Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επισης να γνωριζετε οτι ο μετρητης traffic left και γενικα αν πατε στο view logs ειναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.Καντε μερικα πειραματα και θα διαπιστωσετε οτι ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Για παραδειγμα ενω ειχα 1GB traffic υπολοιπο στο rapidsmall κατεβασα κατι γυρω στα 700 MB και με πηγε στο επομενο αφου μου χρεωσε 20 rapids που αφορα στα 5GB ανα ημερα!

Αλλα και σημερα που ειμαι στο rapidmedium και κατεβασα καποια πραγματα δοκιμαστικα, στο view logs που δειχνει και καλα ποσο κατεβασα δειχνει πολυ παραπανω.Το κανει επιτηδες για να σε μεταφερει στο επομενο πακετο και να τρωει rapids.ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Δημοσ.

Για μενα μια φορα που δεν πολυκατεβαζω mkvια αλλα δισκογραφια και αλλα πιο μικρα αρχεια μια χαρα ειναι.με 2000 rapids με 19.90 ευρω,στο μικρο πακετο με βγαζει 500 ημερες.

---------- Προσθήκη στις 09:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:50 ----------

Επισης να γνωριζετε οτι ο μετρητης traffic left και γενικα αν πατε στο view logs ειναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.Καντε μερικα πειραματα και θα διαπιστωσετε οτι ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Για παραδειγμα ενω ειχα 1GB traffic υπολοιπο στο rapidsmall κατεβασα κατι γυρω στα 700 MB και με πηγε στο επομενο αφου μου χρεωσε 20 rapids που αφορα στα 5GB ανα ημερα!

Αλλα και σημερα που ειμαι στο rapidmedium και κατεβασα καποια πραγματα δοκιμαστικα, στο view logs που δειχνει και καλα ποσο κατεβασα δειχνει πολυ παραπανω.Το κανει επιτηδες για να σε μεταφερει στο επομενο πακετο και να τρωει rapids.ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

@aopa σε εμενα που κατεβασα ενα 480mb με το rapidsmall δεν μου εκανε τετοιο πραγμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημερα παιδες !:-)

εγω κατεβασα ενα divx 799.386KB

με 1GB (4rapids) και στο account overview λεει: 917.095KB left.

πως γινετε αυτο? σκεφτηκα δεν ανανεωνει αμεσως αλλα εχει περασει μια ωρα τωρα! :-(

damn rapidshare :mad:

Δημοσ.

πως γινετε αυτο? σκεφτηκα δεν ανανεωνει αμεσως αλλα εχει περασει μια ωρα τωρα! :-(

Έπεσες στο Happy Hours 03.00 - 11.00 (Ελλάδα)

Δημοσ.

Αν το κατέβασες πριν τις 11 έγραψε μόνο το 1/10, 80MB περίπου δηλαδή όπως βλέπεις.

Αντί να λες κι ευχαριστώ παραπονιέσαι κιόλας για ένα από τα λίγα καλά που παραμένουν ακόμα (ώρες χαμηλής χρέωσης);

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έπεσες στο Happy Hours 03.00 - 11.00 (Ελλάδα)

α ναι σωστος!! δεν το σκεφτηκα οτι το κατεβασα πριν τις 11!! ;)

να και κατι καλο. πεον κατεβαζουμε ΜΟΝΟ 03.00 - 11.00! ελπιζω να μην το αλλαξουν!!

(και αχρηστε δεν παραπονεθηκα απλα ρωτησα γιατι νομιζα οτι δεν

ειχα καταλαβει καλα τα rapids :P)

edit: το damn rapidshare αναφεροταν στις αλλαγες γενικα!

Δημοσ.

ένα έχω να πω τέρμα rapidshare από εδώ και πέρα hotfile . θα κάψω τους πόντους που έχω και τέρμα rapidshare δεν συμφέρει καθόλου. Με 45 τον χρόνο το hotfile προσφέρει τα πάντα unlimited .. με 5 euro στο rapidshare παλιά έπαιρνες 30 μέρες (300g traffic) ενώ τώρα παίρνεις στην καλύτερη 20 μέρες με 100g traffic . δεν μπορώ να καταλάβω τι γιατί διαβάζω να λένε ότι συμφέρει ...... μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά ? ξέρει κάνεις πως μπορώ να πάρω τους πόντους σε λεφτά πίσω για να τα χρησιμοποιήσω διαφορετικά ?

Δημοσ.

βρε σεις, μην συγκρινετε ανομοια πραγματα,

αλλο rapidshare, αλλο hotfile,

μην κανετε επιπολαιες κινησεις, γιατι σε λιγο καιρο παλι στο rs θα σαστε,

αλλο το υλικο που χει το rs, αλλο το hotfile,

που ειναι ενας απο τους πολλους μικρομεσαιους hosters

Δημοσ.

μην κανετε επιπολαιες κινησεις, γιατι σε λιγο καιρο παλι στο rs θα σαστε,

Αυτό θα το δούμε σε κανα 6μήνο :-)

Δημοσ.

για να μην έχω πάρει απάντηση μαλών κατάλαβα καλά !!! όσο για το παραπάνω θα συμφωνήσω ότι δεν συγκρίνεται το υλικό που έχει το rapidshare με το hotfile αλλά σαν παρατήρηση που έχω κάνει ότι hotfile έρχεται δεύτερο σαν hoster . πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα λέμε " δεν συγκρίνεται το υλικό που είχε το rapidshare με το hotfile" γιατί πολύ απλά οι uploaders δεν κερδίσουν ποια και οι downloaders θα το πληρώνουν ακριβά .

Δημοσ.

Παιδες, βαλανε τωρα και την επιλογη RapidFree οπου στην ουσια

"παρκαρεις" τον λογαριασμο σου αφου εισαι 0/0 και δεν σου αφαιρει κανενα rapid.Check it out στα settings.

Δημοσ.

Ρε παιδια η διαφορα με την χρονιαια συνδρομη και τωρα με τα αντιστοιχα rapids σε rapidmedium ειναι γυρω στα 20 ευρω.μιλαμε για εξευτελιστικο ποσο ειδικα αν κατεβαζεις πολυ.που να μπλεξεις με hotfile και τα αλλα που δεν βρισκεις ουτε το 1/10 του RS.2 καφεδες στο κολωνακι ειναι.Μαλλον αυτη η αυξηση πρεπει να προηλθε απο τις δικαστικες διαμαχες που ειχε το RS το τελευταιο διαστημα.

Δημοσ.
Παιδες, βαλανε τωρα και την επιλογη RapidFree οπου στην ουσια

"παρκαρεις" τον λογαριασμο σου αφου εισαι 0/0 και δεν σου αφαιρει κανενα rapid.Check it out στα settings.

μόλις τώρα το έκαναν αυτό αφού πριν μισή ώρα δεν υπήρχε αυτό ....δεν μπορώ να το επιλέξω .... όμως το πρόβλημα παραμένει γιατί πάλι θα πληρώσω την 3πλασια τιμή για να κατεβάσω κάτι ... δεν σου τρώνε συνεχόμενα τα λεφτά αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι για να κατεβάσεις 10gb θα χρεωθώ 78 πόντους και μετά πρέπει να πας πάλι στα settings και να κατεβασιές το πακέτο και πιασε το αυγό και κουρευτώ . 1 μέρα download τον 10 Gb πρέπει να μην κατεβάσεις τίποτα για άλλες 2 μέρες για να έρθεις όπως τα παλιά δεδομένα . (πάντα εξαρτάτε και τι χρήση του κάνεις πχ. εάν κατέβαζες 5 φορές τον μήνα τώρα συμφέρει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...