justapstar7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Παιδιά χαιρετώ. Έχω αυτό το μοντέλο&σκεφτομουν μια απλή αναβάθμιση του παρόλλο που είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό απο την αποδοσή του.. Μόνο πρόβλημα είναι οτι σβύνει μια στο τόσο η οθόνη λόγω κάρτας γραφικών(λογικά απο θερμοκρασία..). Τεχν.Χαρακτηριστικά: Uploaded with ImageShack.us Τί έχετε να προτείνετε με όριο περι τα 100€? Κυρίως σκεφτόμουν για τις μνήμες απλά ήθελα την γνώμη σας μην κάνω καμια πατάτα,γιατι δεν είναι&οτι φτηνότερο με μια ματιά που έριξα.
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Τα 4GB είναι υπεραρκετά για αυτόν τον υπολογιστή και ίσως είναι το δυνατότερο του σημείο καθώς τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι σχετικά απλά. Το ανησυχιτικό σε όλη την υπόθεση είναι το πρόβλημα με την οθόνη σου που πρέπει να το δείς οπωσδήποτε σε κάποιο τεχνικό γιατί δεν δικαιολογούνται θερμοκρασίες από μια ενσωματωμένη intel κάρτα γραφικών. Η γνώμη μου είναι να μην επενδύσεις δεκάρα και όταν μπορέσεις με την πρώτη ευκαιρία να τον αλλάξεις με κάποιο ισχυρότερο λαπτοπ. Διαφορετικά αν σε καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά επένδυσε μελλοντικά σε έναν SSD δίσκο.
rigo0sotirhs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Με συγχωρείς για την απάντηση μου αλλά τη αναβάθμιση να του κάνης; Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι για internet word και καμιά ταινία. Αν θες παραπάνω πράγματα πάρε και νέο.
justapstar7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Με συγχωρείς για την απάντηση μου αλλά τη αναβάθμιση να του κάνης;Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι για internet word και καμιά ταινία. Αν θες παραπάνω πράγματα πάρε και νέο. βρε προς 8εου δεν θελω να παιζει κ Crysis σε foul,η ερωτηση μου ηταν τύπου :σηκώνει αναβάθμιση με το πολύ 100ευρωπουλάκια που περισσεύουν? Στην τελική συνηδειτοποιημένα το πήρα με αυτά τα χαρακτηριστικά αφού έχω και PS3 και desktop που παίζει άνετα τελευταίας γενιάς παιχνίδια. Για δουλειά το πήρα. Και το να πάρω καινούριο το θεωρώ πάντα λάθος-κλισέ απάντηση,απο τα 100€(το πολύ) που λέω να διαθέσω, τα φετινής τεχνολογίας έχουν 500€ και πάλι δεν είναι τα σούπερ λάπτοπ. Αρα ας μείνουμε στα 100€ και στο υπάρχον. (Μπορώ πάντα με τα 100€ αυτά να πάρω μπλέ μπογιά να το βάψω&να το πετάξω στην θάλασσα..θα μου μείνουν και ρέστα!) Αυτοσαρκασμός στο φούλ λέμε..
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 βρε προς 8εου δεν θελω να παιζει κ Crysis σε foul,η ερωτηση μου ηταν τύπου :σηκώνει αναβάθμιση με το πολύ 100ευρωπουλάκια που περισσεύουν?Στην τελική συνηδειτοποιημένα το πήρα με αυτά τα χαρακτηριστικά αφού έχω και PS3 και desktop που παίζει άνετα τελευταίας γενιάς παιχνίδια. Για δουλειά το πήρα. Και το να πάρω καινούριο το θεωρώ πάντα λάθος-κλισέ απάντηση,απο τα 100€(το πολύ) που λέω να διαθέσω, τα φετινής τεχνολογίας έχουν 500€ και πάλι δεν είναι τα σούπερ λάπτοπ. Αρα ας μείνουμε στα 100€ και στο υπάρχον. (Μπορώ πάντα με τα 100€ αυτά να πάρω μπλέ μπογιά να το βάψω&να το πετάξω στην θάλασσα..θα μου μείνουν και ρέστα!) Αυτοσαρκασμός στο φούλ λέμε.. το θεμα ειναι να δεις τι θα κανεις με την καρτα γραφικων. περνα του drivers απο το site της packard bell και οχι απο της intel γιατι προβλημα θερμοκρασιας σε intel καρτα λιγο δυσκολο. εννοεις πεταει μπλε οθονη η σβηνει εντελως η οθονη και ολα τα αλλα δουλευουν;
justapstar7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 η οθόνη σβυνει(μαυριζει) για 1 δευτερόλεπτο κ οταν επανέρχεται βγάζει μνμ κάτω δεξιά : "display driver stopped responding and has succesfully recovered" κλπ.. νμζω παντως απο το σαιτ της Πακαρντ Μπελ εχω περασμενους του drivers.. αλλα άκουσον άκουσον στο ίδιο site τωρα εχουν υποστήριξη μόνο για Windows 7..
dark_banishing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αυτό το μήνυμα μου έβγαζε και εμένα για κανένα 3μηνο, και μετά ήρθε η μέρα που παρέδωσε πνεύμα (άλλο μοντέλο λαπτοπ ήταν όμως)
justapstar7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εμενα το καενι τουλάχιστον ενα 8μηνο.. τι να πω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εμενα το καενι τουλάχιστον ενα 8μηνο..τι να πω.. Δοκιμασε αλλους drivers.Μην μενεις αποκλειστικα σε αυτους της packard bell.Οσον αφορα τους drivers που ειναι μονο για 7,πως και πως τους περιμενα μεχρι να βγουνε και συγκεκριμενα τα 64bits;)Απο υποστηριξη σε θεμα software παντως μην περιμενεις και πολλα. Τελος θα προτεινα-αν σε παιρνει-να κανεις format και να το στησεις απο την αρχη,να πας σε windows 7 και 64bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.