Προς το περιεχόμενο

Service Eshop

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To περίεργο ομως είναι οτι τόσο καιρό 2,5 περίπου χρόνια δέν είχε κάει το παραμικρό. Τίποτα απολύτος δούλευε τέλεια, ως που μια μέρα που εβλεπα μια ταινια εκανε τον θορυβο και σταματησε το ανεμιστηρακι ετσι απλά, χωρίς λόγο.....

Δημοσ.

E, έτσι απλά σταματάνε, τι περίμενες προειδοποιητικό mail "σε μια εβδομάδα θα χαλάσω - το νου σου";

:P

Δημοσ.

χαχαχαχαχ καλά θα ήταν :Ρ και αλλη βλακέια τωρα μόλς μου ήρθε η κατρα γραφικων η 5770 χάλασε το τροφοδοτικό και ακόμα δέν την έχω βάλει γιατι το παλιό μου τροφοδοτικό είναι ενα Multirama 350w και είμαι στην αναμονή εδω και πόσο καιρο με μια καρτα γραφικων στο κουτι της..... ξενερα..

Δημοσ.

Βάλτη, μπορεί να παίξει.

Μπορεί και να μη παίξει.

(μπορεί να παίξει για λίγο).

Ξέχασα τίποτα;

:D

Δημοσ.
Βάλτη, μπορεί να παίξει.

Μπορεί και να μη παίξει.

(μπορεί να παίξει για λίγο).

Ξέχασα τίποτα;

:D

μπορει να παιξει για πολυ?

Δημοσ.

Απο την προσωπικη μου εμπειρια,service το e-shop εχει μονο για τα ματια του κοσμου.

Μαλλον RMA-service θα πρεπε να λεγεται.

Απο προσωπικη εμπειρια,αλλα και φιλου, απλως παιρνουν το εκαστοτε ανταλλακτικο,το ελεγχουν στα κεντρικα τους,(εκει θαναι οι "γκραντε" γκουρου τεχνικοι) και το περνουν RMA...

Εξου και η τρελή αναμονη.

Γιαυτο πλεον ψηφιζω πλαισιο...

Δημοσ.

Φυσικα και το service αυτων των μαγαζιων ειναι για τα ματια του κοσμου.Για φαντασου το καθε πλαισιο ή e-shop να εχει τεχνικους οι οποιοι θα μπορουσαν να επισκευαζουν 100 μαρκες τροφοδοτικων ,100 εκτυπωτων,τα ιδια για motherboards,για scanners,routers και χιλια δυο λοιπα περιφερειακα.Τοτε αυτοι οι τεχνικοι θα επρεπε να παιρνουν 5000€ το μηνα,και φυσικα δεν θα συμφερε αυτο κανενα μαγαζι.

Σημασια λοιπον μεγαλη εχει η αντιπροσωπεια η οποια φερνει το καθετι ,ΑΥΤΗ και μονο αυτη θα επρεπε να εχει καλο service ετσι ωστε καθε μαγαζακι που στελνει προβληματικο ανταλλακτικο να αντιμετωπιζεται αμεσα.

Ενας απορροφητηρας χαλασε στο εξαμηνο και την αλλη μερα ηρθε τεχνικος του Φουρλη και αντικατεστησε το μοτερ βαση εγγυησης.

Κατι τετοιο θα εξυπηρετουσε και στο hardware.

Δημοσ.
Ενας απορροφητηρας χαλασε στο εξαμηνο και την αλλη μερα ηρθε τεχνικος του Φουρλη και αντικατεστησε το μοτερ βαση εγγυησης.

Έτς!

Χάλασε ο Dellάκος,ήρθε η CPI και σε 20' (minutes) άλλαξε μητρική στο πόδι.B)

Λες οι μελλοντικές αγορές μου να είναι κάτι άλλο εκτός από Dell;:P

Δημοσ.

Το γνωριζω ,η Dell ετσι δουλευει,και γι αυτο ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιρειες στον χωρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...