Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάτι μου λέει πως τα counters παίζουν σαν τους κατασκευαστές σκληρών δίσκων...500gb αλλά η πραγματική χωρητικότητα αρκετά πιο κάτω :P

Αφου το εφερε η κουβεντα ενας εξωτερικος 500αρης που εχω μου δινει ακριβως 465 οταν ειναι αδειος.οποτε εαν το αρχειο που κατεβασα ηταν 4.65gb ενω ειχα 5gb traffic θα το δικαιολογουσα με την λογικη των δισκων.αλλα αφου ηταν 4.36 με κλεβουν.;):-D

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάντως μια χαρά όσο κατέβαζα μου μετρούσε.Και αφού το έκλεισα στα 115000Kb υπόλοιπο πήγα να το πάω πιο οριακά να κατεβάσω άλλο ένα rar 95mb και με έβαλε στο επόμενο επίπεδο.Μπορεί αν το πλησιάζεις να πηγαίνεις στο επόμενο επίπεδο πριν εξαντληθούν.

Πάντως μια καλή επιλογή που θα μπορούσαν να βάλουν θα ήταν να σε ρωτάει αν θέλεις να πας στο επόμενο επίπεδο και όχι να σε βάζει μόνο του αυτόματα.

Μήπβως ρε συ σκόρπιο είχες κατεβάσει και τίποτε άλλο που δεν θυμάσαι;Πολλά είναι 600mb διαφορά όντως.

Δημοσ.
Εμένα πάντως μια χαρά όσο κατέβαζα μου μετρούσε.Και αφού το έκλεισα στα 115000Kb υπόλοιπο πήγα να το πάω πιο οριακά να κατεβάσω άλλο ένα rar 95mb και με έβαλε στο επόμενο επίπεδο.Μπορεί αν το πλησιάζεις να πηγαίνεις στο επόμενο επίπεδο πριν εξαντληθούν.

Πάντως μια καλή επιλογή που θα μπορούσαν να βάλουν θα ήταν να σε ρωτάει αν θέλεις να πας στο επόμενο επίπεδο και όχι να σε βάζει μόνο του αυτόματα.

Μήπβως ρε συ σκόρπιο είχες κατεβάσει και τίποτε άλλο που δεν θυμάσαι;Πολλά είναι 600mb διαφορά όντως.

οχι και μαλιστα πριν αρχισω να το κατεβαζω ειχα μπει στο λογαριασμο να δω το τραφικ οταν αλλαξα απο small σε medium και ηταν 5giga.και εγω δεν μπορω να το καταλαβω.

Δημοσ.

παντως, η τακτικη μαλλον ειναι η εξης:

πρεπει να ξεκιναμε απο την αρχη της ημερας (μετα τις 1 οριζεται αυτο γι'αυτους; ) να βαζουμε οτι ειναι για κατεβασμα την λιστα,

να χουμε το νου μας αμεσως μολις το περασει να το γυρισουμε σε small για να μην μας χρεωσει κ την επομενη μερα (καποιος ειπε οτι εχουμε 20 ωρες περιθωριο μεχρι την αλλαγη της ημερας), ετσι κερδιζουμε και οτι θα μπουμε στα happy hours 3-11, τρεχαγυρευοπουλος...

γιατι μας τα κανες τσουρεκια ρε rs; να μας διωξεις θες;

και ειμαστε και κομπιουτεραδες, οι "απλοι" χρηστες που απλα τους εδειξε καποιος το συστημα τι θα κανουν δλδ;

θα μπουν καποια στιγμη στο medium (ή και παραπανω) και θα μεινουν εκει μεχρι να τους τελειωσουν οι ποντοι;

Δημοσ.
Εκανα και εγω μια δοκιμη.απο rapidmedium κατεβασα μια ματροσκα 4.36gb και ενω ειχα 5gb traffic με πηγε σε rapidbig.κλεβει το κοντερ αβερτα.ετοιμαστειτε να γινετε νυχτοφυλακες μαγκες.

Νομιζω οτι βαζεις τον Download Manager να κατεβάσει το αρχειο με πολλαπλα parts. Ποιο manager χρησιμοποιεις; Στο λεω γιατι με flashget και multiple parts κλέβει σιγουρα, εχει συζητηθεί ξανα. Με 2 λόγια δοκίμασε να κατεβάσεις κατι μικρό με 1 ή το πολυ 2 parts για να δεις αν σε κλέβει. ;)

Να προσθέσω οτι σημερα αφαίρεσαν την (ανενεργή ετσι κι αλλιως) επιλογή RAPIDFREE με τα 0 rapids. Οποτε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Μας εφεραν το γλυκό και τον λογαριασμό, τελειωσε το πάρτι. B)

Δημοσ.

καλα που μου το θυμισατε αυτο με τα parts γιατι εχω το flashget να παιζει με 5 parts, να θυμηθω να το γυρισω σε ενα, τωρα που μετραει

Δημοσ.

Με κρυπτλοουντ που έχει επιλογή για αυτόματο κατέβασμα μόνο σε happy hour συμφέρει πολύ! Και έχεις και μια τη μέρα 700-800μβ αμα λάχει για άμεσο κατέβασμα. Θα αρχίσουμε πάλι να προγραμματίζουμε τα downloads της επόμενης μέρας. Μόνο μην κόψουν τα happy γιατί μετά τέλος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά η πιο συμφέρουσα για εμένα τακτική για κάποιον που κατεβάζει αρκετά είναι να αφήσει ή το small ή το medium πακέτο,να βρίσκει τι θέλει να κατεβάζει και να τα βάζει στο jd όλα disabled να περιμένουν,να βάλει το jd να ανοίγει μόνο του στις 3:05 και να κλείνει στις 11 και λίγα λεπτά πριν κοιμηθεί κάθε βράδυ να ανοίγει το jd να κάνει enable μέχρι 45gb αν έχει το medium ή μέχρι 9gb αν έχει το small περίπου και να το κλείνει..

Στις 3:05το jd θα ανοίξει μόνο του...Θα κατεβάσει όλα όσα έχεις enabled,το όριο στο rapid δεν θα το περάσεις και το πρωί που θα ξυπνήσεις ή το μεσημέρι που θα γυρίσεις σπίτι θα τα έχεις όλα.Ούτως ή άλλως τα περισσότερα πράγματα που θέλει κάποιος και είναι πάνω από 4,5gb περιμένει να κατέβουν.Τι να κατέβουν σήμερα τι αύριο το πρωί.Εντάξει αν για κάτι βιάζεσαι ή θέλεις επιτόπου να δεις καμία ταινία και θέλεις να την κατεβάσεις εκείνη την στιγμή το αφήνεις να σε πάει σε επόμενο πακέτο μόνο του,το κατεβάζεις και βάζεις να κατέβουν και τίποτα ακόμη μέχρι τις 1 για να μην τα χρεώνεσαι τσάμπα.Θα χρεωθείς 3 παλιές μέρες παραπάνω...Αλλά σίγουρα θα τις καλύψεις ένα Σαββατοκύριακο που θα το αφήσεις στο small ας πούμε επειδή δεν θα κατεβάσεις τίποτα..Και εντάξει αν βάλουν και αυτό το park με 0 rapids για κάθε 4 μέρες που δεν θα κατεβάσεις θα έχεις μια μέρα που θα μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 20gb..

Τώρα θα μου πεί κάποιος ρε φίλε παλιά δεν κατέβαζα τίποτα 5 μέρες μαζευόταν 25000mb και μετά ότι ώρα ήθελα τα κατέβαζα...Ε κάτι τέτοιο κάνεις και εδώ.Βάζεις 5 μέρες το small χρεώνεσαι 20rapids και την 6η μέρα βάζεις το big χρεώνεσαι 78 rapids και έχεις 20000mb..Σύνολο 98rapids/6 μέρες.Αν κάτσεις να κάνεις και σωστά τους υπολογισμούς έχεις και κέρδος μια μέρα.

Α και επίσης αν κάτι το βιάζεσαι και δεν θέλεις και να μπεις σε μεγαλύτερο πακέτο υπάρχουν και τα τόρεντς.Ειδικά σε νέες κυκλοφορίες πολύ γρήγορα κατεβάζεις ακόμη και από free trackers.

Δημοσ.
Νομιζω οτι βαζεις τον Download Manager να κατεβάσει το αρχειο με πολλαπλα parts. Ποιο manager χρησιμοποιεις; Στο λεω γιατι με flashget και multiple parts κλέβει σιγουρα, εχει συζητηθεί ξανα. Με 2 λόγια δοκίμασε να κατεβάσεις κατι μικρό με 1 ή το πολυ 2 parts για να δεις αν σε κλέβει. ;)

Να προσθέσω οτι σημερα αφαίρεσαν την (ανενεργή ετσι κι αλλιως) επιλογή RAPIDFREE με τα 0 rapids. Οποτε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Μας εφεραν το γλυκό και τον λογαριασμό, τελειωσε το πάρτι. B)

Με jdownloader κατεβαζω και 2 parts οπως ειναι απο την μανα του.θα το παω σε 1 στο επομενο αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι αλήτες και απατεώνες! Πάει και τέλειωσε!

Είχα την εντύπωση χθες που διέγραψα κάποια αρχεία ότι θα μπορέσω να επιλέξω κάποιο χαμηλότερο πακέτο. Ως δια μαγείας τα αρχεία που διέγραψα, επανήλθαν μόνα τους.

Ξαναδοκίμασα ρίχνοντας τα στο Trash και διαγράφοντας τα από εκεί. Ούτε έτσι τα κατάφερα, αφού επανέρχονται μόνα τους.

Δημιούργησα έναν άλλον φάκελο, τα έριξα εκεί, διέγραψα το φάκελο, αλλά o αποθηκευτικός μου χώρος παραμένει όπως ήταν.

Δοκίμασα να τα διαγράψω από το RapidUploader (με αυτό τα είχα ανεβάσει), αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου.

Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να διαγράψουμε τίποτα από τα αρχεία μας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος uploader που έχει αρχεία πάνω από 1 ΤΒ, ζήτημα είναι να την βγάλει την εβδομάδα αφού μπαίνει αναγκαστικά στο πακέτο RapidBusiness που του τρώει τις μονάδες ασχετα αν κατεβάζει ή όχι.

Το rapidshare εκμεταλεύεται τα αρχεία που ανεβάσαμε για δικό του όφελος.

Αν δεν αλλάξει άμεσα (χθες) πολιτική, προβλέπω ότι σε 15 ημέρες δεν θα μείνει κανένας σοβαρός uploader στο rapidshare και σε 70-80 ημέρες από σήμερα το περισσότερο υλικό που σήμερα υπάρχει θα είναι διεγραμένο, αφού θα είναι "ορφανό" χωρίς τους ιδιοκτήτες του.

Δημοσ.

Τώρα θα μου πεί κάποιος ρε φίλε παλιά δεν κατέβαζα τίποτα 5 μέρες μαζευόταν 25000mb και μετά ότι ώρα ήθελα τα κατέβαζα...Ε κάτι τέτοιο κάνεις και εδώ.Βάζεις 5 μέρες το small χρεώνεσαι 20rapids και την 6η μέρα βάζεις το big χρεώνεσαι 78 rapids και έχεις 20000mb..Σύνολο 98rapids/6 μέρες.Αν κάτσεις να κάνεις και σωστά τους υπολογισμούς έχεις και κέρδος μια μέρα.

Οχι ακριβως. 5 ημέρες αναμονή ειναι 20 rapids, συμφωνοι. Την 6η μέρα σου παίρνει τα 4 rapids, το αλλάζεις σε big, σε χρεώνει επιπλεον 78 rapids. Κατεβάζεις οτι θελεις, αλλα πριν περάσουν 20 ωρες δεν μπορεις να αλλαξεις πακέτο, αρα με τα timer στο κινητό και αν πέφτει νύχτα ξυπνας για σκοπιά πυρομαχικά ή περίπολο μια-τρεις. Στο τέλος αφου το αλλαξεις σε small, αυτο ενεργοποιείται την επόμενη ημέρα, οποτε χρεώνεσαι επιπλεον 78 rapids. Αυτα...

Δηλαδη συνολο 4*5 + 4 + 78 + 78 = 180 rapids επί 0,01euro = 1,8euro! Με το παλιό συστημα τις 7 αυτες ημέρες μου κόστιζε 7 * 0,14euro/day (ετησια συνδρομή 12+1 μήνες) = 0,98euro! Συν το ξυπνητήρι στις 20 ωρες, συν τα νευρα. :rolleyes:

Βεβαια, θα μπορούσαν ακόμα χειρότερα: να μας αναγκάσουν να παιρνουμε τηλέφωνο καθε 15 λεπτά να κανουμε activate τον λογαριασμό για να συνεχίσει το download! Σιγουρα το βασανιστήριο το εχουν στο dna τους οι αχτεν μπουχτεν, κατι θα σκεφτουν! :P

Δημοσ.
Οι άνθρωποι είναι αλήτες και απατεώνες! Πάει και τέλειωσε!

Είχα την εντύπωση χθες που διέγραψα κάποια αρχεία ότι θα μπορέσω να επιλέξω κάποιο χαμηλότερο πακέτο. Ως δια μαγείας τα αρχεία που διέγραψα, επανήλθαν μόνα τους.

Ξαναδοκίμασα ρίχνοντας τα στο Trash και διαγράφοντας τα από εκεί. Ούτε έτσι τα κατάφερα, αφού επανέρχονται μόνα τους.

Δημιούργησα έναν άλλον φάκελο, τα έριξα εκεί, διέγραψα το φάκελο, αλλά o αποθηκευτικός μου χώρος παραμένει όπως ήταν.

Δοκίμασα να τα διαγράψω από το RapidUploader (με αυτό τα είχα ανεβάσει), αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου.

Με λίγα λόγια δεν μπορούμε να διαγράψουμε τίποτα από τα αρχεία μας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος uploader που έχει αρχεία πάνω από 1 ΤΒ, ζήτημα είναι να την βγάλει την εβδομάδα αφού μπαίνει αναγκαστικά στο πακέτο RapidBusiness που του τρώει τις μονάδες ασχετα αν κατεβάζει ή όχι.

Το rapidshare εκμεταλεύεται τα αρχεία που ανεβάσαμε για δικό του όφελος.

Αν δεν αλλάξει άμεσα (χθες) πολιτική, προβλέπω ότι σε 15 ημέρες δεν θα μείνει κανένας σοβαρός uploader στο rapidshare και σε 70-80 ημέρες από σήμερα το περισσότερο υλικό που σήμερα υπάρχει θα είναι διεγραμένο, αφού θα είναι "ορφανό" χωρίς τους ιδιοκτήτες του.

μετάφερε τα σε ένα λογαριασμό που δεν χρειάζεσαι (πχ αν είχες free account αναβαθμίστηκε σε premium ). Ρίχτα όλα εκεί και ξεμπέρδεψες

Δημοσ.

πάντως κι εγώ κατέβαζα ποσότητα αλλά τώρα θα κατεβάζω μέχρι 1GB στο rapidsmall και έχω περισσότερο υπολειπόμενο χρόνο.

Δημοσ.
Δεν χρεώνει επιπλέον 78..Αν είσαι στο medium και πας στο big από 20 που σε έχει χρεώσει σε χρεώνει άλλα 57.

Αυτο (αν ισχυει οπως τα λες) διορθώθηκε χθες το απόγευμα ή σήμερα. Προχθες ειχε bug κ χρεωθηκα κανονικά και το ενα και το αλλο πακέτο. Μικρη η ζημιά θα μου πεις.. ;)

Λοιπον, οσο μιλάμε εδω κατεβαζω κατι επεισόδια απο πίσω. Στο σύνολο 700mb. Το κοντέρ εγραψε 1050 και με πέρασε στο 5gb πακέτο. Κατεβάζω με flashget και 2 parts, μαλιστα το ελεγχα καθε 5 λεπτά να δω αν βγει το θηρίο. Το πρωτο αρχειο 200mb , χρεωσε 200mb. Το δευτερο 156mb χρέωσε 157mb περίπου. Ετσι πήγε ως το τέλος, πως χρεώθηκα επιπλεον λοιπον; 15 λεπτά μετα το τελος των download μου στέλνει το email οτι πέρασα το οριο. ΠΩΣ; Παιζει κλοπη απο παντού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...