nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Γιατί θα πρέπει να ισχύει και για τους παλιούς χρήστες ; Εγώ αγόρασα 3 μήνες δεν αγόρασα points. Για να σου κρατήσει περισσότερο από 3 μήνες ίσως; Απλό είναι σοβαρά.Πως είχες 30 μέρες και κάθε μέρα που περνούσε έφευγε μια μέρα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες,τώρα έχεις rapids και φεύγουν όσα rapid θέλεις τη μέρα μέχρι να τελειώσουν τα rapids.Μια μέρα με το παλιό σύστημα ισούται με 20 rapids στο καινούριο.Αν θέλεις το κάνεις και park με χρέωση 0 rapids,αν κρίνεις ότι κάποιο καιρό δεν πολυκατεβάζεις βάζεις χρέωση 4rapids/day,αν θέλεις να το έχεις όπως πρίν αφήνεις 20rapids/day. Για τους downloaders το νέο σύστημα στην χρέωση είναι πολύ πιο συμφέρον από το παλιό./
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Για να σου κρατήσει περισσότερο από 3 μήνες ίσως; Απλό είναι σοβαρά.Πως είχες 30 μέρες και κάθε μέρα που περνούσε έφευγε μια μέρα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες,τώρα έχεις rapids και φεύγουν όσα rapid θέλεις τη μέρα μέχρι να τελειώσουν τα rapids.Μια μέρα με το παλιό σύστημα ισούται με 20 rapids στο καινούριο.Αν θέλεις το κάνεις και park με χρέωση 0 rapids,αν κρίνεις ότι κάποιο καιρό δεν πολυκατεβάζεις βάζεις χρέωση 4rapids/day,αν θέλεις να το έχεις όπως πρίν αφήνεις 20rapids/day. Για τους downloaders το νέο σύστημα στην χρέωση είναι πολύ πιο συμφέρον από το παλιό./ Μην λέμε τα ίδια , για άτομα σαν καισένα που κατέβαζαν λίγα πράγματα είναι τέλειο. Για μας που κατεβάζαμε πολλά και για αυτούς που τα ανεβάζουν είναι θάνατος. Εγώ πριν με 10 ευρο αγόραζα 100 GB traffic και ξεσκιζόμουν στο κατέβασμα. τώρα πλέον για να κατεβάζεις πολλά σου βγάινουν τα διπλάσια
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μην λέμε τα ίδια , για άτομα σαν καισένα που κατέβαζαν λίγα πράγματα είναι τέλειο. Για μας που κατεβάζαμε πολλά και για αυτούς που τα ανεβάζουν είναι θάνατος. Εγώ πριν με 10 ευρο αγόραζα 100 GB traffic και ξεσκιζόμουν στο κατέβασμα. τώρα πλέον για να κατεβάζεις πολλά σου βγάινουν τα διπλάσια Ναι για να μην λέμε τα ίδια κατεβάζω περίπου 40gb τη μέρα.Και δεν έχω αγοράσει ποτέ traffic.Αλλά αν θέλεις να αγοράσεις ντέ και καλά με 10€ τώρα αγοράζεις 1000Rapids βάζεις όποιο πρόγραμμα σε βολεύει και κάνεις το ίδιο πράγμα με πρίν.Δεν είναι κβαντομηχανική το όλο θέμα..Κάτσε σκέψου λίγο να δείς πόσο σε συμφέρει.
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ναι για να μην λέμε τα ίδια κατεβάζω περίπου 40gb τη μέρα.Και δεν έχω αγοράσει ποτέ traffic.Αλλά αν θέλεις να αγοράσεις ντέ και καλά με 10€ τώρα αγοράζεις 1000Rapids βάζεις όποιο πρόγραμμα σε βολεύει και κάνεις το ίδιο πράγμα με πρίν.Δεν είναι κβαντομηχανική το όλο θέμα..Κάτσε σκέψου λίγο να δείς πόσο σε συμφέρει. Αφού πριν χωρίς να αγοράσεις traffic μόνο μέχρι τα 25 GB μπορούσες να κατεβάσεις εκτός και αν κατέβαζες στα happy hours , εσύ πως κατέβαζες 40 gb? αλλά και με το happy να κατέβαζες , μην ανησυχείς , 'οπου ναναι θα το κόψουν και αυτό. Όσον αφορά το αγορασμένο traffic , πριν χρεωνόσουν ότι κατέβαζες. Αγόραζες 100 και κατέβαζες 6? Σου λεμεναν 94 . Τώρα αν κατεβάσεις 6 χρεώνεσαι 20 και την επόμενη μέρα αυτά παπαλα ---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ---------- Θα μου πεις τώρα κατέβασε 5 την μία και ππερίμενε 1 μέρα για το άλλο 1Gb .Και θα έχεις δίκιο. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ δεν το αγόρασα το rapidshare για να κάθομε με την ώρα από πάνω του να βλέπω μην τα ξεπεράσω. Δεν το γουστάρω στο κάτω κάτω
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αφού πριν χωρίς να αγοράσεις traffic μόνο μέχρι τα 25 GB μπορούσες να κατεβάσεις εκτός και αν κατέβαζες στα happy hours , εσύ πως κατέβαζες 40 gb? αλλά και με το happy να κατέβαζες , μην ανησυχείς , 'οπου ναναι θα το κόψουν και αυτό. Όσον αφορά το αγορασμένο traffic , πριν χρεωνόσουν ότι κατέβαζες. Αγόραζες 100 και κατέβαζες 6? Σου λεμεναν 94 . Τώρα αν κατεβάσεις 6 χρεώνεσαι 20 και την επόμενη μέρα αυτά παπαλα Ε κάτσε να το κόψουν το happy και τότε κράζουμε όλοι μαζί.Μην κράζουμε για να κράξουμε.Για τους downloaders οι αλλαγές ήταν πολύ θετικές μπορώ να πω.Λίγη προσοχή θέλει τώρα μόνο να μην ξεπερνάς το πακέτο σου και χρεώνεσαι χωρίς λόγο.Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλύτερα από πρίν.Για τους uploaders ναι τους έσκισε κανονικά.Να παραπονιέσαι επειδή θα την κάνουν οι uploaders να το καταλαβω.Αλλά να παραπονιέσαι επειδή σου δίνει την δυνατότητα να κρατήσεις τον λογαριασμό σου όχι με κάποιο χρονικό περιορισμό αλλά αναλόγως τη χρήση που κάνεις...ε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Εννοείται ότι μόνο σε happy κατεβάζω.Αuto start 3:05 ο jdownloader και auto shutdown το pc στις 11 το πρωί...Με τόσα που κατεβάζω θα ήθελα μια περιουσία αν δεν κατέβαζα σε happy hours.5000mb=50000mb σε happy hours...Θέλεις 20000mb πακέτο μια μέρα;Πας στο big και χρεώνεσαι 78 rapids.Μια μέρα δεν θέλεις να κατεβάσεις τίποτα;Πας σε park και χρεώνεσαι 0rapids...
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ε κάτσε να το κόψουν το happy και τότε κράζουμε όλοι μαζί. Εννοείται ότι μόνο σε happy κατεβάζω.Αuto start 3:05 ο jdownloader και auto shutdown το pc στις 11 το πρωί...Με τόσα που κατεβάζω θα ήθελα μια περιουσία αν δεν κατέβαζα σε happy hours.5000mb=50000mb σε happy hours...Θέλεις 20000mb πακέτο μια μέρα;Πας στο big και χρεώνεσαι 78 rapids.Μια μέρα δεν θέλεις να κατεβάσεις τίποτα;Πας σε park και χρεώνεσαι 0rapids... Συμλήρωσα κάτι , ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα που έγραψα ---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:31 ---------- Να και τι μου έγραψαν όσον αφορά το happy: "The Happy Hours will continue as usual. We would, however, like to remind you that the Happy Hours can be changed or removed at any time."
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ε εντάξει μέχρι τότε...έχουμε ακόμη.Αν τις κόψουν δεν πρόκειται να μείνει και κανένας μετά. Και για αυτό που συμπλήρωσες να σου απαντήσω πως μπορείς να προγραμματίζεις το download σου για το βράδυ ή να πας σε μεγαλύτερο πακέτο ανα πάσα στιγμή..Αν κατεβάζεις πολύ αποκλείεται να μην χρησιμοποιήσεις τα 20gb του big μέχρι να ξαναπάει 1 το βράδυ.Θέλεις να έχεις πολύ πράγμα;Αγοράζεις 1000 rapids με 10€ μπαίνεις στο big και έχεις 20000mb τη μέρα για 13 μέρες.Έχοντας τη δυνατότητα κιόλας όποιες μέρες δεν κατεβάζεις να έχεις 0rapid χρέωση.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 επειδή όλοι λέτε για το park και 0 rapids... υπάρχει κανείς που η επιλογή αυτή να μην είναι γκρι? γιατί νομίζω ότι park απλά μπαίνει μονο του όταν σου τελειώσουν τα rapids. σε 4 accounts σε όλα γκρι είναι η επιλογή και δεν διαλέγεται
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κοίτα θα συμφωνούσα με τις αλλαγές (για τους downloaders ) υπό 2 όρους. 1ον και αυτονόητο να μεταφέρεται το υπολυπόμενο traffic και 2ον να μην έχουν μόνο την αλαγή πακέτου από τα 5 Gb στα 20 GB , αλλά να χρεώνουν ας πούμε άλλα 4 rapids το GB . Όχι κατευθείαν στα 78 rapid ---------- Προσθήκη στις 18:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:40 ---------- επειδή όλοι λέτε για το park και 0 rapids...υπάρχει κανείς που η επιλογή αυτή να μην είναι γκρι? γιατί νομίζω ότι park απλά μπαίνει μονο του όταν σου τελειώσουν τα rapids. σε 4 accounts σε όλα γκρι είναι η επιλογή και δεν διαλέγεται Όντως ούτε εγώ δεν μπορώ να το επιλέξω. Άρα το 0 rapids άκυρο
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 σ'αυτο εχεις δικιο, αντι να δωσουν κινητρα στους uploaders οπως παλια με τα rapidpoints, τωρα... τα αφαιρουν.... περιεργο.. πολυ περιεργο....γιατι το κανουν αυτο το πραμα ενας θεος ξερει... Νομιζω οτι το κανανε ετσι γιατι αυτο ηταν το κυριο επιχειρημα των αντιδικων τους στις δικες, οτι δηλαδη επιβραυεβουν τους χρηστες τους να ανεβαζουν παρανομο υλικο.ειδαλως δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι να σταματησουν την πολιτικη των rapidpoints στους uploaders που στην ουσια τους ειχε κανει το νουμερο 1 σε ποικιλια.
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Νομιζω οτι το κανανε ετσι γιατι αυτο ηταν το κυριο επιχειρημα των αντιδικων τους στις δικες, οτι δηλαδη επιβραυεβουν τους χρηστες τους να ανεβαζουν παρανομο υλικο.ειδαλως δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι να σταματησουν την πολιτικη των rapidpoints στους uploaders που στην ουσια τους ειχε κανει το νουμερο 1 σε ποικιλια. Nαι αλλά την δίκη την κέρδισαν. Εγώ όπως ξαναείπα , πιστεύω ότι σκοπεύουν να μετατρέψουν το rapidshare σε πλατφόρμα δικτυακής αγοράς ταινιών , παχνιδιών κτλ , μέσω του rapidtainment , που αυτή την στιγμή δίνει μόνο traiders και demos κτλ
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Nαι αλλά την δίκη την κέρδισαν. Εγώ όπως ξαναείπα , πιστεύω ότι σκοπεύουν να μετατρέψουν το rapidshare σε πλατφόρμα δικτυακής αγοράς ταινιών , παχνιδιών κτλ , μέσω του rapidtainment , που αυτή την στιγμή δίνει μόνο traiders και demos κτλ Ισως κερδισαν μια μαχη και οχι τον πολεμο. http://rapidshare.com/news.html Reward programme: RapidPoints and RapidDonations to be discontinued.διαβασε αυτο απο το λινκ.
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ισως κερδισαν μια μαχη και οχι τον πολεμο. http://rapidshare.com/news.html Reward programme: RapidPoints and RapidDonations to be discontinued.διαβασε αυτο απο το λινκ. Εντάξει τώρα. Για να μην κατηγορούνται άδικα οι uploders. Αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει αυτό που είπα. Πιστεύω ότι τα έκαναν πλακάκια για να πέρνουν ποσοστά απο τις πωλήσεις που θα κάνουν ---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ---------- Μετά από 2 κερδισμένες δίκες τουλάχιστον , δεν περίμενα τόσο extreme μέτρα και τόσο απότομα. Megaupload hotfile κτλ , γιατί δεν τόκαναν? ---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ---------- Γι'αυτό μάλλον πήρε πόδι ο Chang , ο CEO που έκανε το rapidshare αυτό που ήταν μέχρι σήμερα , για να περάσουν τις αλλαγές τους
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εντάξει τώρα. Για να μην κατηγορούνται άδικα οι uploders. Αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει αυτό που είπα. Πιστεύω ότι τα έκαναν πλακάκια για να πέρνουν ποσοστά απο τις πωλήσεις που θα κάνουν ---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ---------- Μετά από 2 κερδισμένες δίκες τουλάχιστον , δεν περίμενα τόσο extreme μέτρα και τόσο απότομα. Megaupload hotfile κτλ , γιατί δεν τόκαναν? ---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ---------- Γι'αυτό μάλλον πήρε πόδι ο Chang , ο CEO που έκανε το rapidshare αυτό που ήταν μέχρι σήμερα , για να περάσουν τις αλλαγές τους Γιατι το megaupload και το hotfile ειναι μικρα ψαρια.παντα χτυπας τον μεγαλο πρωτο.και το ξαναλεω δεν τους εχω τοσο χαζους να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους.και ας ειχαν κερδισει μια δικη ακομα στριμωγμενους τους ειχανε.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 επειδή όλοι λέτε για το park και 0 rapids...υπάρχει κανείς που η επιλογή αυτή να μην είναι γκρι? γιατί νομίζω ότι park απλά μπαίνει μονο του όταν σου τελειώσουν τα rapids. σε 4 accounts σε όλα γκρι είναι η επιλογή και δεν διαλέγεται Ναι και σε εμένα δεν επιλέγεται.Τώρα το τσέκαρα.Πιο πρίν που το είπατε απλά το είδα αλλά δεν το παρατήρησα ότι είναι γκριζαρισμένο;Τώρα τι νόημα έχει αυτό να μπαίνει μόνο του όταν σου τελειώσουν τα rapids;Αν δεν το βάλανε πάντως για να το κάνουμε χρήση κρίμα.Γιατί θα ήταν πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.