poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 εχει πολλα πραγματα.οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν ειναι και φτηνο.
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μετά απο αρκετά τεστ...δουλεύει ρολόι... Απλά θέλω να κάνω μια ρύθμιση και θέλω τα φώτα σου!!!. Διαμοιράζω ασύρματα..χωρίς καρφωτή ip ...γενικά. Το laptop απο κάτω ωραία όλα πέρνει μια χαρά... Το ζήτημα που θέτω τώρα..θέλω να περιορίσω πόσο απο τη σύνδεση μπορεί να πέρνει. Αν δεν κάνω λάθος είναι εκεί που λέει Rate Control και μου έχει να επιλέξω Upload και Download kbps... Έχω 2άρα γραμμή απο τον ΟΤΕ...πόσα πρέπει να βάλω περίπου για να τραβάει σχετικά ίσα ίσα να ανοίγει σελίδες στο Internet?. Το έχω βάλει τώρα 30000 Upload & Download
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 to rate control που το ειδες γιατι δεν θυμαμαι απεξω.μου φαινεται χλωμο αυτο το ρουτερ να εχει bandwidth manager. ο ποιο ευκολος τροπος θα ηταν να περασεις το Net limiter στο pc που θες να περιορισεις το bandwidth αρκει ο αλλος να μην το κλεινει σαν προγραμμα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μάλλον έχεις δίκαιο...δεν πρέπει να είναι αυτό... Αυτό το είδα στη κεντρική σελίδα που γράφει για τα SSID τι τύπο σήματος να δίνει και κάτω κάτω γράφει Rate Control SSID 1-2-3-4 και έχει να επιλέξω πόσα kbps να κάνει Upload και Download Αυτό στο άλλο pc και ειδηκά να το έχει ανοιχτό το πρόγραμμα μου ακούγετε πολύ δύσκολο...εγώ με κάπιο τρόπο δεν μπορώ να κάνω κάτι απο πάνω?... Τώρα δεν έχω ιδέα αν έχει αυτό με το Bandwidth...όσο και να ψάχνω τις ρυθμίσεις του δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο... Και επίσης ακόμα κάτι...βλέπω στο Data Flow Monitor πόσα "ρουφάει" Το TX rate το Rx Rate και το Sessions... τι σημαίνει το καθένα...μια γενική εικόνα έχω ξέρω απλά δεν ξέρω συγκεκριμένα για το καθένα...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αυτο που θες δεν νομιζω να το βρεις σε αυτο το ρουτερ.θα επρεπε να εχει bandwidth manager και ως τωρα το zyxel εχω δει να το κανει αυτο .tx rate rx rate και sessions δεν μου κανουν οτι ειναι κατι για αυτο αλλα αμα θες σηκωσε ενα print screen για να δουμε.αν τα εχεις δει σε καρτελλα του ασυρματου μεσα στο ρουτερ τοτε σιγουρα δεν ειναι αυτα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 http://img205.imageshack.us/img205/8930/29308389.png Δεν ξέρω..προσπαθώ να βγάλω άκρη...
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 to viror κατι εχει για bandwidth management.κατι ειχαν αναφερει εδω .ηταν qos αλλα το ρυθμιζες και σε kilobytes Νομιζω.αυτο που βλεπεις εσυ ξεχασε το .αυτο ειναι τι ταχυτητα ανα ssid να δινει.εσυ ενα wireless network εχεις οποτε...εκτος αν εφτιαχνες δυο ssid στο ενα αυτος που θες να μειωσεις και στο αλλο εσυ.δεν εχω φτιαξει ποτε 2 διαφορετικα ssid για να σου πω κατι παραπανω.
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ναι έχεις δίκαιο...έχει bandwidth managment αλλά μου λέει Start Ip και End Ip...οπότε να συμπεράνω πως πρέπει να ρυθμιστεί αλλά με βάση την καρφωτή Ip και όχι γενικά του τύπου..."ασύρματα" ?!...
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ναι σωστα καταλαβες.καποιος εδωμεσα το πηρε και εψαχνε να βγαλει ακρη με αυτο διοτι ειχε δωσει καποια priorities αλλα μετα αυτα δεν περναγαν απο τα rules που ειχε βαλει αλλα περναγε η κινηση απο το other.δεν θυμαμαι πως το εφτιαξε και αν το εφτιαξε αλλα νομιζω το εφτιαξε.αλλα ναι παει ανα ip οχι ανα Interface.τωρα εσυ τι θες να κανεις να δωσεις αλλη ταχυτητα στο wireless και αλλη στο καλωδιο?αν ναι τοτε μαλλον κανει αυτο που ειχες πει πιο πριν.απλα θακοψει σε ολο το wireless.προσοχη μετρουσε σε kilobits οχι σε kilobytes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.