Runner25 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 οπως λεει και ο τιτλος θα θελα αναλυτικες οδηγιες για το πως θα βαλω windows (7 κατα προτιμηση) σε bootcamp. μια φορα προσπαθησα να το κανω και μετα δεν εμπαινε καθολου σε snow leopard στο προηγουμενο macbook pro με snow leopard ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 google it! http://www.simplehelp.net/2009/01/15/using-boot-camp-to-install-windows-7-on-your-mac-the-complete-walkthrough/ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ / ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Άντε με τις υγείες σου και άμα δουλέψει πες το Επίσης δεν ξέρω αν στο αντίστοιχο topic για τα παλαιότερα windows υπάρχουν πληροφορίες για τα 7-άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς... σε snow leopard 10.6 full updates ξεκινάς με boot camp ακολουθείς πιστά τις οδηγίες και έχει τα 7 σε 30 λεπτάκια περίπου. Μετά, μέσα από τα 7 βάζεις το dvd που ήρθε μαζί με το mac κάνεις install το bootcamp κάνεις και ένα update και είσαι jet. ps: προτίμησε τα 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 σορυ παιδες αργησα για reply λοιπον το κανα και πετυχε το θεμα ηταν οτι αφου εκανα bootcamp τα 7 δε τοαναγνωριζαν το Partition και επρεπε να το κανω φορματ περα απο αυτο στην εκινηση εγω δεν ηξερα οτι παταμε το alt για αν επιλεξουμε που θα μπουμε ευχαριστω παντως. α τα 7 64 πετανε στο μακ α ρε apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 σορυ παιδες αργησα για reply λοιπον το κανα και πετυχε το θεμα ηταν οτι αφου εκανα bootcamp τα 7 δε τοαναγνωριζαν το Partition και επρεπε να το κανω φορματ περα απο αυτο στην εκινηση εγω δεν ηξερα οτι παταμε το alt για αν επιλεξουμε που θα μπουμε ευχαριστω παντως. α τα 7 64 πετανε στο μακ α ρε apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 επιλεξουμε που θα μπουμε ευχαριστω παντως. α τα 7 64 πετανε στο μακ α ρε apple Αφού χρησιμοποιεί κατά 100% το ίδιο hardware με τους υπολοίπους κατασκευαστές γιατί να μην τα τρέχει καλά? Πάντως το bootcamp καθυστερεί αισθητά-εκνευριστικά τον χρόνο bootαρίσματος των Windows, ενώ οι drivers για το trackpad είναι για κλάμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 επιλεξουμε που θα μπουμε ευχαριστω παντως. α τα 7 64 πετανε στο μακ α ρε apple Αφού χρησιμοποιεί κατά 100% το ίδιο hardware με τους υπολοίπους κατασκευαστές γιατί να μην τα τρέχει καλά? Πάντως το bootcamp καθυστερεί αισθητά-εκνευριστικά τον χρόνο bootαρίσματος των Windows, ενώ οι drivers για το trackpad είναι για κλάμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αφού χρησιμοποιεί κατά 100% το ίδιο hardware με τους υπολοίπους κατασκευαστές γιατί να μην τα τρέχει καλά? Πάντως το bootcamp καθυστερεί αισθητά-εκνευριστικά τον χρόνο bootαρίσματος των Windows, ενώ οι drivers για το trackpad είναι για κλάμματα. κοιτα φιλε μου ελεγα οτι τα λειτουργικα της apple τρεχουν καλα γιατι ειναι κατασκευασμενα για 5 με 10 μοντελα υπολογιστων αλλα το να τρεχει καλυτερα και τα windows εδω τι να πω η apple εχει κατι το μαγικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.