Andreas2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 για να μη γινονται παρεξηγησεις!συγκρινεται τωρα ο μιχαλακης με τους τιποτενιους talking heads?ουτε η μανα τους τους ξερει! το Remain in Light θεωρείται από τα καλύτερα άλμπουμς των 80's και γενικά όλων των εποχών.Για να μην πω βγάλαν και άλλα σπουδαία άλμπουμ όπως το 77,Fear of Music,More songs about Buildings and Foods που και αυτά άφησαν ιστορία στο πάνθεο της μουσικής.Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί όσο τους Beatles ή τους Rolling Stones αλλά δεν είναι τιποτένιοι και φυσικά όχι άγνωστοι όποιος ασχολείτε σοβαρά τους ξέρει.
suspiria Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 το Remain in Light θεωρείται από τα καλύτερα άλμπουμς των 80's και γενικά όλων των εποχών.Για να μην πω βγάλαν και άλλα σπουδαία άλμπουμ όπως το 77,Fear of Music,More songs about Buildings and Foods που και αυτά άφησαν ιστορία στο πάνθεο της μουσικής.Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί όσο τους Beatles ή τους Rolling Stones αλλά δεν είναι τιποτένιοι και φυσικά όχι άγνωστοι όποιος ασχολείτε σοβαρά τους ξέρει. μαλλον δεν επιασες την ειρωνια μου!
Andreas2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μαλλον δεν επιασες την ειρωνια μου! όχι εσύ δεν έπιασες την ειρωνία μου...
suspiria Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 εννοω οτι οι talking heads ειναι καλυτεροι απο τον μιχαλη χατζηγιαννη. πιο απλα δεν γινεται!
Andreas2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 εννοω οτι οι talking heads ειναι καλυτεροι απο τον μιχαλη χατζηγιαννη.πιο απλα δεν γινεται! έκανες ειρωνία και έκανα και εγώ ειρωνία την ειρωνία σου,δεν είναι πως πίστεψα πως είπες αυτά πράγματι για τους talking heads,απλά έκανα κατά κάποιο τρόπο χιούμορ.
AFANIS_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 επ....να 'μαι κι εγω μετά απο καιρό... και για όσους δεν το ξέραν..(offtopic)...ιδού ο Νιόνιος που το έκανε στα ελληνικά... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J3yNg7vg4_0[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.