Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ταχύτητα Mobile Broadband

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πήρα χθες το Vodaone Mobile Broadband on Demand Pack και μόλις το δοκίμασα οι ταχύτητες δεν ξεπέρασαν ποτέ τα 50Κbps ενώ ο μέσος όρος ήταν καμιά 25αριά.:shock: Όπως καταλαβαίνετε το Internet "σέρνεται" κανονικότατα. Ούτε σύνδεση στο online του Cod δεν μπορώ να κάνω.:shock: Μήπως έκανα κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση? Δεν θέλω πάντως να ακούσω πως αυτές είναι φυσιολογικές ταχύτητες....:fear:

Δημοσ.

έχεις καλό σημα στην περιοχή σου? αν δεν πιάνεις 3g και πάνω θα σέρνεται.

εγώ έχω την κάρτα της wind 1.5gb τσάμπα τον μήνα και επειδή δεν έχω καλό σήμα από το σπίτι μου χαλάω μόνο 200 - 300mb

Δημοσ.

Αμα δεν πιάνεις καλό 3g σήμα στην περιοχή που το χρησιμοποιείς μια χαρά φυσιολογικές ταχύτητες εχεις....

Αλήθεια υπάρχει περιοχή στην Ελλαδα που να έχει σοβαρό σήμα 3g???

Ελλάδε και wireless internet δεν κολάνε... τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

Εισαι και σε λάθος section!!

Δημοσ.

Φίλε αν δεν πιάνεις 3g την πάτησες...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με στικάκι της wind..!!

Τελικά πήρα μια προέκταση και κόλλησα το στικάκι στα κάγκελα στο μπαλκόνι..

Μόνο έτσι έπιανα ταχύτητες (μην φανταστείς τπτ τρελό, γύρω στο 1mb) μέχρι που αγανάκτησα και έβαλα σταθερο ιντερνετ...!

Δημοσ.

Ρε παιδια και χωρίς παρεξήγηση... αληθεια δεν κάνετε μια έρευνα αγοράς πριν πάρετε κάτι???

Η υποδομή κινητής που έχουμε στην Ελλάδε είναι εντελώς χάλια και το 3G είναι περιορισμένο και κυρίως περιορίζεται στα κέντρα μεγάλων πόλεων και αυτο με προυποθέσεις... Οπότε και δεν έχει νόημα το wireless internet στο ελλαδιστάν, είναι πεταμένα λεφτά!!!!!

Δημοσ.

Eγώ για όταν είμαι εκτός σπιτιού το πήρα, τσάμπα λεφτά έδωσα, αλλά εντάξει δεν πειράζει. 3G δεν έπιανε μάλλον εκεί πέρα. GPRS έπιανε...

---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ----------

Τώρα που έχω γυρίσει το έβαλα μία να δω αν θα πιάσει 3G και όντως έπιασε αλλά πάλι τις ίδιες ταχύτητες είχα. Δεν το άφησα βέβαια και πολύ αλλά οκ.

Δημοσ.

φίλε μου το gprs (του απλού gsm δηλαδή) είναι επιπέδου pstn - απλά μην μπάινεις!!!

Στο 3G (η UMTS) έχεις καλύτερες ταχύτητες, ανάλογα και με την χωρητικότητα που υπάρχει εκείνη τη στιγμή στην περιοχή (η Βοντα έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα πανελλαδικά). Εγώ Π. Φάληρο πιάνω περίπου 1,2 με 1,4 mbps, Ν. Ιωνία γύρω στα 800 kbps και πέρσυ στη Μύκονο έπαιζε στο 1 mbps με κινητό HSDPA συνδεδμένο στο λαπτοπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...