papresa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ένας φίλος μου έχει 1-2 χρόνια ένα κινέζικο κινητό, το οποίο έχει και GPS, όπως μου λέει το εργαλείο είναι τέλειο, έχασε όμως τον φορτιστή. Όπως καταλαβαίνετε δουλειά δε γίνεται. Το κινητό δεν φέρει κανένα αναγνώσιμο στοιχείο και στην μπαταρία που κοιτάξαμε έχει κάτι κινέζικα <<σχηματάκια>>. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορέσουμε να βρούμε κάτι; Ευχαριστώ.
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ένας φίλος μου έχει 1-2 χρόνια ένα κινέζικο κινητό, το οποίο έχει και GPS, όπως μου λέει το εργαλείο είναι τέλειο, έχασε όμως τον φορτιστή. Όπως καταλαβαίνετε δουλειά δε γίνεται. Το κινητό δεν φέρει κανένα αναγνώσιμο στοιχείο και στην μπαταρία που κοιτάξαμε έχει κάτι κινέζικα <<σχηματάκια>>. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορέσουμε να βρούμε κάτι;Ευχαριστώ. γιατι δεν ρωτας απο εκει που το πηρε;
Alex_Diamond Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καταρχήν το κινητό τι μοντέλο είναι? Υπάρχουν πολλά κινέζικα!
Sotosgl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 γιατι δεν ρωτας απο εκει που το πηρε; Μα ρωτας και εσυ κατι πραγματα
mimidon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κινέζικο είναι, πιο φθηνά θα έρθει να πάρει καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.