greatst Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Με το QT Creator δεν έχεις τέτοια προβλήματα - η μετάφραση γίνεται με ικανοποιητική ταχύτητα - δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ QT υπό VS. Ναι η ταχύτητα είναι επαρκέστατη στο(ν) Qt Creator! Ούτε κι εγώ χρησιμοποιώ Visual Studio για C++/Qt.
V.I.Smirnov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι ότι κάτω από visual studio έχω τα πάντα. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, πληροφοριακά ρώτησα. Στο Qt creator κάνει rebulid κάθε φορά ή όχι (δηλ. το Incremental linking είναι εφικτό) ;
greatst Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι ότι κάτω από visual studio έχω τα πάντα. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, πληροφοριακά ρώτησα. Στο Qt creator κάνει rebulid κάθε φορά ή όχι (δηλ. το Incremental linking είναι εφικτό) ; Με μια μικρή επιφύλαξη, έχω την αίσθηση ότι το Qt Creator κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.
Evgenios1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγω σου πρωτIνω το ευχαριστο native gdi+ των windows.
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγω σου πρωτινω το ευχαριστο native gdi+ των windows. "προτείνω"
maniac89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 thanks to Directx αλλά και στους υπόλοιπους που μου απάντησαν.απλά ήθελα να δω την φιλοσοφία της C++ σε γραφικό περιβάλλον. Έχω καλό επίπεδο προγραμματισμού σε c και java! θα πειραματιστώ πάντως αν και από οτι φαίνεται θα μου πάρει αρκετό χρόνο.
greatst Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 thanks to Directx αλλά και στους υπόλοιπουςπου μου απάντησαν.απλά ήθελα να δω την φιλοσοφία της C++ σε γραφικό περιβάλλον. Έχω καλό επίπεδο προγραμματισμού σε c και java! θα πειραματιστώ πάντως αν και από οτι φαίνεται θα μου πάρει αρκετό χρόνο. Kαλή μελέτη λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.