα gb μπορω να κατεβασω σε μια ημερα;

---------- Προσθήκη στις 17:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

Ακυρο, καταλαβα. Ρε παιδια αυτο ειναι πολυ καλυτερο. Ετσι μπορεις να κανεις τρελη οικονομια.

Πχ εγω σε μια εβδομαδα θα παω διακοπες 15 ημερες, οποτε δε θα χρησιμοποιω το ιντερνετ, με συμφαιρει να μου τρωει μονο 4 rapid την ημερα.. Οποτε θελω να κατεβασω το αλλαζω σε medium ή big.

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν χρειαζεται καν να το αλλαξεις σε medium ή big,

αλλαζει απο μονο του, εσυ θα πρεπει να χεις το νου σου μονο,

οταν τελειωσεις να το ξαναλλαξεις σε small, that's all

Δημοσ.
to rapidshare υπολογίζει τον όγκο σε δυνάμεις του 10: 1ΚΒ = 1000bytes, 1ΜΒ=1000ΚΒ=1.000.000 bytes, 1gb=1.000mb κτλ. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, έτσι ήταν και παλιότερα.

Tα προγράμματα υπολογίζουν τον όγκο σε δυνάμεις του 2, στην ουσία σε kib,mib,gib, όπου: 1kib=1024 bytes, 1mib=1024kib, 1gib=1024mib κτλ.

Επομένως τα 992mb(mib για την ακρίβεια) που λέει το jdownloader είναι 992*1024*1024=1.040.187.392 bytes

Αυτά αν τα ανάγουμε σε ΜΒ είναι: 1.040.187.392/1.000.000= 1040mb περίπου.

http://www.the******.com/forum/showpost.php?p=15585081&postcount=813

Να έχετε λοιπόν υπόψη σας ότι το 1gb του rapidshare αντιστοιχεί σε ~953mb στα windows και στους downloaders σας!!! Μη κατεβάζετε παραπάνω αν δε θέλετε να σας πάει σε μεγαλύτερο πακέτο!!

Δημοσ.

Λοιπόν χρησιμοποίησα uber maths skills και έχω τα εξής αποτελέσματα:

Κάθε 96mb που κατεβάζεις το rapid τα μετράει σαν 102mb..

Οπότε κάθε 940 πραγματικά mb,στο rapid είναι 1000mb

Όσοι έχουν το small πακέτο δηλαδή φροντίζουν να μην ξεπερνούν τα 940mb.===>9400mb σε happy hours δηλαδή 9,1gb

Πάμε στα medium πακέτα.

Τα 5000mb του rapid είναι σε πραγματικά mb 4700mb δήλαδή 4,58gb οπότε για να μην πηγαίνει κάποιος στο big πακέτο φροντίζει να μην ξεπερνάει τα 4,58gb.===>47000mb σε happy hours δηλαδή 45,8gb.

Και στο big πακέτο.

Τα 20000mb του ράπιντ είναι σε πραγματικά mb 18800mb δηλαδή..18,35gb===>183,5gb σε happy hours.

Τις στρογγυλοποιήσεις τις έκανα πολύ προς τα κάτω για ευνόητους λόγους και για να μην είμαστε τελείως ψιλικατζήδες και μετράμε τα mb..

small πακέτο 900mb σε κανονικές ώρες/9gb σε happy hours

medium πακέτο 4,5gb σε κανονικές ώρες/45gb σε happy hours.

big πακέτο 18gb σε κανονικές ώρες/183gb σε happy hours.

Φροντίστε να μην τα περνάτε.

Δημοσ.

Όσοι έχουν το small πακέτο δηλαδή φροντίζουν να μην ξεπερνούν τα 940mb.===>9400mb σε happy hours δηλαδή 9,1gb

Πάμε στα medium πακέτα.

Τα 5000mb του rapid είναι σε πραγματικά mb 4700mb δήλαδή 4,58gb οπότε για να μην πηγαίνει κάποιος στο big πακέτο φροντίζει να μην ξεπερνάει τα 4,58gb.===>47000mb σε happy hours δηλαδή 45,8gb.

Και στο big πακέτο.

Τα 20000mb του ράπιντ είναι σε πραγματικά mb 18800mb δηλαδή..18,35gb===>183,5gb σε happy hours.

Τις στρογγυλοποιήσεις τις έκανα πολύ προς τα κάτω για ευνόητους λόγους και για να μην είμαστε τελείως ψιλικατζήδες και μετράμε τα mb..

Αυτα οταν κατεβαζεις με ενα part η δεν παιζει ρολο.

Δημοσ.
Τι εννοείς με ένα part;

οταν κατεβαζεις 20 rar π.χ. μπορεις να κατεβαζεις συγχρονως απο 1 εως οσα θελεις και διαμοιραζεται η ταχυτητα της συνδεσης σου σε καθενα απο αυτα.

Δημοσ.

Ε τι σχέση έχει πως τα κατεβάζεις;Συνολικά αυτά που κατεβάζεις να μην ξεπερνούν τα νούμερα που έβαλα στο τέλος του προηγούμενου post.Είναι αρκετά στρογγυλεμένα προς τα κάτω κιόλας για σιγουριά.Χοντρικά χοντρικά κάθε 1000mb που βλέπεις στο rapid να τα σκέφτεσαι σαν 900mb πραγματικά.

Δημοσ.
οταν κατεβαζεις 20 rar π.χ. μπορεις να κατεβαζεις συγχρονως απο 1 εως οσα θελεις και διαμοιραζεται η ταχυτητα της συνδεσης σου σε καθενα απο αυτα.

Φίλε όσα θέλεις παράλληλα κατεβάζεις. Το πρόβλημα υπάρχει όταν στους download managers το 1 αρχείο που κατεβάζεις το κόβει ουσιαστικα σε περισσότερα και κάνει από 1 connection για το κάθε κομάτι. Αν στο flashget δλδ βάλεις 1 αρχείο αλλά με τεμαχισμό αρχείου 5 ας πούμε , εκεί ειναι που τα παίζει τελείως

Δημοσ.
Φίλε όσα θέλεις παράλληλα κατεβάζεις. Το πρόβλημα υπάρχει όταν στους download managers το 1 αρχείο που κατεβάζεις το κόβει ουσιαστικα σε περισσότερα και κάνει από 1 connection για το κάθε κομάτι. Αν στο flashget δλδ βάλεις 1 αρχείο αλλά με τεμαχισμό αρχείου 5 ας πούμε , εκεί ειναι που τα παίζει τελείως

Λεγεται οτι ετσι κερδιζεις σε ταχυτητα.κατα ποσο βεβαια ισχυει δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα.αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω οτι με τα πολλα parts θα χανει τον μπουσουλα ο counter.

Δημοσ.
Λεγεται οτι ετσι κερδιζεις σε ταχυτητα.κατα ποσο βεβαια ισχυει δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα.αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω οτι με τα πολλα parts θα χανει τον μπουσουλα ο counter.

Όταν κατεβάζεις 1 μεγάλο αρχείο ναι , βοηθάει . Αλλά αν έχεις πολλά αρχεία μικροτερα , καλύτερα να το βάλεις να κατεβάζει περισσότερα ταυτόχρονα και με 1-2 parts το καθένα

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια Ερώτηση.Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με το CryptLoad? Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις? Και ποιες?

Σάς ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάμε στα medium πακέτα.

Και στο big πακέτο.

Thanks Νικο, πολυ κατατοπιστικος, οποτε οσο διαρκει η χαζοχαρουμενη ωρα, ειναι αρκετα αισιοδοξα τα πραγματα.

Να κάνω κι εγώ μια Ερώτηση.Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με το CryptLoad? Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις? Και ποιες?

Σάς ευχαριστώ

Το cryptload τωρα τελευται μου εβγαζε κι εμενα συνεχεια προβληματα, πετα το και βαλε jdownloader.

Δημοσ.
>More options for Hosting Packages

July 01, 2010
RapidShare has added another option to its new product model: Our customers can now benefit from an automatic package downgrade according to their wishes. Furthermore, an upgrade will postpone the next billing so it only takes place after 24 hours. Customers can check their status and the time of the next billing in the Premium Zone. Due to the change, we only charge half the price in today's billing cycle.

In order to control their expenses, users can also select a minimum and a maximum package they wish to use. The minimum package makes sure which features will always be available, while the maximum package defines which limits should not be exceeded. Thus, users can not be upgraded to a package which would cause unwanted costs.[size="4"][/size]

Δημοσ.

Μια χαρά δηλαδή.Το είδα και στα settings.Οπότε τώρα δεν υπάρχει το άγχος μην μπείς σε μεγαλύτερο πακέτο.Βάζεις το stop όπου θέλεις.Αναμενόμενη αυτή η ρύθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...