egio13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα , δύο ερωτήματα : 1.πως μπορώ να γράψω δύο ταινίες σε ένα dvd (αλλά να μην ξεκινά κατευθείαν η πρώτη ταινία ,δηλ. να προτάσεται μενού επιλογής και 2. πως μπορώ γενικά να συμπιέσω ταινία ,και ειδικότερα πως να συμπιέσω μικρή ταινία την οπία έχω αποθηκεύσει απ'το youtube σε πιο υψηλή ανάλυση ,προκειμένου να την αναρτήσω μέσω rapidshare. Εάν έχει προηγηθεί παρόμοια συζήτηση στο forum ,παρακαλώ κάποιον να με παραπέμψει εκεί. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν μπορείς να το κάνεις,τουλάχιστον δεν έχει νόημα να το κάνεις αφού το αποτέλεσμα θα είναι χάλια.Αν έχεις μπόλικο χρόνο για χάσιμο δοκίμασε τα προγράμματα σε αυτά τα link για να καταλάβεις VideoEnhancer Movavi Video Editor ,το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να θολώσουν την εικόνα για να φαίνεται κάπως καλύτερα. Επίσης κάθε video editor μισής προκοπής έχει ανάλογα φίλτρα για την βελτίωση τις εικόνας όπως αυτό.
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα ,δύο ερωτήματα : 1.πως μπορώ να γράψω δύο ταινίες σε ένα dvd (αλλά να μην ξεκινά κατευθείαν η πρώτη ταινία ,δηλ. να προτάσεται μενού επιλογής Καλησπέρα. Για αντίστοιχο, αλλά δωρεάν, του ConvertXToDVD που προτείνει ο umaga, δες το DVD Flick. Υποστηρίζει και τη δημιουργία υποτυπώδους μενού, οπότε δε θα ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή αλλά θα πρέπει να επιλέξεις τίτλο που θέλεις να παίξει. 2. πως μπορώ γενικά να συμπιέσω ταινία ,και ειδικότερα πως να συμπιέσω μικρή ταινία την οπία έχω αποθηκεύσει απ'το youtube σε πιο υψηλή ανάλυση ,προκειμένου να την αναρτήσω μέσω rapidshare. Εννοείς να ανακωδικοποιήσεις βιντεάκι από YouTube, με το νέο αρχείο να έχει ανάλυση μεγαλύτερη από την αρχικό; Γιατί; Τί νομίζεις ότι θα κερδίσεις με αυτό;
egio13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Όχι,για παράδειγμα έχω ήδη ένα βιντεάκι σε HQ ανάλυση (με το downloadhelper) και έχει μέγεθος 200MB.Εάν το συμπιέσω αρκετά δεν θα χρειαστώ λιγότερο χρόνο να το ανεβάσει το rapidshare; Και σε torrent ακόμα ,δεν εξυπηρετεί κάποια τέτοια συμπίεση (για εκείνον που θα αποθηκέυσει το torrent); Είναι και ένα άλλο(για μεγάλες ταινίες):εάν έχω μία που έχει μέγεθος 2.7GB και μια άλλη με μέγεθος 3.5 GB δε θα βολέψει μια συμπίεση ,ώστε να τις έχω και τις δύο σε ένα dvd γλυτώνοντας να κάνω δύο ξεχωριστές εγγραφές;
umaga Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 η ποιοτητα της εικονας θα ειναι χαλια δεν θα βλεπονται οι ταινιες
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ναι, με reencoding μπορείς όντως να μειώσεις το μέγεθος ενός video, αλλά αυτό που πληρώνεις είναι ότι πάντα θα χάνεις σε ποιότητα. Από λίγο έως πάρα πολύ.
egio13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Με ποιό όμως πρόγραμμα;Το ConvertXtoDVD που ειπώθηκε πιο πάνω; Υ.Γ. Θα χάνει πολύ σε ποιότητα ;
achilleas_f Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Είναι και ένα άλλο(για μεγάλες ταινίες):εάν έχω μία που έχει μέγεθος 2.7GB και μια άλλη με μέγεθος 3.5 GB δε θα βολέψει μια συμπίεση ,ώστε να τις έχω και τις δύο σε ένα dvd γλυτώνοντας να κάνω δύο ξεχωριστές εγγραφές; Πάρε dvd-r 8.5giga
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Με ποιό όμως πρόγραμμα;Το ConvertXtoDVD που ειπώθηκε πιο πάνω; Υ.Γ. Θα χάνει πολύ σε ποιότητα ; Τα HD video από youtube έχουν κατά κανόνα καλή ποιότητα με μικρό μέγεθος,τώρα όσο περισσότερο θες να το αλλάξεις (μικραίνεις σε μέγεθος) τόσο περισσότερο θα χαλάσεις την ποιότητα. Σου προτείνω το avidemux αφού μπορείς να το ρυθμίσεις με πολύ μεγάλη ακρίβεια ανάλογος του τι θες να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.