Προς το περιεχόμενο

VLC πρόβλημα με ελληνικούς υποτίτλους...

niodadd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του vlc που κυκλοφορησε χθες.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω πια να δω ελληνικους υποτιτλους...Help please..

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ το έπαθα και έφτιαξε αλλάζοντας απλώς το encoding των υποτίτλων στις ρυθμίσεις του VLC (αν φυσικά λέμε το ίδιο πράγμα)

Δημοσ.

εντωμεταξυ στην προηγουμενη εκδοση την 1.0.5 που ηταν στο default δεν υπηρχε προβλημα με τα ελληνικα , ενω στην 1.1.0 θελει αυτη την αλλαγη σε Greek (ISO 8859-7)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω παιδια κατεβασα την εκδοση 1.1.4 και στα preferences>subtitles & OSD>Default Enconding δεν υπαρχει το encoding Greek (ISO 8859-7).

Τι παιζει σε αυτην την περιπτωση;

Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα.

'Εβαλα το σωστό encoding στα preferences και δε φαίνεται το κεφαλαίο άλφα όταν είναι τονισμένο.

Δηλαδή στους υπότιτλους στην οθόνη εκεί που θα έπρπε να δείχνει πχ.

" Άνοιξε "

δείχνει

" 'νοιξε "

ενώ το αρχείο των υπότιτλων είναι σωστό.:-(

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από αναβάθμιση σε vlc 1.1.5 το τονισμένο Α παραμένει σαν ερωτηματικό ενώ έχω δοκιμάσει και τις δύο επιλογές του default encoding. HELP PLEASE

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στην ταινία A woman in Berlin παρόλο που έχω θέσει Greek(iso 8859 7) στο VLC οι υπότιτλοι εμφανίζονται με ερωτηματικά ?????????????????.

Ξερει κάποιος αν λύνεται και πως το πρόβλημα αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...