Προς το περιεχόμενο

DLink DSL G624T Wireless Port Forwarding

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια έχω το παραπάνω router και θέλω βοήθεια για να το ρυθμίσω σωστά.

Ερώτηση πρώτη...όταν πάω στο virtual Server για να κάνω port forwarding σε κάποια εφαρμογή μου βγάζει μήνημα You must enter an ip address on the clients page to enter this setup...τι κάνω ακριβώς εδώ;.

Ερώτηση δεύτερη...στο Firewall έχει δυο επιλογές...το Dos Protection και το Port Scan Protection οι οποίες έχουν και ένα κάρο πραγματάκια να επιλέξω απο κάτω...

Dos Protection:

1)SYN Flooding checking

2)ICMP Redirection checking

Port Scan Protection:

1)FIN/URG/PSH attack

2)Xmas Tree attack

3)Null Scan attack

4)SYN/RST attack

5)SYN/FIN attack

Τι είναι όλα αυτά και τι είναι καλό να επιλέξω;.

Ερώτηση τρίτη...Ενώ έχω βάλει μια εφαρμογή (utorrent) και έχω επιλέξει τη port την βάζω TCP και απο κάτω μου λέει και port map start και port map end. Τι είναι αυτό και τι βάζω;. Ενώ έβαλα παντού τα ίδια όταν πήγα να κάνω το τέστ στο πρόγραμμα (utorrent) μου λέει πώς η port δεν είναι ανοιχτή!.

Και απο το kaspersky το έχω και στις εξαιρέσεις...οπότε κάτι απο εκεί πρέπει να με εμποδίζει.

Δημοσ.

για το β.απλα ειναι καποια common attacks.Οποτε για μενα αστα οπως ειναι αν και συνηθως εγω το κλεινω το Firewall.

για το α.κανε ενα firmware update στο τελευταιο.καπως το φτιαχνεις αυτο αναφερεις αλλα δεν θυμαμαι πως.με firmware update αλλαζει το μενου και γινεται πιο ευκολο.αλλιως κοιτα εδω

http://www.portforward.com

sto port map μηπως σου ζηταει την port Που θες να ανοιξεις.px start port 3333 end port 3333

gia το α.καπου πας και δηλωνεις μια ip αλλα δεν θυμαμαι.το ιδιο παραξενο ειχε και το telindus νομιζω.

Δημοσ.

Ναι ναι πρόσεξε...μου έχει Start και End Port...αλλά ακριβώς απο κάτω μου λέει και Start - End Port Map...για αυτό ρώτησα...τι βάζω εκεί...

Όλα αυτά που έγραψα είναι τετραγωνάκια για να τσεκάρεις ναι ή όχι...απλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλά ή όχι...

Το Link το γνωρίζω αλλά δεν έβγαλα άκρη...στο router του ΟΤΕ τα είχα κάνει μια χαρά...απλά σε αυτό ρε συ έχω χάσει λίγο τη μπάλα...έχει ένα κάρο πράγματα...:rolleyes:

Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλος!!!:-)

Δημοσ.

Θα με στείλεις ρε φίλε...έψαξα μέσα στο Port Forwarding και δεν είχα βρεί το router μου...σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!.

Το δεύτερο απο κάτω έχω...εν μέρη κατάφερα τελικά να την ανοίξω αλλά πάνω κάτω το έκανα καταλάθος...ανάθεμα αν κατάλαβα τι έκανα...αλλά σκέφτομαι να το αλλάξω λόγω υπερβολικά χαμηλής ασύρματης μετάδοσης...με το ζόρι πιάνει στο δίπλα δωμάτιο...που να πιάσει 1 όροφο απο κάτω...:P

Δημοσ.

mporei nα παρεις και αλλο και να εχεις πολυ χοντρους τοιχους και να μην πιανει ουτε παλι κατω.εκει η παιρνεις ενα access point Που να ειναι 300 mw η παιρνεις κανα repeater.

Δημοσ.

mporei nα παρεις και αλλο και να εχεις πολυ χοντρους τοιχους και να μην πιανει ουτε παλι κατω.εκει η παιρνεις ενα access point Που να ειναι 300 mw η παιρνεις κανα repeater.

Δημοσ.

Ε λέω να δοκιμάσω με ένα καλό router και μετά βλέπουμε...γιατί το θέλω ένα καλό για να διαμοιράζω "σοφά" την σύνδεση...

Το access point πως λειτουργεί ακριβώς?...δηλαδή ενώ θα εκπέμπω απο πάνω και δεν θα πιάνει καλά κάτω...τότε εκείνο πως πιάνει?...

Και επίσεις...access points είναι μήπως και κάτι USB σαν φλασάκια που δίνουν καμιά φορά μαζί με ακριβά router?...

Δεν έχω βγάλει πολύ άρκη με αυτές τις συσκευές...τώρα που το ψάχνω μαθαίνω κιόλας ομολογώ..:-)

Δημοσ.

Ε λέω να δοκιμάσω με ένα καλό router και μετά βλέπουμε...γιατί το θέλω ένα καλό για να διαμοιράζω "σοφά" την σύνδεση...

Το access point πως λειτουργεί ακριβώς?...δηλαδή ενώ θα εκπέμπω απο πάνω και δεν θα πιάνει καλά κάτω...τότε εκείνο πως πιάνει?...

Και επίσεις...access points είναι μήπως και κάτι USB σαν φλασάκια που δίνουν καμιά φορά μαζί με ακριβά router?...

Δεν έχω βγάλει πολύ άρκη με αυτές τις συσκευές...τώρα που το ψάχνω μαθαίνω κιόλας ομολογώ..:-)

Δημοσ.

access point ειναι σαν ενα ασυρματο ρουτερ σαν αυτο που εχεις μονο που δεν παιρνει πανω τηλεφωνικο καλωδιο δηλαδη δεν ειναι modem/adsl router αλλα ειναι σκετο ρουτερ.πχ ειχες ενα adsl router Που δεν ειχε wireless και το συνδεεις πανω σε ενα access point με ethernet και το δινει ασυρματα.to repeater ειναι το ιδιο αλλα δεν συνδεεται με καλωδιο με το αρχικο σου adsl router αλλα πιανει το ασυρματο σημα και το αναμεταδιδει.τα usb flash ειναι απλα αν δεν εχει το pc σου ασυρματο να βαλεις αυτο για να αποκτησει.πληρωνεις που πληρωνεις λεφτα να μην βαλουν κατι δωρο.

τι εννοεις να διαμοιραζεις σοφα?για διαμοιρασμο πρεπει να εχει bandwidth manager μονο zyxel η να εχει qos που εχουν ολα αλλιως με προγραμμα στο Pc η με κανα Linux

Δημοσ.

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=16417&catid=221

Λέω να τσιμπήσω αυτό...διάβαζα για κάτι περίεργα που δίνει περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το τι κάνεις...αν και πιο πολύ ελπίζω να δίνει σήμα στο κάτω όροφο...και να το ρυθμίσω μια και καλή χωρίς να με πρίζει κάθε λίγο και λιγακί...και να μπορώ να έχω net μέσα στο σπίτι οπουδήποτε...

Αν και είμαι μεταξύ δύο...εσύ πιο θα αγόραζες?...το παραπάνω ή αυτό:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Modem-Routers/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2710N-VIGOR-2710N-ANNEX-A.htm

Δημοσ.

ολοι θα σου πουν vigor και εγω vigor θα πηγαινα.για να εκμεταλευτεις εμβελεια n θελει και stick να ειναι N.καλο θα ειναι το ρουτερ να ειναι ψηλα συνηθως παιζουν καλυτερα,για το dlink αυτο που λες δινει περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα τι κανεις απλα πρεπει να ειναι το τυπικο qos που δινουν ολα τα ρουτερακια.οριζεις priorities.τωρα για το σημα θα δεις.οχι τιποτε αλλο ειναι και δυσκολο να βρεις μετα repeater gia πρωτοκολλο N

Δημοσ.

Μιας και άλλοι, γράφανε τα καλύτερα για τα Drytek θα πάω αύριο να το τσιμπήσω... απλά δεν το ήξερα αυτό με το Ν ...δηλαδή εν ολίγεις για να μπορεί να τραβάει full σήμα το laptop απο κάτω πρέπει να υποστηρίζει και αυτό το ανάλογο σήμα...χμμ..οπότε πρέπει να του πάρω flash που να υποστηρίζει για να πιάνει λογικά καλύτερα;!...

Πάντως, ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση ομολογώ...με εκτίμηση Κώστας

Αύριο θα αναφέρω πρώτες εντυπώσεις και πόσο καλά πιάνει...αν το βρώ βέβαια πρώτα να το πάρω..:rolleyes:

Δημοσ.

Πρώτη εντύπωση απίστευτη...το σύνδεσα το ρύθμισα...αν και δεν έχω ιδέα τι κάνουν τα μισά που έχει μέσα...:-D απίστευτο σήμα..αύριο πρωί θα τεστάρω και το laptop...αλλά λίγο που το δοκίμασα με το κινητό απο κάτω...μιλάμε με 1 μπάρα σήμα μόνο...Internet έδινε!!!...ενώ το άλλο με 2 μπάρες δεν έδινε...οπότε χαλαρά πιστεύω είναι θέμα πιότητας σήματος...

Πολύ καλό router πάντως!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...