Προς το περιεχόμενο

Νεοι κανόνες - πολιτική χρέωσης Rapidshare

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Όπως και οι υπόλοιποι χρήστες premium account στο rapidshare , έλαβα σήμερα ένα mail που με ενημερώνει για την αλλαγή στα πακέτα και στην τιμολόγιση. Οι αλλαγές βρίσκονται στο http://rapidshare.com/news.html

Προσωπικά δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνω οι αλλαγές , και καθώς έχω για άλλο μισό χρόνο account αλλά και αγορασμλενο trafficshare με 85 GB υπόλοιπο , αφού διαβάζοντας τους όρους είδα ότι εχώ διορία 4 βδομάδες από την στιγμή που ενημερωθώ και πάντα πριν έλθουν σε ισχύ οι αλλαγές και δεν αναφέρει πουθενά ότι μπορούν να τα αλλάξουν όπως και όποτε θέλουν, να εκφράσω την αντίθεση μου.

Οπότε και εγώ τους απάντησα ότι επιθυμώ ήτε να παραμείνει το πρόγραμα μου ως έχει , ή να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων.

Προς το παρόν περιμένω απάντηση τους.

Εσείς τί λέτε για αυτήν την εξέλιξη στο rapidshare?

Αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν premium και συμερίζονται τις απόψεις μου , παρακαλώ να στείλετε και εσείς αντίστοιχο mail . Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν αφού μας πάρουν τα λεφτά!

• Απαντ. 663
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κανουν απλα για να μειωθουν τα downloads απο παρανομο υλικο, κυριως ταινιες...

Και εδω που τα λεμε ειναι μια καλη κινηση ως προς αυτο που θελουν να καταφερουν....Κακια βεβαια για ολους εμας...

Δημοσ.

Και όχι μόνο τους uploaders. Αν δεις τι έχουν κάνει kαι τους downloaders. Πρόσεξε ότι δεν αναφέρουν πουθενά την μεταφορά του traffic από την μία μέρα στην άλλη. Οπότε ας πούμε ότι μία τυπική μέρα με το σημερινό premium ισούται με 2ο rapids και μπορείς να κατεβάσεις 5 GB. Αλλά αν θέλεις να κατεβάσεις ας πούμε 8 GB τότε πρέπει να πάς στο πακέτο που σου δίνει 20 GB με 78 rapids. Δηλαδή να συντομεύσεις την συνδρομή σου κατά 4 μέρες.

Και εκτός αυτού , για να μην ξοδέψεις τα rapid σου , μετά αλλάζεις ξανά στο πρόγραμα με τα 20 rapids . ΑΛΛΑ τα υπόλοιπα από τα 20 GB που πλήρωσες ουσιαστικά αλλά δεν χρησιμοποίησες τί γίνονται? ΠΑΠΑΛΑ!!!

Εγώ ας πούμε αν θέλω να κατεβάσω κάτι μεγάλο 12-16 GB εώς σήμερα θα περίμενα 3 - 4 μέρες και θα το κατέβαζα στο μισό ακόμη χρόνο που έχω συνδρομή , ή θα χρησιμοποιούσα το ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ μου traffic. Τώρα οθσιαστικά όμως κάθε φορά που θα θέλω να κατεβάσω κάτι πάνω από 5 GB , θα πρέπει να μειώνω τον λογαριασμό μου κατά 4 μέρες . Και για να διαρκέσει ας πούμε το ίδιο θα πρέπει να επιλέγω το πρόγραμα με τα 4 rapid. τα οποία δίνουν μόνο 1 GB . Ποιός πληρώνει για να έχει 1 gb traffic όλο κιόλο την μέρα στο rapidshare ενώ με λιγότερα σε άλλους σου δίνουν περισόττερα? Και η μαγκιά των κυρίων είναι το " έτσι θέλω έτσι κάνω , τα λεφτά σου τα έχω ληδη πάρει" . Με κανένα τρόπο δεν είναι σωστό αυτό. Αν και σε υπηρεσίες όπως το rapidshare δεν αρμόζει να μιλάμε για νόμιμο , ούτε νόμιμο είναι γιατί αλλάζουν τους όρους του δεσμευτικού (και από τις 2 πλευρές)"συμβολαίου" που δεχθήκαμε κατά την εγγραφή μας

---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

Το κανουν απλα για να μην μειωθουν τα downloads απο παρανομο υλικο, κυριως ταινιες...

Και εδω που τα λεμε ειναι μια καλη κινηση ως προς αυτο που θελουν να καταφερουν....Κακια βεβαια για ολους εμας...

Μάλλον εννοείς για να μειωθούν. Ή για να βγάζουν περισόττερα από αυτούς που τα κατεβάζουν. Όμως δεν μπορούν να μας την επιβάλουν αυτή την αλλαγή καθώς οι ήδη υπάρχοντες χρήστες δέχθηκάν τους παλιούς όρους και η αλλαγή τους με το έτσι θέλω δεν αναφέρεται στα terms and conditions της εταιρίας . Οπότε ή να μείνουν τα ίδια για τους υπάρχοντες χρήστες και να αλλαχθούν μόνο μετά από δική τους αίτηση , ή τα λεφτά μας πίσω

Δημοσ.

Ναι δικιο εχεις, εβαλα ενα Μην κατα λαθος :)

Εγω μια φορα χρησιμοποιησα ολους το εξτρα download Που ειχα αγορασει για παν ενδεχομενο.

Δημοσ.

Εκατσα και διαβασα τους νεους κανονες,δλδ αν καταλαβα καλα μπορεις να αλλαζεις το πακετο καθε μερα?δλδ αμα βαλεις σημερα το πακετο τον 20 ραπιντ αυτο θα σε χρεωνει καθημερινα 20 ραπιντ εκτος και αμα το αλλαξεις σε κατι αλλο?Ετσι παει?:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 09:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:28 ----------

Γινετε και να μην βαζουμε καθολου ραπιντ αν δεν θελουμε να κατεβαζουμε κατι καποιες μερες? δεν νομιζω αλλα ρωτησα μηπως

Δημοσ.
Εκατσα και διαβασα τους νεους κανονες,δλδ αν καταλαβα καλα μπορεις να αλλαζεις το πακετο καθε μερα?δλδ αμα βαλεις σημερα το πακετο τον 20 ραπιντ αυτο θα σε χρεωνει καθημερινα 20 ραπιντ εκτος και αμα το αλλαξεις σε κατι αλλο?Ετσι παει?:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 09:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:28 ----------

Γινετε και να μην βαζουμε καθολου ραπιντ αν δεν θελουμε να κατεβαζουμε κατι καποιες μερες? δεν νομιζω αλλα ρωτησα μηπως

Δυστυχός όχι . Η μόνη λύση είναι το small με 4 rapids τη μέρα και 1 GB traffic

To γ@μ@το τις υπόθεσης είναι αν θέλεις να κατεβάσεις πάνω απο 5 GB ! Εκεί σε πηδ..ε κανονικά

Δημοσ.
Τι αηδιες ειναι αυτες παλι;...

Απο εμενα τελος, netload ή/και megaupload.

το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που έχουν για αρκετους μήνες ακόμη και έχουν και αγορασμένο traffic

Δημοσ.

Guardian οχι για οτι δεν μπορουμε να μην βαζουμε ραπιντ καποιες μερες σε αυτο απαντησες μαλλον,για το πρωτο αυτο που ειπα ισχυει?οτι μπορουμε να αλλαζουμε το πακετο που ξοδευεται καθε μερα?δλδ σημερα εχω το 4 ραπιντ την ημερα και αυριο το κανω τα 20 ραπιντ την ημερα μεθαυριο το αλλαζω παλι στα 4,γινεται αυτο η ειναι για καποιο ορισμενο χρονικο οριο το πακετο?

Δημοσ.
Guardian οχι για οτι δεν μπορουμε να μην βαζουμε ραπιντ καποιες μερες σε αυτο απαντησες μαλλον,για το πρωτο αυτο που ειπα ισχυει?οτι μπορουμε να αλλαζουμε το πακετο που ξοδευεται καθε μερα?δλδ σημερα εχω το 4 ραπιντ την ημερα και αυριο το κανω τα 20 ραπιντ την ημερα μεθαυριο το αλλαζω παλι στα 4,γινεται αυτο η ειναι για καποιο ορισμενο χρονικο οριο το πακετο?

Quote από το news section : In order to grant our customers maximum flexibility when choosing the type of package, they will be able to switch between packages on a daily basis and hence select the features that suit them best at the time.

Απ'ότι λένε θα μπορούμε να αλλάζουμε και ημερησίος. Δεν διευκρινίζουν ωστόσο αν θα πρέπει να "πληρώσουμε " extra rapids για την αλλαγή

Δημοσ.

Πολυ καλο αυτο τουλαχιστον,εμενα προσωπικα με βολευει απιστευτα,μιας και εχω σταματησει να κατεβαζω οπως παλια και συνηθως χρειαζομαι μικρα αρχεια και καποιες φορες ταινιες και ετσι,αντε και κανα παιχνιδι,αν το εχω δηλαδη στο πολυ μικρο και καποιες μερες το αλλαζω στα 5 γιγα αντε και πολυ σπανια στο αμεσως μεγαλυτερο πακετο,παλι κερδισμενος βγαινω γιατι στα ιδια χρηματα εχω πολυ περισοτερες μερες premium,αλλα προσωπικα παντα :-)

Δημοσ.

To μικρό πακέτο κοστίζει 4 rapids , το μεσαίο 20 και το μεγάλο 78 . Εάν γίνεται μεταφορά του traffic όπως γίνεται και σήμερα , τότε δεν έχω πρόβλημα. Σκέψου όμως να θέλεις να κατεβάσεις κάτι που είναι 6 GB. Πας αναγκαστικα στο πακέτο με τα 78 rapids για 20 GB που είναι σχεδόν 20 μικρά πακέτα - μέρες , το κατεβάζεις και σου μένουν 14 GB traffic , το οποίο ήτε το χρησιμοποιείς την ίδια μέρα ή το χάνεις με το που γυρίσεις στο άλλο πακέτο. Τα 400 Rapid που κανονικά θα ήταν 100 μέρες στο μικρό πακέτο , αντιστοιχούν σε 5 μέρες κατεβάσματος οτιδήποτε πάνω απο 5GB

Δημοσ.

Καλα δεν νομιζω να εχει trafic transfer θα αξιζε πολυ για εμας και καθολου για την εταιρια,μακαρι να γινοταν παντως,επρεπε να υπηρχε παντως και ενα πακετο των 10 γιγα με κανα 40 ραπιντ φαση

Δημοσ.
Καλα δεν νομιζω να εχει trafic transfer θα αξιζε πολυ για εμας και καθολου για την εταιρια,μακαρι να γινοταν παντως,επρεπε να υπηρχε παντως και ενα πακετο των 10 γιγα με κανα 40 ραπιντ φαση

Ας έβαζαν ένα traffic ανάλογα με το πακέτο . Στο μικρό πακέτο για 5 μέρες σύνολο 5GB , το μεσαίο 25 GB , το μεγάλο 100 ,ή τουλάχιστον αυτό που αγοράζεις ουσιαστικά να μην χάνεται όταν αλλάζεις πακέτο και να μένει για λίγες μέρες. Και έχεις απόλυτο δίκιο για το πακέτο 40 rapid 10 GB. Αλλά και πάλι για να κατεβάσεις μια ταινία HD 1080p πάλι στο πακέτο των 78 θαπρεπε να πας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...